Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Pošto sam već neko vreme u nazad na digitalnom odvikavanju od buljenja u ekran, ovo mi je za sad najbolji rezultat i moje oči su zahvalne na tome
S24+

Prilozi

• SmartSelect_20250206_124230_Device care.jpg
    SmartSelect_20250206_124230_Device care.jpg
    67.9 KB · Pregleda: 92
Људи, примећујем да вам на S24 серији баш добро држи батерија. Мени на S23U доста деградирала, и то чини ми се некако нагло.

Rano je da degradira , pretresi malo šta troši bateriju. Sad će nas oneui7 podjednačiti sve.

E to, negde pise 7. a negde da je pomereno. Pa da proverim da neko nema vise informacija 😁

Imam s24 ultra ravno mesec dana, da li je bas neophodan factory reset kada stigne one ui 7, posto ga ne koristim dugo, a sve mi je lepo namesteno xD ?

Imam s24 ultra ravno mesec dana, da li je bas neophodan factory reset kada stigne one ui 7, posto ga ne koristim dugo, a sve mi je lepo namesteno xD ?
Не мораш, осим ако приметиш неки од проблема - цурење батерије, крешовање апликација, итд.
Ја на S23U нисам досад ниједном урадио фактори, а имам га годину и по дана.

E to, negde pise 7. a negde da je pomereno. Pa da proverim da neko nema vise informacija 😁
Prava istina je da niko nema pojma jer je jedina zvanična izjava samsunga da će biti u Q1 2025 a sve ostalo su želje i nagađanja.
Evo recimo za sutra - kakva je logika da isti dan puste zvanično novu S25 seriju i " nagrade " staru S24 sa UI7?

Momci,jedno konstruktivno pitanje.
Ako mi nije bitna olovka,da li i dalje ici na Ultru ili moze obican ili Plus model??
Konkretno me zanima Samsung S24 Ultra..
Ja sam u Yettelu i ako bi se prebacio na paket Yettel 100,ima li neka fora da sto manje izadje rata na mesecnom nivou i kolika bi mi rata bila..?
Uzeo bi model sa 256gb memorijom..

3 godine sam koristio S21U i nijednom nisam odradio factory reset, a bila su tri velika update-a.
Mnogi od nas imaju brdo aplikacija, a neke od njih se teže povezuju (nije klasičan login) pa factory reset potencijalno troši sate i sate da se sve vrati kao što je bilo.

Evo da se upisem, uzeh s24 ultru u crnoj boji.
Dvoumio sam se izmedju crne i sive ali kada sam ih video uzivo crni mi se vise dopao bas zato sto nije skroz crn.
Datum proizvodnje nije bio napisan na kutiji pa sam to pogledao tek kad sam ukljucio telefon i proizveden je 11.2024.
Jos je rano da iznosim neke zakljucke ali za sad sam zadovoljan, oduvek sam hteo note seriju ali me je malo odbijao zakrivljen ekran, inace ovo mi je prvi Samsung telefon ne racunajuci neki prastari iz nize klase koji sam koristio na poslu.
Jedno pitanje da li je moguce podesiti da prilikom ulaska u deo gde su sve aplikacije odmah me baci na pretragu sa podignutom tastaturom?

@Espada ,Jel si ga uzeo preko operatera ili za kes?Kako mislis nike u istoj boji crna varijanta naspram grey?Jel si video kako izgleda ona ljubicasta?

Evo da se upisem, uzeh s24 ultru u crnoj boji.
Dvoumio sam se izmedju crne i sive ali kada sam ih video uzivo crni mi se vise dopao bas zato sto nije skroz crn.
Datum proizvodnje nije bio napisan na kutiji pa sam to pogledao tek kad sam ukljucio telefon i proizveden je 11.2024.
Jos je rano da iznosim neke zakljucke ali za sad sam zadovoljan, oduvek sam hteo note seriju ali me je malo odbijao zakrivljen ekran, inace ovo mi je prvi Samsung telefon ne racunajuci neki prastari iz nize klase koji sam koristio na poslu.
Jedno pitanje da li je moguce podesiti da prilikom ulaska u deo gde su sve aplikacije odmah me baci na pretragu sa podignutom tastaturom?
Lepse je Lavanda nego crna boji.Imam lavanda boje.

@-vorens-
Za keš, a crna boja nije bas crna nego kao tamno siva, kao sto je neko napisao gunmetal boja. Ljubicastu nisam gledao nije mi se dopala razlika boje rama i pozadine.

Minimalno osvetljen ekran se koristi samo kad se traži ta mana za koju se pročita na forumu. Obavezno u zatvorenom kupatilu.

Ja sam ovim običnim aluminijumom na crnom S24+ inače zadovoljan. Ne nosim ga sa ključevima ali već par puta sam ga sudario sa metalnim daljincem oštrih ivica (prilažem sliku da bude jasnije) i nisu ostali tragovi, a bio sam siguran da hoće.

Pogledajte prilog 479497
Off topic. Izvrsno pojačalo. 👍

Prve informacije o One UI 7 na s24 stižu od juna, od tada je otprilike u beti... Ne mislim da ćemo ga dobiti do kraja februara.

Ludo radovanje za novi sistem, pa kad dodje, onda kukanje na bateriju, losu optimizaciju, i onda se radujemo sledecem update-u i tako u krug. :D
Nista nece epohalno da vam promeni, osim vizuelnih gluposti i AI-a.

Ludo radovanje za novi sistem, pa kad dodje, onda kukanje na bateriju, losu optimizaciju, i onda se radujemo sledecem update-u i tako u krug. :D
Nista nece epohalno da vam promeni, osim vizuelnih gluposti i AI-a.
Ja sam malo nestrpljiv samo iz razloga što su developeri izleda napustili razvoj Nova launčera i nisu ga prilagodili za A15, a sa druge strane UI7 donosi više promena u jednoj iteraciji nego u svim verzijama zajedno u zadnjih 5-6 godina. Konačno su otključali gomilu sitnica koje u zbiru ipak znače mnogo.

Nazad
Vrh Dno