Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Imam s24+ exynos i nemam nikakvih problema. Kartica mi je mts i signal je super, svi pozivi/poruke dolaze i odlaze normalno. Mobilni internet je normalan isto
Slažem se ,jedino za mobilni internet na jednoj lokaciji,kući i to BG hoće da zabode pri gledanju youtuba i slično.Mts mreža. Kratko to traje .Pozovi i ostalo top,svuda
Uzeo sam juce S24 Ultra i mogu reci da sam prezadovoljan

Ako neko ima neki savet kako da produzim trajanje baterije ili tako nesto sta treba da uradim da bih ga ocuvao sto duze bilo bi lepo da podeli ovde..

Za sada kamera top, procesor isto vrh, samo baterija po meni treba da bude jaca jer ima ogroman ekran... 10/10 zaista
U početku uči tvoje obrasce korišćenja .Biće baterija bolja kasnije

Najbolji snimak koji sam testirao na android telefonu do sada, mislim da manuelni video, dosta bolji detalji nego na automatskoj varijanti. Ispod kadrovi koje smo usnimili pre par nedelja na testiranju sup daske... Sve je 4K 60/120fps-a.

Najbolji snimak koji sam testirao na android telefonu do sada, mislim da manuelni video, dosta bolji detalji nego na automatskoj varijanti. Ispod kadrovi koje smo usnimili pre par nedelja na testiranju sup daske... Sve je 4K 60/120fps-a.

Bravo, kadrovi, muzika i color korekcija, sve odlično upakovano.

Hvala, hvala 😃

Pokupio poklončiće ali zez, sve silver nema black. Jel neko dobio black da budem strpljiv i ne otvaram poklone pa kada im stigne black da napravim zamenu?

Kako dobro piče ove slušalice, pojačao bas i strava kako tutnje. Silver fit 3 sa belom narukvicom ružan sačuvaj bože ali vidim da se menja narukvica, stavim crnu i ništa ne menjam.

Pozdrav kolege, kakav je S24+? Konkretno sam kupio snapdragon verziju, prelazim sa S22+ exynos. Interesuju me kamere u odnosu na S22 seriju. Jutros probao OnePlus 12 koji je inače dobar, ali samsung UI je mnogo ispred

Kamere su manje više iste... tele mislim da je unapređena na 3x

Je l se vidi razlika u bateriji? Smara što je wireless punjenje sporo na samsungu kao blato i čini mi se da samo Samsung može da punu max brzinom od 15w

Na snapu ti je sve bolje nego na exy, sto vec znas. Kamere su skoro iste, sto rece kolega. Ali sam sistem i kako radi, plus baterija je ogromna razlika u odnosu na s22+.
Cudo nisi ostao na op 12, nesto si ga jeftino uzeo, dzabe.

Pozdrav kolege, kakav je S24+? Konkretno sam kupio snapdragon verziju, prelazim sa S22+ exynos. Interesuju me kamere u odnosu na S22 seriju. Jutros probao OnePlus 12 koji je inače dobar, ali samsung UI je mnogo ispred
Koristim ga par meseci, fenomenalna mašina, videćes sam već. Baterija je vrh vrhova naravno, pogotovo na snap verziji. Šteta sto Samsung nije omogućio snap za evropu. Tel je zaista bez neke mane. Za kamere nisam kompetentan jer me ne zanimaju generalno ni na jednom telefonu. Sve je to isto ****** meni 😁.

Na snapu ti je sve bolje nego na exy, sto vec znas. Kamere su skoro iste, sto rece kolega. Ali sam sistem i kako radi, plus baterija je ogromna razlika u odnosu na s22+.
Cudo nisi ostao na op 12, nesto si ga jeftino uzeo, dzabe.
Ma OP je sada kao neki Xiaomi. Nema da se sakriju app, UI izgleda kao smeće, app lock ne radi kao na Samsungu, treba mi i poseban app store jer sam često po Aziji itd. Sve vodi ka Samsungu, uzeo sam ga otprilike za 600€ u crnoj boji. Mislim da je dobar dil

The August update of Samsung Galaxy S24 Ultra is about to be launched, and the camera has been improved a lot. This includes white balance optimization, HDR optimization, over-processing optimization, overexposure optimization, face optimization and video zoom optimization. However, there is still no optimization of telephoto and night mode above 10x. I hope they can complete the optimization within the next month.

Poslednja izmena:
Posle S6 sam prestao da kupujem flegšip telefone. Veliki sam ljubitelj Note serije... Noćima me budi glas: "Kupi S23U/S24U!". Verovatno bi mi bio poslednji flegšip, ako ne i telefon u racionalnom životu. Mator sam i poluslep. Imam Honor 70. Radi sve ali, fiksni mi je interesantniji. Valjda sam predugo u Huavei/Honor priči... Ima li smisla sprcati 200€+ za S24U?
Edit:
Naleteh na naki video gde S24U navodno može, uz malo vratolomija, da se uzme za 550 dolara. Znam da je bez poreza. Za one koji prate: znači li to da će i kod nas drastično padati cene? Stvarno ne vidim kompletniji uređaj na tržištu. Mana zilion, opet O.K.

