Proday
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 02.01.2005
- Poena
- 1,805
Au bedak...mogu misliti koliko se iznenadio kada si nabasao na ovo...posebno što si trebao prodati telefonPostovao sam ovdje slike onih dubokih ogrebotina na ekranu na S24 Ultri koje su se desile Bog te pita zbog čega (prilično pazim telefone, često ih mijenjam i do sada nisam imao sličnog iskustva) ali jutros šok, došao sa mora i brišem ekran (skinuo staklo zaštitno u međuvremenu da bih potencijalnom kupcu predočio prvobitne ogrebotine koje se skoro i ne vide preko stakla) kad vidim ovo. Bio sam ubijeđen da je ovo od soli i da se skida ali nema šanse da skinem pri tom ne zapinje pod noktom ni najmanje, glatko kao i ostatak ekrana, gotovo sam siguran da je ovo ispod ekrana wtf?
U svakom slučaju se ne vidi apsolutno ništa kad je ekran upaljen (a i izgašen bez napolju na jakom suncu) pa sam uređaj proslijedio ocu kojem ovo apsolutno ne smeta ali odgovorno tvrdim da je ovo NAJGORI ekran koji sam imao prilike da koristim a koristio sam gotovo sve flagshipove, užas.
Btw ako ti ocu velik 24u, daću ti ja mali s23 za njega takvog (najgori sam znam) 😁😂
Inače, probaj da staviš whitestone staklo ako ti se experimentiše, onaj njihov lepak provereno dosta nepravilnosti može vizualno da ukloni.
Čekam utiske odnosno poređenje sa op12 kad stigne