Мени је све остало исто, екран flickering до неиздрживости и апликације неће да се ажурирају, само неке грешке и багове избацује. За мање од месец дана телефон се урнисао сам од себе, а чувам га као кап воде на длану.Stigao i na mts mada ja ne primecujem nista drugacije.
Ma nece,tebe ili stalno zeza neka app,nije do verzije lolipopa sigurno.Samo da ne bude SoT 2h posle update
Kakve to ima veze sto imaš root? Flesuj preko odina.Fak ja ne mogu update da radim jer sam rootovao telefon.
Aj prvo da čujem vaša mišljenja o MM pa ću da razmislim o update u.
Ali sad kad je krenuo da skida ima 300Mb, smorМожда ти је стигао 6.0? У коментарима пар вести за 6.0 има пар G900F који су добили.
Nemoj premestati aplikacije na sd karticu. Cak i da imas Class10 i dalje je kartica puno sporija od interne memorije.Jedno pitanje, zasto masa aplikacija ne moze da se premesti na karticu? Kupio sam mem.karticu od 64 giga, bleji mi prazna, popunjeno 5 giga samo zbog kamere? Evo nmg da instaliram update nemam dovoljno mesta, a imam mozda 7, 8 app vise od fabrickih. I da li postoji fora da se "save folder" za WhatsApp namesti da bude na kartici?
Edit: Zasto je meni update na mtsu 909MB ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari