Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Da li se uz 6.0.1 dobija camera app od S7?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ne, ostaje potpuno isti kao sa S5 4.4.2

Jel neko testirao kameru na 6.0.1 dnevne slike?Ima li poboljsanja?Znam da su neki pricali da je kamera sa LP bila losija nego na KK.

Sent from my SM-G901F

Da ali u lowlight, na dnevnim slikama tesko da se primeti razlika.

Da li mozda neko zna da li postoji mogucnost da se vrate obrisane slike i video? Iz ne znam kog razloga su trpane slike i video u kes memoriji. Tj u other folder. I kad sam hteo da onrisem kesh memoriju zato sto je bio tel pun posle kad vidim nigde slika ni videa :((( Da limozda postoji neko resenje ili je to otislo u nepovrat?

Jel držite upaljeno reactivation lock upaljeno na vašim Samsung uređajima? To nije bilo na ranijim verzijama 5.0.x. To je koliko kontam ista funkcija kao što Google ima, da pri podizanju novog sistema traži da se prvo uloguje stari nalog.

Upalio sam negde da mi govori telefon kad mi stigne poruka, poziv, obaveštenje. Kako to da ugasim? Ne mogu da nađem opciju u settings nikako.

Podešavanja-Pristupacnost-Vid-TalkBack.. Trebalo bi da je to to

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Konacno stigao i meni M.
Pezadovoljan sam,fludidnost na zavidnom nivou,ima malo i grafickih promena ikonica,kamera je na mom cini mi se jos za mrvicu bolja,zvuk dobar kao i pre.Jedino mi baterija se cini da je oslabila pa se razmisljam da uzmem novu.
Mnogo mi bre da mi za nepunih 8 sati skine 60 % mada mi je solidno vreme bio u awake stanju,a imam samo 2h i 12 min Sot.
Dal je moguce da mi Skype pravi probleme opet?

Sent from my SM-G901F using Tapatalk

Konacno stigao i meni M.
Pezadovoljan sam,fludidnost na zavidnom nivou,ima malo i grafickih promena ikonica,kamera je na mom cini mi se jos za mrvicu bolja,zvuk dobar kao i pre.Jedino mi baterija se cini da je oslabila pa se razmisljam da uzmem novu.
Mnogo mi bre da mi za nepunih 8 sati skine 60 % mada mi je solidno vreme bio u awake stanju,a imam samo 2h i 12 min Sot.

Sent from my SM-G901F using Tapatalk
Jel si na mts-u pa ti stigao update? Ako jeste da skinem i ja taj nas pa da stavim.

Imam problem sa vibracijom, nekad vibrira nekad ne, ali uglavnom ne. Nekad hoce iako je iskljucena vibracija da vibrira. Ne znam koji je problem i sta je u pitanju. Ako moze neka pomoc?

Jel si na mts-u pa ti stigao update? Ako jeste da skinem i ja taj nas pa da stavim.

Moj je S5 Plus,nije mi stigao Ota,nego skinuo sa sammobile,Germany firmver.

Sent from my E6653

Jel taj nemacki firmware skroz cist, nije s neke mreze?

Jeste,skroz cist je,plus novina na Mm sto skoro sve googlove aplikacije mogu da se fabricki disabluju pa zbog toga onda ne mora root.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Konacno stigao i meni M.
Sacekaj nekoliko punjenja?
Pogledaj koliko Skype zauzima, ako zauzima puno, kada odes na Skype, kroz Battery, videces da ima Awake ili CPU use prilicno veliki (u satima)

zar ne radi ovaj samsung SM-G900F kltexx klte MSM8974 msm8974 MMB29M.G900FXXU1CPD3 6.0.1 ?

Imam dva pitanja.
Telefon mi je kupljen u Telenoru, nije diran uopšte. Želim da instaliram Android 6.0.1 sa Sammobile sajta, ovaj: GALAXY S5 - SM-G900F, onaj holandski rom (G900FXXU1CPD2_G900FPHN1CPC4_PHN)
Na download stranici stoje uputstva šta treba da uradim (priložio sam sliku):
Capture.PNG
Da li su ova uputstva u mom slučaju dovoljna, to je jedno pitanje.
Drugo pitanje je da li mi fajlovi i podešavanja ostaju na uređaju (da li se ovim postupkom radi isto što radi i OTA update ili mi se telefon resetuje/gubi podatke)?

To je sve što ti treba, plus 70% baterije.
Gubiš sve podatke i podešavanja naravno. Meni nije pomogao bi root ni Titanium backup da vratim neke app, nisu htele da rade na 6.0.1

Sa OTA mi ostaju svi podaci? Mrzi me da se mlatim ako ne moram da vraćam sve kako je bilo kad stigne update preko mreže.

Nisam siguran šta ti znači OTA, verovatno klasičan update preko operatera.
Ima dosta posla sa podešavanjima sa novim sistemom ako se koristi mnogo app. Ako ti telefon dobro radi razmisli da sačekaš Telenor update. Ja sam bio prinuđen jer mi je sistem bio u užasnom stanju.

OnTheAir, update od operatera. Sačekaću onda. Ako Telenor za****, ostaje ovaj ROM koji sam skinuo.

Kad updejtujed preko Odins i stikkiras onu prvu opciju u njemu BL i flesujes tada ti ostsju svi podaci koje si imao,s tim da je preporucljivo da se radi full reset kad se prelazi na drugu verziju zbog pojedinih aplikacija tj njihovih repova.

Btw,gde se na sestici nalazi Ram menadzment,nije vise u apo menadzeru,a ne vidim ni da je u developer options?

Sent from my D6503 using Tapatalk

Bas htedo reci, ja sam jos od 4.0 update-ovao OSove (za razlicite telefone :)), preko Odina, nikada nisam radio Wipe, sve je ostajalo.

RAM Manager - pa ono Menu dugme?:)

Au ne mogu da se setim gde sam skinuo root file. Pogledaću posle podne na kompu ako nisam obrisao.

Ništa, našao. Nikad brže nije izbačen
dac7c9dbf0539326041cd1b2fa3d385d.jpg

Podešavanja-Pristupacnost-Vid-TalkBack.. Trebalo bi da je to to

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Nije to.
I dalje mi izgovara kad mi stigne poruka, poziv, podsetnik.
Kako da ugasim to?

E ne znam dok ne potražim šta može da bude,ja znam kad ovo aktiviram sve priča

Nazad
Vrh Dno