Jel si na mts-u pa ti stigao update? Ako jeste da skinem i ja taj nas pa da stavim.Konacno stigao i meni M.
Pezadovoljan sam,fludidnost na zavidnom nivou,ima malo i grafickih promena ikonica,kamera je na mom cini mi se jos za mrvicu bolja,zvuk dobar kao i pre.Jedino mi baterija se cini da je oslabila pa se razmisljam da uzmem novu.
Mnogo mi bre da mi za nepunih 8 sati skine 60 % mada mi je solidno vreme bio u awake stanju,a imam samo 2h i 12 min Sot.
Dal je moguce da mi Skype pravi probleme opet?
Sent from my SM-G901F using Tapatalk
Moj je S5 Plus,nije mi stigao Ota,nego skinuo sa sammobile,Germany firmver.Jel si na mts-u pa ti stigao update? Ako jeste da skinem i ja taj nas pa da stavim.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Sacekaj nekoliko punjenja?Konacno stigao i meni M.
Pezadovoljan sam,fludidnost na zavidnom nivou,ima malo i grafickih promena ikonica,kamera je na mom cini mi se jos za mrvicu bolja,zvuk dobar kao i pre.Jedino mi baterija se cini da je oslabila pa se razmisljam da uzmem novu.
Mnogo mi bre da mi za nepunih 8 sati skine 60 % mada mi je solidno vreme bio u awake stanju,a imam samo 2h i 12 min Sot.
Dal je moguce da mi Skype pravi probleme opet?
Ja sam rootovao telefon ubacivši taj root file kroz Odin. Valjda je to automatski?Јел ради неки cf-autoroot на М?
Koji konkretno, kako se tačno zove?Ja sam rootovao telefon ubacivši taj root file kroz Odin. Valjda je to automatski?
Nije to.Podešavanja-Pristupacnost-Vid-TalkBack.. Trebalo bi da je to to
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari