Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

^ zavisi od banke , u Erste samo u aplikaciji odjaviš telefon i za drugi telefon dobiješ kodove mejlom i sms.

Ja sam malo nestrpljiv samo iz razloga što su developeri izleda napustili razvoj Nova launčera i nisu ga prilagodili za A15, a sa druge strane UI7 donosi više promena u jednoj iteraciji nego u svim verzijama zajedno u zadnjih 5-6 godina. Konačno su otključali gomilu sitnica koje u zbiru ipak znače mnogo.
Stvarno su napustili podrsku Nove za A15,nece moci da radi Nova?

Zasad je tako , dev tim je otpušten osim jednog glavnog i neizvesna je sudbina aplikacije.

^ ... zato što se S25 serija mnogo manje naručuje od očekivanog, onda idu logikom UI7.0 je WOW i ima ga samo S25 = kupujte narode ... Ali "cvrc" nikad do sada toliko ravnodušnih i negativnih komentara nije bilo (ni manje narudžbe) za Samsungovu novu seriju .

Nažalost , to je roadmap za budućnost kod velike dvojke.Mi smo tu nemoćni da promenimo bilo šta , osim da usporimo ritam zamene čak i na 4 godine.

Ja sam godinama i radio po tom modalitetu "Olimpijski ciklus" jedino sam prošle godine odstupio od toga i zamenio telefon na dve godine ali definitivno se vraćam ponovo na ciklus od četiri godine pošto ne vidim epohalno unapređenje na novim telefonima koje će mi četiri godina star flagship učiniti neupotrebljivim.

^ ... zato što se S25 serija mnogo manje naručuje od očekivanog, onda idu logikom UI7.0 je WOW i ima ga samo S25 = kupujte narode ... Ali "cvrc" nikad do sada toliko ravnodušnih i negativnih komentara nije bilo (ni manje narudžbe) za Samsungovu novu seriju .
Mogu da ti kazem da je oko 20-ak hiljada bilo u pre orderu kod reselera, gotovo isto kao i prosle godine plus minus. Ne racunam operatere gde vecina kupuje.

Ja sam godinama i radio po tom modalitetu "Olimpijski ciklus" jedino sam prošle godine odstupio od toga i zamenio telefon na dve godine ali definitivno se vraćam ponovo na ciklus od četiri godine pošto ne vidim epohalno unapređenje na novim telefonima koje će mi četiri godina star flagship učiniti neupotrebljivim.
Isto se drzim tog ciklusa

Hm. Hajd da vidimo taj "wow" efekat sa oneui 7...
Ako je s24u imao celeron procesor onda je s25u trebao da ima core i9 sa 32gb rama, gpu koji gura doom dark ages na 4k rezoluciji u fullu.
A ne ovo tipa evo ti milka čokolada ali u novom omotu.

Pa nikada nije bilo isplativo uzimati seriju za serijom, jedino u retkim slucajevima i to pre par godina kada su se telefoni brze razvijali. Sada realno nemaju sta da ponude, osim AI. Sada i neki upper midrange vrsi oko 90% posla. A ovako se pljuje svaka serija na pocetku, pa je sledece godine bolja od naredne kao.
Ja konkretno imam obican s24, ali bih uzeo s25 ultru, samo zato sto je novija od s24 ultre i na njoj bih se zadrzao bas duze, 4-5 god fazon.
S24 mi je top, ali sam se nesto nalozio na ultru 😂

Uskoro ce nam prodavati telefone za 2000e i to sa neotkljucanim AI i verovatno osakacenim funkcijama, a koje ce se naplacivati mesecno tipa 10e ko hoce da ima sve tip top, a ne bi me cudilo i baterija da ce morati da se dokupljuje tipa ko hoce ,,pojacanu" da drzi dva dana i to, skuplje razume se...

Evo sad procitah negde da u Koreji pustaju zakrpu za feb... Za s24 seriju...
Tako da nista od One Ui7 ovog meseca. Barem ja verujem tako 🤦🏻‍♂️

A kud pa žurimo sa tim novim verzijama? Uvek je to šminka, neka minorna poboljšanja i eto, da se kaže da su pustili novi OneUI. I ovako sve radi kako treba i bez zamerki.

I to sto kazes, ja na S23U (dok sam koristio) sam azuriranja zaustavio jos u oktobru i tu ostao. Telefon je radio fenomenalno i nikad bolje. I ovako verujem da svakom nadogradnjom mu malo zavrnu slavinu. To je moje misljenje i utisak, ne mora da znaci da sam upravu al eto..

Gde moze da se uzme ona originalna maska od Samsunga za S24U ali Online?

Gde moze da se uzme ona originalna maska od Samsunga za S24U ali Online?
Погледај на Алију, ја имам 3 маске за S23U купљене на Алију и буквално нема никакве разлике у односу на ону коју сам купио у Самсунговој радњи. Претпостављам да мислиш на силиконске.
Ако имаш једну оригиналну, то ти је супер због поређења. А и ако немаш, прочитај коментаре, ту људи лепо напишу квалитет израде.

Погледај на Алију, ја имам 3 маске за S23U купљене на Алију и буквално нема никакве разлике у односу на ону коју сам купио у Самсунговој радњи. Претпостављам да мислиш на силиконске.
Ако имаш једну оригиналну, то ти је супер због поређења. А и ако немаш, прочитај коментаре, ту људи лепо напишу квалитет израде.
Mislio sam na originalanu onu sto je bukvalno ravna pozadi tj nije izdignuta oko kamera i ima one proreze bas do same kamere tj nema šupljinu iza kao na vecini masaka

^ Ok onda kinezovi idu 😁

Ево рецимо ова:
I just found this on AliExpress:
€11.69 | Original Samsung Galaxy S24 Ultra Case High Quality Soft Silicone Cover S24Ultra S24 Plus Protector Shell & Box

Цене нису исте за све боје, и пише да су залихе на истеку, ако им је веровати.

Pitanje u vezi ove maske..kad se telefon stavi u nju,da li se prsten kamera izjednacava sa povrsinom plastike pozadi,pa moze doci do trenja o neku povrsinu,na primer kad se stavi na sto..Ili su kamere za 1mm ili pola milimetra unutra,da se ne moze guliti prsten...

^ако је на овим маскама за S24U исто као што је на маскама за S23U које ја имам, онда су прстенови камере увучени мало, око пола милиметра, тако да не долази до гуљења прстенова.

Nazad
Vrh Dno