Poslednja izmena od urednika:
A čuj... Ultra je najkompletniji Android. Možda nije najbolji u nekom segmentu ali kao all around je po mom mišljenju najbolji Android trenutno. I moći ćeš dugo imati...
Lomim se između 23 i 24. Malo me nerviraju ove priče vezane za pregrevanje i nus pojave. Nikad nisam doživljavao te ekstremne priče. S24U mi je vizualno perfektan, S23U je ultrapovoljan... Nikad nisam bio neodlučniji. Nikad nisam kupovao "stariju" generaciju. Baš sam u rebusu!

Lomim se između 23 i 24. Malo me nerviraju ove priče vezane za pregrevanje i nus pojave. Nikad nisam doživljavao te ekstremne priče. S24U mi je vizualno perfektan, S23U je ultrapovoljan... Nikad nisam bio neodlučniji. Nikad nisam kupovao "stariju" generaciju. Baš sam u rebusu!
I tačviz mi je bio dobar, za svoje vreme😊 Valjda ovo koriste i ljudi koji ne broje frejmove! Sećam se kad me je kolega s foruma pitao zašto prodajem Note 3. Čovek građevinac, ne sećam se nika. Smetala mi plastična lajsna. Blago se ulubila... Vi sad raspravljate: polikarbonat VS. titanium! Jebote! Nova vremena - novi ljudi😉

Meni je hit kad neko komentariše za tel sa leđima od polikarbonata da je tel plastikaner i onda uzme S24U i upakuje ga u Tenk-Masku da ga ni u Samsungovoj fabrici ne bi prepoznali - ali bitno je da kaže da mu je tel od stakla i metala ... Oooo 🙄

I to je legitimno. Ima ljudi koji nikad nisu izvadili S-pen, valjda se i sad tako zove. U temi o Note 6/7/8 valjda, je čovek ostavljao radove sočinjene olovčicom. Po dva dana nisam pipao telefon, bilo me sramota!😊 Nije mi ideja da prozivam. Tu smo negde, generacija. Nagurao sam +11. Ovo je valjda poslednja prilika da ima smisla... Izvinjavam se ako sam nekoga uvredio. Ustvari, nije legitimno...

I to je legitimno. Ima ljudi koji nikad nisu izvadili S-pen, valjda se i sad tako zove. U temi o Note 6/7/8 valjda, je čovek ostavljao radove sočinjene olovčicom. Po dva dana nisam pipao telefon, bilo me sramota!😊 Nije mi ideja da prozivam. Tu smo negde, generacija. Nagurao sam +11. Ovo je valjda poslednja prilika da ima smisla... Izvinjavam se ako sam nekoga uvredio. Ustvari, nije legitimno...
Ако ти је ултра повољан 23U,слободно узми. Главна предност 24U је раван екран(неки више воле и закљивљен па и није предност), и рам који је матиран па ће чешће остати чист као и отпорнији на гребање од сјајног.

Ja sam prelomio 24 ultra u odnosu na 23 ultru zbog 3 stvari od kojih je prva ekran, tj bezeli isti sa svih strana, drugo, mat "titanijum" ram i bolji senzor na 5x kameri... Ali mislim da ću pobeći od 24 Ultre zbog ergonomije, znao sam da je loša ali nisam očekivao da će mi ovoliko smetati, uhvatim sebe da mi je non stop u ruci jer u većinu džepova ne može normalno da stane, ispao mi je više puta, srećom ništa, ali mi ranije doslovno nije ispao telefon nikada, valjalo bi da uvedu na 25tici bar zaobljene ćoškove 😃.

Opalio sad par fotki u night modu (slikao klinca kako spava u sobi skoro bez svetla) i upravo ustanovio da ovi iz Samsunga mogu komotno da organizuju ekskurziju edukativnog karaktera do Huawei/Honor-a, da im objasne kako ovo treba da izgleda...

....jer inače fotkanje ljudi ili stvari u mraku je neverovatan fičer bez kojeg ljudi ne mogu...

Ne, samo je bedno da je Magic5 Pro toliko bolji u tome. To je bila cela poenta..

Ako je bas potrebno da se crta..
Kao vlasnik huawei flegsipa podrzavam i potvrdjujem ovo. Ali kad je snimanje u pitanju, video zapisi, onda kontra. Ovi iz Huawei i Honor mogu u edukativni centar kod Vas...

Ne, samo je bedno da je Magic5 Pro toliko bolji u tome. To je bila cela poenta..

Ako je bas potrebno da se crta..
Ček, sta je tu bedno? Magic 5 Pro je pobeđivao i S23U u testovima, S24U je manje-više isto.

Ima i midrange primera, od 300 EUR, koji su bolji od Samsung flagshipova. Pa ceo svet priča o tome koliko su Kinezi odmakli od Apple-a i Samsunga.

Nazad
Vrh Dno