Koji tacno? Mislim koji operater?Pa reko da nema nekih gluposti instaliranih za njihovu mrezu. Ovaj holandski je skroz cist rom.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
izvadi bateriju pa vrati i udji u download mod i onda flesni ovaj holandski sto svi koriste i to je to.Nevertovatno! Nijednom ne mogu da uradim flash rootovanog telefona bez neke *******cije.
Moj S5 G900F sa 5.0.xxx sa Telenora koji je bio roootovan pokrenem preko Odina flash 6.0.1 clear ROM-a za Crnu Goru sa sammobile i pljas error popijem pri kraju instalacije "Firmware Upgrade Encountered an Issue"
Kies nece da prepozna telefon.
Sad pokusavam opet install ROM-a.
Neke ideje? dok u medjuvremenu citam o ovome po netu
Stavio sam u Odinu onaj PIT fajl, kao zavrsio je install, ali nece da pokrene sistem, izbaci Tmobile pa Samsung logo i ni da mrdne.
Bice da nije ovo clean ROM za Crnu goru?
Drugačije ikonice, multitasking radi kao zmaj, mnogo fluidnije radi kroz ceo sistem, nema da koči ništa. Baterija mi drži dosta bolje. To je to za sad posle jedan dan.I sta je drugo izmenjeno inace?![]()
Drugačije ikonice, multitasking radi kao zmaj, mnogo fluidnije radi kroz ceo sistem, nema da koči ništa. Baterija mi drži dosta bolje. To je to za sad posle jedan dan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari