Though Armor uvek bio mama i tata zaštita, estetike i funkcionalnosti!
Takodje samo drugaciji model.
Meni baterija na s24u traje i po tri dana sa 3-5 sati SOT-a. Nikad bolje peformanse baterije nisam video. OneUI 7.0 Beta 3 inace. Pored samsunga imam Xiaomi 14 i Pixel 9 pro xl, supruga ima iphone 15 pro max, ubedljivo samsung ima najbolju bateriju (ili software?)Kako drzi baterija na 24u?
Ako punjac ima usb-pd nema problemaDa li bi smeo da punim punjacem od 120w,a predvidjen je od 45w..
Неће ти то ништа утицати на батерију. У зависности од пуњача, можда чак нећеш моћи да пуниш ни снагом од 45W. Све зависи које стандарде подржава тај пуњач, претпостављам да је кабл добар чим је снага 120W.Kako drzi baterija na 24u?
Na primer od ujutru i ako se drnda do uvece?
Da li bi smeo da punim punjacem od 120w,a predvidjen je od 45w..
Da li bi to uticalo na degradiranje baterije ili telefon uzima onu struju od punjaca koliko mu je potrebno?
Da ne kupujem od 45w.
Lomim se da uzmem s24u,gotov sam da prelomim.Preko Yettela.
Na S24U dan završavam oko 30-40-50%, sve zavisi od korišćenja tog dana. Dual SIM, sve živo popaljeno, GPS, BT, pozivi, mailovi, društvene mreže, ChatGPT...Kako drzi baterija na 24u?
Na primer od ujutru i ako se drnda do uvece?
Kupila sam s24 ultra prije 2 dana i primjetila sam problem sa ekranom, uglovi gledanja su uzasni, pri najmanjem pomjeranju telefona boja vuče na plavo. Da li je to neki hardverski problem, jer planiram da reklamiram tel. Jednostavno mi nije prihvatljivo da flagship telefon ima takav ekran. Molim vas za misljenje.
Gde si ga kupila,treba istaci ovde da neko ne kupi i ima isti problem.Moguce da je taj diler,prodavnica uzelu jednu iatu kolicinu iz serije i da su svi sa tim problemom.Samo imenuj gde si kupila da ljudi ne nalete na minu.Kupila sam s24 ultra prije 2 dana i primjetila sam problem sa ekranom, uglovi gledanja su uzasni, pri najmanjem pomjeranju telefona boja vuče na plavo. Da li je to neki hardverski problem, jer planiram da reklamiram tel. Jednostavno mi nije prihvatljivo da flagship telefon ima takav ekran. Molim vas za misljenje.
Ako je suditi po mom primerku a i bezbrojnim postovima širom svetskih foruma - ovo je serijski "problem" na S24U. Meni iskreno ne smeta jer je vidljiv samo na beloj pozadini a smanjivanjem rezolucije na FHD+ skoro da se i ne vidi. MIslim da je za ovo krivo GG Armor antireflektivno staklo na ovom telefonu i baš me zanima kako je sad na S25U sa GGA2.Kupila sam s24 ultra prije 2 dana i primjetila sam problem sa ekranom, uglovi gledanja su uzasni, pri najmanjem pomjeranju telefona boja vuče na plavo. Da li je to neki hardverski problem, jer planiram da reklamiram tel. Jednostavno mi nije prihvatljivo da flagship telefon ima takav ekran. Molim vas za misljenje.
Mislm na sistem i druge fajlove. Sta im to znaci uopšte drugi fajlovi?Šta puno, pa nije ni trećina popunjena.
Telefon nije kupljen od operatera, već od privatnog prodavca ali nov neopakovan.Teško da je taj telefon iz legalne prodavnice ili operatera.
Probala sam sa mjenjanjem rezolucije sa FHD na veću ili manju, ne rješava mi problem. Gledala sam juče u poslovnici S25U isto ima taj problem, ali dosta manje. Meni ovo naročito skreće pažnju dok čitam (tj. kad je jednobojna pozadina), pri gledanju videa nije toliko primjetno.Ako je suditi po mom primerku a i bezbrojnim postovima širom svetskih foruma - ovo je serijski "problem" na S24U. Meni iskreno ne smeta jer je vidljiv samo na beloj pozadini a smanjivanjem rezolucije na FHD+ skoro da se i ne vidi. MIslim da je za ovo krivo GG Armor antireflektivno staklo na ovom telefonu i baš me zanima kako je sad na S25U sa GGA2.
Telefon nije kupljen od operatera, već od privatnog prodavca ali nov neopakovan.
Probala sam sa mjenjanjem rezolucije sa FHD na veću ili manju, ne rješava mi problem. Gledala sam juče u poslovnici S25U isto ima taj problem, ali dosta manje. Meni ovo naročito skreće pažnju dok čitam (tj. kad je jednobojna pozadina), pri gledanju videa nije toliko primjetno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari