Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Je l' probao neko 6.0.1? :)

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Nije Zile,cekam ja za moj Plusic,ubaacujem istog momenta cim se pojavi online :D

Ja imam neki 6.0.1 instalirao pre nekoliko dana,sve je skoro isto a i više mi ne piše da je SM-G900F nego SM-G900M

Ovih dana sigurno dobijamo 6.0.1 !

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Vidim stigao i u Nemackoj i Italiji tako da ga ocekujemo svakog trenutka

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Jel na 6.0.1 moze da se root-uje istom TWRP metodom kao sto smo na 5.0 radili?

Na Android Central (mislim da sam tamo pročitao), kažu da su poboljšane performanse i baterija? Da li neko to može da potvrdi? Neke novije igre su posebno optimizovane za Marshmallow pa me zato interesuje.

Probao I ovu holandsku verziju I posle nemacku I fejluje mi, zna li neko sto? Koju verziju da probam, sad mi fon neupotrebljiv ? :(

<ID:0/005> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Binary Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/005> Odin engine v(ID:3.1100)..
<ID:0/005> File analysis..
<ID:0/005> SetupConnection..
<ID:0/005> Initialzation..
<ID:0/005> Get PIT for mapping..
<ID:0/005> Firmware update start..
<ID:0/005> SingleDownload.
<ID:0/005> aboot.mbn
<ID:0/005> NAND Write Start!!
<ID:0/005> sbl1.mbn
<ID:0/005> rpm.mbn
<ID:0/005> tz.mbn
<ID:0/005> sdi.mbn
<ID:0/005> NON-HLOS.bin
<ID:0/005> boot.img
<ID:0/005> recovery.img
<ID:0/005> system.img.ext4
<ID:0/005> modem.bin
<ID:0/005> cache.img.ext4
<ID:0/005> hidden.img.ext4
<ID:0/005> FAIL! (Size)
<ID:0/005>
<ID:0/005> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

Otvoris taj rom sto si skinuo preko winrar i izvuces napolje fajl hidden.img.ext4. Preimenujes taj fajl u hidden.img.tar i taj fajl flesujes preko odina, isto kao sto si i rom instalirao. Posle toga radi. Bas sam jutros to odradio.

Ako bi moglo malo utisaka o 6-ici na našoj 5-ici. Ali da ne budu samo inicijalni, nego pišite ovih dana o razlikama u interfejsu, kako se ponaša, utisci subjektivni ....

Ja ovako mogu da primetim da dosta fluidnije radi ceo sistem. Konacno onaj recent app meni radi brzo. Pre sam imao lag od 2 sekunde dok pokaze aplikacije.

To za recent menu je bila najveca zemerka na sporost kod S5 znaci popravili su to..lepo.

Jesi testirao kameru u dnevnim uslovima,kakve su slike(napolju)bolje,iste?

Sent from D6503 using tapatalk

Nisam kameru posto je iskreno i slabo koristim tako da ne mogu da procenim. Bitna mi je brzina telefona a za sad radi sve lepo i glatko. Videcemo posle nekoliko dana koriscenja kako ce se pokazati.

Jel se pojavio 6.0 za naše provajdera ili ste to ubacivali sa nekih drugih zemalja?
Jel uopšte ima kakve razlike?

Ja sam ubacio ovaj holandski. Iovako sam planirao da formatiram ceo telefon pa reko da probam ovaj novi. Stavicu naš kad bude, nikako da puste. Za sad radi bolje nego 5.0, sve nekako brze reaguje i nema nikakvog laga. Videcemo kako ce se pokazati ovih dana.

Cudi me da MM na obicnom S5 ima isti kod (BPD3) kao i LP 5.0 na Duosu :D

Jel ima bilo kakvih informacija kad će naš 6.0? Telenor.
Čekam već 3,4 meseca da izađe 6.0 da probam zbog baterije, da ne vraćam starije verzije 5.0 dok mi je kamera i baterija zapravo valjala.

Ne ocekuj skoro.

Iskreno ne razumem ljude sto cekaju. Nista novo ili bolje nece dobiti. 2-3 meseca ce se sigurno cekati, tako je otprilike uvek bila razlika izmedju, nekad bude i vise.

Jesi siguran?
Videces ovih dana ce biti sto su sipci i hrvati bolji od nas?

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Jel se pojavio 6.0 za naše provajdera ili ste to ubacivali sa nekih drugih zemalja?
Jel uopšte ima kakve razlike?
Ma ubaci taj Holandski,ionako nema nikakvihv razlika.Jedan moj drug je ubacio i stvarno fon lepse i fluidnije kaze i bateirja v bolje drzi.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nemate sta da cekate, ubacite preko odina holandski rom, stvarno telefon brze i bolje radi, lako se rutuje (cf root) i cisti od bloata... sve pohvale za update koji je dao novu svezinu starom telefonu...

Poslednja izmena:
A kakav je ovaj nemacki, jel i on moze da se rutuje i ocisti od bloata?

I ja mogu da pohvalim ovaj 6.0. Stvarno radi primetno bolje, sve je fluidnije. Skinite lepo holandski i stavite, nikakvih problema snjim.

Jel svima izbacio fail kada su pokusali ubaciti holandski rom?

Vrh Dno