Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Meni je 6h SoT samo kad preko wifi pustim neki YouTube video. :d

Pa vise ces moci ako sa memorije pustas video :)

Од како сам инсталирао оних 300mb више немам проблем са аутофокусом, ви?

Pa jeste bio neki update koji popravlja fokus kamere,bio je i za moj G901f.

Kakvo je stanje sa zagrevanjem S5 Neo u odnosu na G900F?
Danas u kolima upalim navigaciju, oće telefon da se zapali koliko se greje u spigen futroli.

Manje se greje Neo zbog Exynosa.

Da li je neko primetio sa ovim novim apdejtom da je zvuk u slusalici prilikom poziva nekako plastican, kao da je los signal, sa svima mi se to desava?

Meni je uglavnom dobar zvuk mada sam primetio to par puta,ali mislim d to najvise varira do signala mreze.

Sta se desava sa pricama da je pusten 6.0?Jel nekom ponudio telefon neki update?Gledao sam na sammobile stoji i dalje 5.0 verzija za G900 a 5.0.2 za moj G901.

Sent from my Galaxy S5 +

Danas je stigao neki update od 266mb ali nije 6.0. Samo neka poboljsanja.
8644d97454afe73227b13560f21d1202.jpg

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ma 6.0 mora da bude update preko 1gb,ipak je to zamena celog sistema.Nista,jos cemo da cekamo...

Sent from my Xperia Z2

4d29b0b981286df79058c246407a7098.jpg

Када сам направио простора почело је да преузима оволико
c79f0ef84918a3a61691612b5a7c7aa0.jpg

Надам се да је 6.0, јављам чим се заврши.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Meni je prekjuce stigao taj od 266mb ali nije 6.0.

Видео сам, али ме је збунило оних 900мб. Прво ми је искочило то обавештење, па онда оно од 266, затим опет оно од 900 и када сам ишао на преузимање тог од 900 кренуло је да преузима 266. Помислио сам да ће можда прво тих 266 да инсталира па онда остатак, али није. Одох да га оставим да се хлади, запалиће се колико је врућ.

Ispao mi telefon i otisao displej, sta mi preporucujete gdje da trazim zamjenski i koliko para da spremim?

Zavisi gde si.. u BGu, zovi UnixTim za Galaxy displeje.
Drugde ne znam sta ispadne najjeftinije.

Iz Banjaluke sam, ali ako je povoljnije, nije problem ni tamo da to rijesim, imam dosta prijatelja i rodbine tu. Zna li neko bar otprilike cijenu?

Ja sam za S4 placao 70e, 60e za s3.
Ako se niko ne javi do sutra, provericu pa ti javljam, ali ocekujem da je i za s5 slicna cena.

Ili ako nadjes negde pokvaren s5, samo da displej radi, za max. 10e se menja :)

Hvala u naprijed. Gledao sam na ebay-u i po oglasima, nema ispod 130e, ali kontam da je sve kinesko...
Sto se tice polovnih, svi su uglavnom sa razbijenim displejem :D

Ja sam rekao POKVAREN, ne POLOVAN :) To i rade inace servisi jeftiniji - uzmu s5 sa pokvarenom plocom ili drugim necim sto se ne moze zameniti, a iskoriste ekran.
Takvi primerci se ne mogu prodati za 100e!

Ako se uzme u obzir jedno 5x puta veca vjerovatnoca da ce se razbiti displej nego da ce otici ploca, vjerujem da nema servisa gdje im stoje i cekaju telefoni sa citavim displejem i pokvarenom plocom... :)

Poslednja izmena:
Fora je kada crkne ploca, taj telefon se smatra skartom, i servisi ga ne salju izgleda nazad Samsungu, niti ga korisnici traze nazad cesto :( (ili dobiju zamenu, sta vec - vani barem dobiju uglavnom!)
I onda ih ima nekada.

A iz mog iskustva:
- S3 i S4 sa nasih prostora, koliko puta padnu, toliko puta se razbije displej. Strani primerci kao da nije isti telefon... 2 primerka, nijedan problem pri padovima.
- s3 duosi, mogu da padaju koliko hoce, ono kao da je loptica za kosarku :D Nista im nije. Ali i S3 i S4 kao da su stvoreni da ispadaju iz ruke :)
- S5/N3/N4/S6, i nasi primerci, mnogo bolji! Pretpostavljam da je zbog onog izbacenog dela lajsne, pada kada padne, ne udari displej u ravne povrsine. Mada iskreno, ovi meni licno i nisu padali, prilicno su mi zgodni za hvat!

Javljam ti za cene, cim saznam danas. (ako je posle 13h, onda sutra rano, posto sam u 3. smeni, oko 13-14h idem na spavanje)

Koliko vidim izasao je 6.0.1 za g900f. Ima da se skine za podrucje Sri Lanka.

Ima li neko problem za poslednje 2 verzije play store, connection time je obicno preko 6h, ubi bateriju?

Sent from my Galaxy S5

Imao jednom sano. Ubio ga i nije opet.

Da li neko zna S5 je uzeta preko mreze Telenor pre skoro dve godine i zakljucan je za njihovu mrezu.
Da li bi mi da li kod za otkljucavanje ili moram da platim?

Ukoliko je prosla ugovorna pbaveza (verovatno 24 meseca) mozes, i to je objasnjeno ovde: https://www.telenor.rs/?page=8109

U suprotnom jedino da platis.

Poslato sa Note 3 pomoću Tapatalk-a

Vrh Dno