Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Dal može da se isključi opcija da s vremena na vreme pri otključavanju ne traži da se otkuca šifra?

@encarta
Ako sam dobro razumeo pitanje , ne , ne može. Sigurnosna mera valjda.

Poslednja izmena:
Ima opcija produženog trajanja i lokacijski otključanog uređaja...plus ima i ako ti je sat na ruci da stoji otključan telefon... ako se ne varam... možda grešim
Ima opcija produženog trajanja i lokacijski otključanog uređaja...plus ima i ako ti je sat na ruci da stoji otključan telefon... ako se ne varam... možda grešim

Prilozi

• Screenshot_20250215_194336_Google Play services.jpg
    Screenshot_20250215_194336_Google Play services.jpg
    46.4 KB · Pregleda: 123
Jedno pitanje vezano za porucivanje maski za ovaj fon.
Da li je neko mozda porucivao sa ovog sajta maske za s24 ultra ili neki drugi fon?
Razmisljam da porucim ovu masku spigen liquid air pa ne znam koliko je sigurno poruciti sa pomenutog sajta?
Ili poruciti sa aliexpresa ali onda moram cekati jedno mesec dana minimum da stigne maska.

Ako je na pravom sajtu proizvodjaca 50 dolara ista maska, zasto bi je neki uvoznik u Srbiji prodavao za 16,5e? Jedino kineska kopija sa temua, nisu nasi prodacci toliko velikodusni.

Pratim temu redovno i nakon sto sam procitao par postova o azuriranju i one ui 7, ne znam sta sad da radim. Planirao sam da koristim s24u dugo i sad da stanem na januarskom ne bih, a telefon sam kupio pre mesec i po dana. Neka taj one ui 7 izadje i na kraju godine, ako je sudjeno da jos nesto bude osakaceno bice, a kupiti telefon da bi se koristio samo te prve godine (kad radi odlicno, naravno) je bezveze, dzaba onda obecavaju silne godine nadogradnji, sto rece @mrmilos sta ce biti u 6 i 7-oj godini onda...

On ako bude osakacen nece da gubi opcije koje trenutno ima to je sigurno, ali nece dobiti full paket sto dobia i S25 serija.
U najbolju ruku dobicemo bolji rad samog sitema, i manju potrosnju dok telefon spava jer to sam Andorid 15 donosi. I to je to, sto se mene tice mogu da zivim bez tolike vestace inteligencije.
A i drugo ako im se lose prodaje serija (S25), ne znam koliko im je pametno da ne prosire na prethodnu seriju neke mogucnosti, svoji izgled samim time kvare. Kako god bilo noz je sa dve ostrice za njih kao kompaniju

Ja skroz van aktuelne teme, ali da pitam 😂
Neki predlog za neke dobre maske gde se mogu uzeti? Tipa one Pitaka i tako to, gde uzimate? Koliko su?

Ne znam čemu frka oko Oneui 7?
Dobićemo nešto bolje a možda i nećemo.

Uživajmo sada i telefonu a ne svako malo se nešto čeka...

Pa kada im je prodajni adut upravo softverska podrška i cena najviša moguća a tablet od 100 eur dobije A15 brže od 10x skupljeg flagshipa sa vrlo sumnjivom kamerom, magija počinje da nestaje. Za 1500 eur taj model mora da ima sve najnovije, najbrže moguće. Kada je iPhone 15 dobio iOS 18?

Tako je , ako im je preveliki zalogaj bio a15 + UI7 , trebali su pustiti a15 u u novembru kao UI 6.2.1 pa onda lagano nastaviti dalje . Ovako su ukinuli sebi sigurnu bazu korisnika debelo.

Dokaz da S24 serija odlično radi, nema o čemu drugom da se piše u temi , jer problema nema pa mora nešto da se nađe, inače bi tema zamrla :)

Већина тих нових функција на UI 7 и 25 серији је свирање у кожу фрулу, не бије ме никакв хајп за то ново ажурирање, мада се слажем са већином да је неажурност Самсунга по питању ажурирања претходних серија срамотна. Посебно за компанију која се буса у груди да им је софтвер и редовност ажурирања главна. А15 изашао у Септембру, а сад идемо ка крају Фебруара.

Cemu kuknjava za apdejt stici ce,sto se ceka duze sladje je.😆Mada meni licno 6.1 lepsi ne vidim cemu zurba na 7.

Ako je na pravom sajtu proizvodjaca 50 dolara ista maska, zasto bi je neki uvoznik u Srbiji prodavao za 16,5e? Jedino kineska kopija sa temua, nisu nasi prodacci toliko velikodusni.
Koliko znam na sajtu proizvodjaca cena je 30 dolara.Pogledao sam i sajtove u inostranstvu i cena je tu da kazemo oko 15-20 eura kad su na nekim akcijama.
Primer austrija
Uzece mi drugar sa ovog sajta pa ce mi doneti za jedno desetak dana.

The disappointments keep coming for Samsung fans. On the heels of more One UI 7 delays, there was an interview given by a Samsung executive explaining the reasons why certain Galaxy AI features couldn't come to your Galaxy S24 Ultra, because they rely on Samsung's Personal Data Engine powered by the Snapdragon 8 Elite for Galaxy. I don't buy it, and this nonsense has to stop. It's time for Samsung to put out One UI 7, and it should get all the backlash it deserves.

Da li je neko mozda porucivao sa ovog sajta maske za s24 ultra ili neki drugi fon?
Razmisljam da porucim ovu masku spigen liquid air pa ne znam koliko je sigurno poruciti sa pomenutog sajta?
Ili poruciti sa aliexpresa ali onda moram cekati jedno mesec dana minimum da stigne maska.
Naručio ja S24+ Spigen Liquid Air TPU Maska - Tamnozelena, plaćena 15.2 eur u aprilu prošle god. Stigla relativno brzo i od tad stoji u fioci 😀

Jel moze preporuka za zastitno staklo za S24U, da radi otisak prsta? Uzeo neko pre neki dan ne radi otisak zavrsilo u kanti odmah :)

Stigao Feburaski update.

Prilozi

• Screenshot_20250217_081412_Software update.jpg
    Screenshot_20250217_081412_Software update.jpg
    83.9 KB · Pregleda: 53
Ili poruciti sa aliexpresa ali onda moram cekati jedno mesec dana minimum da stigne maska
Sebi sam poruci sa tog sajta za prethodni telefon koji sam koristio (iphone) i mogu ti reci odlicna je zastita.
Sada za s24 ultra sam uzeo preko KP ali je isto. Bas imam tu spigen liquid air crnu i prezadovoljan sam. Telefon nije glomazan, a opet odaje utisak da dobro stiti ako ispadne. Ispupcenje za kameru je vislje od same kamere, tako da ako stavis na sto, staklo kamere nece dodirivati povrsinu. Ja sam cak stavio i zastitu za kameru tako da je 1-2mm ispod uvuceno u odnosu na maskicu.
Sa prednje strane nilkin zastitno staklo i opet ima 1-2mm ispupcenja od same maskice tako da staklo "nije u kontaktu sa stolom"
Za s24 ultra - spigen liquid air je moja preporuka.

Vrh Dno