Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

To je po meni najbolji balans. Osim toga, kad žena i ja uslikamo istu situaciju, ja pokažem moju "plavu" ona njenu "crvenu" fotku, taman eto još jednog povoda za svađu dok ne utvrdimo čija je bolja.
Ovaj moj slika nekakve manufakturne radove... Seče laserom satove i koješta. Boja mu znači kao čir na dupetu. Šaomi je stvarno katastrofa. Vidi se da je pokvaren. Nema šanse da je pokvaren, pa on kupio najskuplji! Njegovo ne može biti pokvareno... I tako 30 godina u Loznici, dobro je da sam živ😁 Ne prodajem mobilne telefone...
Ja sad kad citam vase komentare, ne znam vise u koju temu telefona sam usao 😶
Sve je već ispričano...😂 Eto, i frikovi su ljudi!😊

S23 serija nije imala, verujem da nema ni 24. Uzmi Xiaomi 14, ima i foliju i punjač i masku i uterao si Samsungu
Nije mi do folije. Evo primer iz života: Dobijem od poslodavca S6, mesec dana pre zvanične objave. Imao sjajan Note i nije me zanimao. Ajde da ga prodam, ne smem 3 sedmice, lepa šuška za to vreme... E, ne da mi đavo mira, hajde da ga otpakujem i samo malo držim u ruci, neću ga paliti. Bio avangardan po mnogočemu. Otpakujem, hajde da skinem foliju - da ga izvadim iz vakuma, glupo je da ga ne osetim... Zazvoni mi drugi tel, i ja ovaj bacim sa 20cm na krevet. Tamo, kao da je Ronaldo čekao, protiv svih zakona fizike, ga nešto ispali 2m uvis. Naravno da je zveknuo na pod, naravno da je našao jedino zrno peska u kući, i naravno da je imao parnicu, jedva vidljivu, 3cm. Nije više bio za prodaju. Plataipo! Zato mi je bitna bilo kakva folija dok ne napravim svoju priču! Naravno da sad svaki telefon bacim pod istim uslovima na isti krevet. Otskoče 10cm maksimum!!!
Gledao sam neke videe, pa S-pen škripi kao po šmirgli. Nisam imao takva iskustva, blago rečeno...

Poslednja izmena:
Nije mi do folije. Evo primer iz života: Dobijem od poslodavca S6, mesec dana pre zvanične objave. Imao sjajan Note i nije me zanimao. Ajde da ga prodam, ne smem 3 sedmice, lepa šuška za to vreme... E, ne da mi đavo mira, hajde da ga otpakujem i samo malo držim u ruci, neću ga paliti. Bio avangardan po mnogočemu. Otpakujem, hajde da skinem foliju - da ga izvadim iz vakuma, glupo je da ga ne osetim... Zazvoni mi drugi tel, i ja ovaj bacim sa 20cm na krevet. Tamo, kao da je Ronaldo čekao, protiv svih zakona fizike, ga nešto ispali 2m uvis. Naravno da je zveknuo na pod, naravno da je našao jedino zrno peska u kući, i naravno da je imao parnicu, jedva vidljivu, 3cm. Nije više bio za prodaju. Plataipo! Zato mi je bitna bilo kakva folija dok ne napravim svoju priču! Naravno da sad svaki telefon bacim pod istim uslovima na isti krevet. Otskoče 10cm maksimum!!!
Gledao sam neke videe, pa S-pen škripi kao po šmirgli. Nisam imao takva iskustva, blago rečeno...
Batice, hteo sam da te pitam kako si ovako generalno? Ima li vrucine?

Dosta dobro. Drina, klima, ovo, ono. Ti mi nešto ne izgledaš najbolje. Nervoza je posledica kojekakvih gadosti... Mogu da pomognem, ako nije kasno... I tad se da kontrolisati. Donekle.😉

Poslednja izmena:
Koja je razlika verzije za Azijsko tržište i global?

Da za S24U me zanimalo, hvala svakako

Jedno pitanje: da li svaki Samsung S24 Ultra model (za bilo koje tržište) ima podršku za esim? Konkretno interesuje me model za azijsko tržište: SM-S9280ZKHBRI

Poslednja izmena:
Trebalo bi, na GSMAreni pise da imaju svi ,nema razlike u geografiji.

Da li negde postoji gboard template za Keys Cafe sa latiničnim slovima, koji bih mogao da preuzmem i dodam u aplikaciju, umesto da ga sam pravim?

Jedno pitanje: da li svaki Samsung S24 Ultra model (za bilo koje tržište) ima podršku za esim? Konkretno interesuje me model za azijsko tržište: SM-S9280ZKHBRI
Meni fomila samsung telefona za taj region (china, hk i taiwan) nisu podržavali esim, ali svaki imao radovno slot za dve fizičke sim. Odma da se ogradim, s24u nisam imao pa ne mogu 100% da garantujem, ali verujem kolegi koji ke naveo da nema

Hvala svima na odgovorima. Izgleda da ipak nema. Kupio sam na kraju s24 Ultra sa A1 garancijom tako da neću imati problema sa esimom. Naravno nisam ga kupio u A1 poslonici 😁 prekosutra treba da mi stigne pa ću napisati kakvi su utisci

Jel definitivno nema rešenja da kada se koristi esim i fizički sim, RCS mora da bude na fizičkom simu.. ?

Pretpostavljam da si tamo pa znaš pouzdano, ali čak i sam sajt Samsunga za Kinu i HK ne pominje eSim

A tako pišu i na Redditu

Opet kažem, ukoliko si lično u Kini verovatno imaš bolje informacije.

U pravu si, ni kod mene na S24+ nema eSim u pitanju je HK rom. Mislio sam da ima jer na S22+ vidim da ima

^ Samo bezbednosna zakrpa? ... ili što su obećavali :
" veliko unapređenje kamere "

Само безбедносна
Screenshot_20240716_113051_Software update.jpg

A iskreno ne znam čemu je potrebno to "veliko ažuriranje" kamere, kada već sada telefon fotka i snima vrh, ima sitnica koje bi trebalo utegnuti, ali ništa što bi trebalo da se hajpuje kao taj očekivani update :D

Postovao sam ovdje slike onih dubokih ogrebotina na ekranu na S24 Ultri koje su se desile Bog te pita zbog čega (prilično pazim telefone, često ih mijenjam i do sada nisam imao sličnog iskustva) ali jutros šok, došao sa mora i brišem ekran (skinuo staklo zaštitno u međuvremenu da bih potencijalnom kupcu predočio prvobitne ogrebotine koje se skoro i ne vide preko stakla) kad vidim ovo. Bio sam ubijeđen da je ovo od soli i da se skida ali nema šanse da skinem pri tom ne zapinje pod noktom ni najmanje, glatko kao i ostatak ekrana, gotovo sam siguran da je ovo ispod ekrana wtf?

U svakom slučaju se ne vidi apsolutno ništa kad je ekran upaljen (a i izgašen bez napolju na jakom suncu) pa sam uređaj proslijedio ocu kojem ovo apsolutno ne smeta ali odgovorno tvrdim da je ovo NAJGORI ekran koji sam imao prilike da koristim a koristio sam gotovo sve flagshipove, užas.

Prilozi

• viber_image_2024-07-16_14-27-41-550.jpg
    viber_image_2024-07-16_14-27-41-550.jpg
    152.3 KB · Pregleda: 131
Postovao sam ovdje slike onih dubokih ogrebotina na ekranu na S24 Ultri koje su se desile Bog te pita zbog čega (prilično pazim telefone, često ih mijenjam i do sada nisam imao sličnog iskustva) ali jutros šok, došao sa mora i brišem ekran (skinuo staklo zaštitno u međuvremenu da bih potencijalnom kupcu predočio prvobitne ogrebotine koje se skoro i ne vide preko stakla) kad vidim ovo. Bio sam ubijeđen da je ovo od soli i da se skida ali nema šanse da skinem pri tom ne zapinje pod noktom ni najmanje, glatko kao i ostatak ekrana, gotovo sam siguran da je ovo ispod ekrana wtf?

U svakom slučaju se ne vidi apsolutno ništa kad je ekran upaljen (a i izgašen bez napolju na jakom suncu) pa sam uređaj proslijedio ocu kojem ovo apsolutno ne smeta ali odgovorno tvrdim da je ovo NAJGORI ekran koji sam imao prilike da koristim a koristio sam gotovo sve flagshipove, užas.
To je verovatno onaj anti-reflective coating, o kojem se pričalo. Ako imaš garanciju, ovo je možda stvar i za Samsung da pogleda.

Vrlo moguće, dosta je telefon bio na suncu ko zna kako je uticalo na taj anti-reflective coating. Neću reklamirati, smarali bi 99% zbog ovih nevezanih fizičkih ogrebotina u lijevom uglu a i stvarno se ne vidi gotovo uopšte, ocu ne smeta ni najmanje.

A prelazim na Oneplus 12, poručio ga pa čekam da stigne :)

Nazad
Vrh Dno