Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Danas mi zvoni telefon, S24U je u pitanju, javljam se, čujem sagovornika, on mene ne čuje. Prekinem, pozovem ja njega, ista situacija, ja njega čujem, on mene ne.

Resetujem telefon, pozovem, ista situacija. Padne mi na pamet da ugasim VoLTE, pozovem, sve u redu. MTS je u pitanju.

:unsure:
Imao sam to danas ali na iPhone,tako da je do mreze nesto.

Nebi me čudilo da razvuku maksimalno , jer je oneui7 prodajni adut za S25 seriju. Evo još uvek nema ni januarske zakrpe za S24u.

Ima li neko problem sa uploadom slika? Meni pocelo da se pojavljuje stalno ovo obavestenje😅

Prilozi

• Screenshot_20250131_095741_KupujemProdajem.jpg
    Screenshot_20250131_095741_KupujemProdajem.jpg
    89.7 KB · Pregleda: 99
Био сам до Yettel-а, видео S25U, мени делује баш добро. Додуше, није био укључен, па нисам могао да га и софтверски макар површно испробам, али хардверски делује баш квалитетно. То је моје мишљење. И леп је, по мени.
Имам неки осећај да ће мој S23U ускоро бити замењен њиме, али највероватније тамо негде до лета, и то преко КП. 🙂

Био сам до Yettel-а, видео S25U, мени делује баш добро. Додуше, није био укључен, па нисам могао да га и софтверски макар површно испробам, али хардверски делује баш квалитетно. То је моје мишљење. И леп је, по мени.
Имам неки осећај да ће мој S23U ускоро бити замењен њиме, али највероватније тамо негде до лета, и то преко КП. 🙂
Izvini, kakve ovo veze ima sa temom Samsung Galaxy s24? 🙂

Izvini, kakve ovo veze ima sa temom Samsung Galaxy s24? 🙂
Мислио сам да је тема S23, тада би имало делом везе, а овако стварно нема везе. Пратим више тема, S23, S24 i S25, па некад помешам. Моја грешка. Нека модератори обришу.

Da odgovorim vezano za mts i poklone, meni su danas u telefonskom razgovoru rekli da ću na tom iventu 6. februsra dobiti na poklon Samsung Galaxy Fit3, a biće i neki kviz gde se može osvojiti Buds3 Pro i još jedan S25 Ultra.

Taman nešto da pitam oko S25U za poklone kad piše ukinuta mi privilegija komentarisanja tamo 😢 . Tozovac jel dobijate neke poklone preko mreže kao što smo mi dobili za S24U, tablet, bt sluške, smart narukvicu?
И ја сам банован из исте теме. Не знам на какве поклоне мислиш? Свој телефон сам купио преко КП пре годину и по дана, а мрежа ми је Yettel. Тако да нисам компетентан да говорим о поклонима.

Da odgovorim vezano za mts i poklone, meni su danas u telefonskom razgovoru rekli da ću na tom iventu 6. februsra dobiti na poklon Samsung Galaxy Fit3, a biće i neki kviz gde se može osvojiti Buds3 Pro i još jedan S25 Ultra.
Jel moze malo vise detalja, o kakvom eventu je rec?

Jel moze malo vise detalja, o kakvom eventu je rec?
Danas me pozvali iz mts i rekli mi da sam pozvan na event (događaj) u mts dvorani zbog toga što sam izvršio preorder S25 Ultra. Taj event (događaj) će se održati 6. februara u 23h. Tada će mi uručiti S25 ultra i svi pozvani dobijaju Fit3 na poklon, a biće i neki kviz gde je glavna nagrada S25 Ultra, a dele se na tom kvizu još i slišalice i još neke stvari, ali nisam sve zapamtio.
Znam da su i ranije bili ti događaji za S Ultra modele i iPhone modele, koliko sam razumeo mts pravi sopstvenu promociji S25 serije i poziva ljude koji su dugo u mts-u i razne influencere da prisustvuju tom događaju.
Rekli su da će biti i neka klopa 😂

Evo i malo kod mene .Skinut jutros u 5h sa punjača. Vidi se kad sam ga dopunio do 50%,bio na 16%.Sada dok pišem na 23%.
Dve kartice ,stalno net preko kartice .Pozivi,blutut slusalica,blutut sat...
S24+

Prilozi

• Screenshot_20250131_220330_Device care.jpg
    Screenshot_20250131_220330_Device care.jpg
    70.8 KB · Pregleda: 98
Jedno sasvim normalno korišćenje telefona. Iskreno prezadovoljan sam i baterijom i performansama S24+ Exy, srvarno mu nisam našao manu do sad.

Prilozi

• SmartSelect_20250201_184259_Device care.jpg
    SmartSelect_20250201_184259_Device care.jpg
    67 KB · Pregleda: 124
Nece da mi se upali ekran, kad izvadim olovku da pisem belesku neku. s24u.

Zan ali neko slučajno, kako da isključim ove kineske oznake da budu engleske ili bez njih?

Prilozi

• Screenshot_20250203_211341_Expert RAW.jpg
    Screenshot_20250203_211341_Expert RAW.jpg
    49.6 KB · Pregleda: 64
Jel dostupno x5 za portret mod fotografije na S24 Ultra ili ima samo x2 i x3?

Ni nakon 11 meseci korišćenja kada se ekran gleda direktno na suncu niti jedna resica nije vidljiva na ekranu s24u, kamoli neka ogrebotina. Naravno bez zaštite se koristi.

Zanimljivo, napravili su dobar posao sa ekranom, a sećam se trnja i kamenja pre godinu dana... Mada oleo zaštita je odavno izgubila svojstva.

@vladix
Meni se ponaša od prvog dana kao da nema olefobije uopšte - takođe bez tragova korištenja na ekranu.

Nazad
Vrh Dno