Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Veci napon ili struja pri punjenju da ne uticu na vek baterije?

Verovatno da utice. Pogledaj samo koliko cesce propadaju baterije na Samsung telefonima.

Ne znam,ali znas koliko je gotivno kad te tako brzo napuni fon.Njemu fakticki treba pola sata da napuni 50 %

Meni treba dosta duze da napunim fon preko obicnog USBa, ali zato i def. duze traje punjenje, pa nisam punio cesce od na 2 dana fon sem kada klipovi iscrpe bateriju :)

Stigao i na mts mada ja ne primecujem nista drugacije.
Мени је све остало исто, екран flickering до неиздрживости и апликације неће да се ажурирају, само неке грешке и багове избацује. За мање од месец дана телефон се урнисао сам од себе, а чувам га као кап воде на длану.

Samsung je pustio apdejt MM za S5.
Za sada je dostupan samo u Koreji,ali uskoro ce biti sirom sveta tako da uskoro nam eto MM ;)

Samo da ne bude SoT 2h posle update

I telenor je pustio update jutros.

Fak ja ne mogu update da radim jer sam rootovao telefon.
Aj prvo da čujem vaša mišljenja o MM pa ću da razmislim o update u.

Samo da ne bude SoT 2h posle update
Ma nece,tebe ili stalno zeza neka app,nije do verzije lolipopa sigurno.
Ako imas instagram,skype,fb i jos puno aplikacija garant je do neke,ali instagram i skajp su znali da zderu bateriju na Samsungu pa i na Soniju(skype).
A mozda je do nekog drugog programa.Jel ti root-ovan fon?

Jedno pitanje, zasto masa aplikacija ne moze da se premesti na karticu? Kupio sam mem.karticu od 64 giga, bleji mi prazna, popunjeno 5 giga samo zbog kamere? Evo nmg da instaliram update nemam dovoljno mesta, a imam mozda 7, 8 app vise od fabrickih. I da li postoji fora da se "save folder" za WhatsApp namesti da bude na kartici?

Edit: Zasto je meni update na mtsu 909MB ?
08d47b7d5a9cf00033f49af58cbd6915.jpg

Poslednja izmena:
Можда ти је стигао 6.0? У коментарима пар вести за 6.0 има пар G900F који су добили.

Garant je 6.0 cim je 900 mb.
Sto se tice aplikacija,neke mozes da prebacis,neke,neke ne mozes.Tako je na ovoj verziji OS-a.

Da postoji MM vec negde za G900F, vec bi se nasao na SamMobile ;)

Ја сам видео у коментарима да двоје већ имаћу, али коментари су коментари.
e9e4704c9507c80f4e0b8c36a26324fc.jpg
02bfcb3281c8c44504a7ee388bdf6fbf.jpg

Pa kazem vam prvo je pusten za domace trziste u Koreji,ubrzo ce to da stigne kod nas,samo da radi lepo to je bitno.

Jedno pitanje, zasto masa aplikacija ne moze da se premesti na karticu? Kupio sam mem.karticu od 64 giga, bleji mi prazna, popunjeno 5 giga samo zbog kamere? Evo nmg da instaliram update nemam dovoljno mesta, a imam mozda 7, 8 app vise od fabrickih. I da li postoji fora da se "save folder" za WhatsApp namesti da bude na kartici?

Edit: Zasto je meni update na mtsu 909MB ?
08d47b7d5a9cf00033f49af58cbd6915.jpg
Nemoj premestati aplikacije na sd karticu. Cak i da imas Class10 i dalje je kartica puno sporija od interne memorije.

Na karticu premesti slike, video, dokumenta i data od velikih igara. Npr ako imas NFSMW premesti njegov data pomoću GL2SD programa.

Meni sasvim lepo radi G901 sa Bok2 firmverom,dobih apdejt na njega sa Boh4 juce.Cak koristim i fb,nema bespotrebnog budjenja telefona iako mi nine ni rutovan,ima dosta guglovih apps.
Baterija rekao bih da je dobra,trenutno sam na 45 % a 21 i po sat na bateriji i imam 3h i 15 min ekrana.
Kamera je i dalje odlicna,ono sto sam ja video u dnevnim fotkama S6 nema uopste bolju kameru,a slabiju bateriju ima.

Odlicno.Valjda ce uskoro i za moj G901.Bas da vidim kako ce sve to ukupno da fercera sa trajanjem bat.

Imam jedan problem od skoro sa S5 kako sam ga rootovao. Gubi šifru od mog kućnog wifi skoro svaki put kad se ugasi, upali, dok za druge mreže pamti normalno šifre. U čemu može biti problem?
Ništa nisam menjao već duže, Linksys WAG200 ruter nakačen na SBB wifi ruter. Ugašen wifi na na SBB, samo na Linksys radi.
Recimo iPad mi ne gubi šifru.
Možda nije tema za ovo, ali ne znam gde bi ovo okačio iskreno.

Resetuj linksys ruter.. :) mislim na totalan restet podesavanja i svega

Isplati li se sada uzimati S5? Drugar mi nudi za 200€, pa da zamenim S2 koji radi na lollipopu. Koliki je SoT na stock touchwizu i na neke custom romove?

Iz nekog cudnog razloga, S5 drzi cenu. Ovo mu dodje fina cena za njega. Ali da li vredi je nesto drugo, jer ipak ima svega 2GB RAM-a. To mu je jedina prava mana po meni, zbog cega je bolje da gledas N3 ili Z3.

Mada ne verujem da mogu da ga premase po pitanju baterije, ja drzim brightness na max. i 6h SoT je neki minimum koji izvlacim vec neko vreme. (sem juce, kada je drndao Speedtest 4G na 3 min :))

@alfa,nije mi bas jasno kako izvlacis minimum 6h rada ekrana na najajacem osvetljenju.Sta radis na telefonu za to vreme? :) i koliki ti je prosecan uptime?

Ekran nije uopste potrosac koliko mislite... pustite nesto sto drzi ekran upaljenim stalno, videcete da moze skoro 24h da bude SoT!
Druge stvari u pozadini su u stvari veliki potrosaci.

Ja gledam uglavnom klipove/videe preko njega, nesto browsing dok je klip u pozadini eventualno. I bateriju punim uvek preko sporog USB-a, koje traje po 6-8h ;)

Nazad
Vrh Dno