Ima opcija produženog trajanja i lokacijski otključanog uređaja...plus ima i ako ti je sat na ruci da stoji otključan telefon... ako se ne varam... možda grešim
Pa kada im je prodajni adut upravo softverska podrška i cena najviša moguća a tablet od 100 eur dobije A15 brže od 10x skupljeg flagshipa sa vrlo sumnjivom kamerom, magija počinje da nestaje. Za 1500 eur taj model mora da ima sve najnovije, najbrže moguće. Kada je iPhone 15 dobio iOS 18?Ne znam čemu frka oko Oneui 7?
Dobićemo nešto bolje a možda i nećemo.
Uživajmo sada i telefonu a ne svako malo se nešto čeka...
Dokaz da S24 serija odlično radi, nema o čemu drugom da se piše u temi , jer problema nema pa mora nešto da se nađe, inače bi tema zamrlaNe znam čemu frka oko Oneui 7?
Dobićemo nešto bolje a možda i nećemo.
Uživajmo sada i telefonu a ne svako malo se nešto čeka...
Koliko znam na sajtu proizvodjaca cena je 30 dolara.Pogledao sam i sajtove u inostranstvu i cena je tu da kazemo oko 15-20 eura kad su na nekim akcijama.Ako je na pravom sajtu proizvodjaca 50 dolara ista maska, zasto bi je neki uvoznik u Srbiji prodavao za 16,5e? Jedino kineska kopija sa temua, nisu nasi prodacci toliko velikodusni.
Naručio ja S24+ Spigen Liquid Air TPU Maska - Tamnozelena, plaćena 15.2 eur u aprilu prošle god. Stigla relativno brzo i od tad stoji u fioci 😀Jedno pitanje vezano za porucivanje maski za ovaj fon.
Da li je neko mozda porucivao sa ovog sajta maske za s24 ultra ili neki drugi fon?
Razmisljam da porucim ovu masku spigen liquid air pa ne znam koliko je sigurno poruciti sa pomenutog sajta?![]()
Samsung Galaxy S24 Ultra Spigen Liquid Air TPU Maska
Spigen Liquid Air TPU Maska za Samsung Galaxy S24 Ultra Spigen Liquid Air TPU mawww.mytrendyphone.rs
Ili poruciti sa aliexpresa ali onda moram cekati jedno mesec dana minimum da stigne maska.
I to pricamo vec 10 godina unazad pa smo i dalje u samsung temi🤣Ma samo nek Samsung nastavi sa ovom "novom" politiikom poslovanja , već vidim sebe na nekom kinezu kao sledećem telefonu.
Sebi sam poruci sa tog sajta za prethodni telefon koji sam koristio (iphone) i mogu ti reci odlicna je zastita.Jedno pitanje vezano za porucivanje maski za ovaj fon.
Da li je neko mozda porucivao sa ovog sajta maske za s24 ultra ili neki drugi fon?
Razmisljam da porucim ovu masku spigen liquid air pa ne znam koliko je sigurno poruciti sa pomenutog sajta?![]()
Samsung Galaxy S24 Ultra Spigen Liquid Air TPU Maska
Spigen Liquid Air TPU Maska za Samsung Galaxy S24 Ultra Spigen Liquid Air TPU mawww.mytrendyphone.rs
Ili poruciti sa aliexpresa ali onda moram cekati jedno mesec dana minimum da stigne maska
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari