andramisko
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.02.2014
- Poena
- 195
Ako izbrises pa ponovo instal mora.Jel bankovne aplikacije treba ponovo preko banke da se aktiviraju?
Ako izbrises pa ponovo instal mora.Jel bankovne aplikacije treba ponovo preko banke da se aktiviraju?
Stvarno su napustili podrsku Nove za A15,nece moci da radi Nova?Ja sam malo nestrpljiv samo iz razloga što su developeri izleda napustili razvoj Nova launčera i nisu ga prilagodili za A15, a sa druge strane UI7 donosi više promena u jednoj iteraciji nego u svim verzijama zajedno u zadnjih 5-6 godina. Konačno su otključali gomilu sitnica koje u zbiru ipak znače mnogo.
Mogu da ti kazem da je oko 20-ak hiljada bilo u pre orderu kod reselera, gotovo isto kao i prosle godine plus minus. Ne racunam operatere gde vecina kupuje.^ ... zato što se S25 serija mnogo manje naručuje od očekivanog, onda idu logikom UI7.0 je WOW i ima ga samo S25 = kupujte narode ... Ali "cvrc" nikad do sada toliko ravnodušnih i negativnih komentara nije bilo (ni manje narudžbe) za Samsungovu novu seriju .
Isto se drzim tog ciklusaJa sam godinama i radio po tom modalitetu "Olimpijski ciklus" jedino sam prošle godine odstupio od toga i zamenio telefon na dve godine ali definitivno se vraćam ponovo na ciklus od četiri godine pošto ne vidim epohalno unapređenje na novim telefonima koje će mi četiri godina star flagship učiniti neupotrebljivim.
Mislim da se u ovoj prici od nas ocekuje da budemo mrmotiAli ako je tu čokoladu zavio mrmot onda možda i vredi...
Погледај на Алију, ја имам 3 маске за S23U купљене на Алију и буквално нема никакве разлике у односу на ону коју сам купио у Самсунговој радњи. Претпостављам да мислиш на силиконске.Gde moze da se uzme ona originalna maska od Samsunga za S24U ali Online?
Mislio sam na originalanu onu sto je bukvalno ravna pozadi tj nije izdignuta oko kamera i ima one proreze bas do same kamere tj nema šupljinu iza kao na vecini masakaПогледај на Алију, ја имам 3 маске за S23U купљене на Алију и буквално нема никакве разлике у односу на ону коју сам купио у Самсунговој радњи. Претпостављам да мислиш на силиконске.
Ако имаш једну оригиналну, то ти је супер због поређења. А и ако немаш, прочитај коментаре, ту људи лепо напишу квалитет израде.
Mozes poslati link sa Alija za takvu,ako pricamo o s24u.И ја сам на њу мислио.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari