Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

bas sad citam za S24 i Plus, imaju problem sa signalom da su nedostupni po nekad.... imam drugara koje se vratio na S23 pa zbog tog problema na S24....*** exynos..

Različita iskustva ...Ja imam S24plus ,nemam tih problema da nisam dostupan

Galaxy Unpacked, sta li ce da daju kao poklon i pretpostavljam da nam se sprema neka promocija? Ima neko neki info o ovome.

Evo preporuke ako neko traži "aramid" masku kao Pitaka, samo "budžet" varijanta (26$ Aliexpress). Posle 7,8 maski napokon sam našao nešto najtanje i najminimalnije da mi se svidi, ko voli da ima tanke maske odlična varijanta, ima raznih dezena i kombinacija...

Navodno se kelvar proizvodi od "aramid fibera" i trebalo bi da koliko toliko zaštiti, ali nadam se da neće biti prilike da testiram 😃

Pogledajte prilog 446735Pogledajte prilog 446736Pogledajte prilog 446737

Ipak je bilo prilike za testiranje, neplanske naravno, sa metar i kusur direkt na beton. 😀

Telefonu ništa, ni mikro oštećenje dok po masci ima dosta tragova od odbijanja ali se ne primećuje toliko, tako da preporuka i za izdrživost 😃

Inače mi je slično pao pre ovoga sa originalnom vegan leather maskom koja je dosta deblja i nekako je ostala mikro tačkica u ćošku telefona, tako da se "aramid" ispostavio kao bolja zaštita.

Galaxy Unpacked, sta li ce da daju kao poklon i pretpostavljam da nam se sprema neka promocija? Ima neko neki info o ovome.
Pa do -29.000din manje cene koliko vidim na samom baneru (to će verovatno samo na fold 6 da ide u full iznosu). Btw ja se već drugu godinu registrujem uredno i ne dobijam mail...jel to na google ne šalju ili šta?

Da li je realno da RCS ne moze da radi kada u dual sim rezimu hoćeš da ga namestis da bude za karticu koja je eSim... ???

Тек након стављања заштитног стакла примећујем колико је добар екран без ичега, са стаклом две класе лошији, убише рефлексије.

Ja koristim foliju, neko subjektivno misljenje da nema razlike.

Pih, ja se ponadao da je mozda bolja situacija jer je tanja. Nista, da se polako skida sve sa telefona. Pa sta ima veze, neka ispadne.

Тек након стављања заштитног стакла примећујем колико је добар екран без ичега, са стаклом две класе лошији, убише рефлексије.
A nikome nije smetal refleksija na tel do sada....

Upravo, meni je na S24U ekran najvece unapredjenje, jer je duplo prijatnije gledati u njega nego u bilo koji do sada. Ostalo sta god, klasican flagship (super telefon, ali kontam da je s23u isto tako dobar)

Koja je sada alternativa sem skidanja svega sa ekrana? Ili mislis na antirefleksivna stakla?
Eventualno antirefleksna folija protiv grebanja ( ako si baš neodgovoran prema telefonu ) ili još bolje go ekran + preklopna futrola. Dodatno staklo na ekranu svakako nije 100% garancija da displej neće pući kod pada pogotovo kod ovako teškog telefona sa metalnim ramom.

zato sto se vise kupuje recimo S23 obican od S24, hoce da privuku kupce, zato daju S23 FE...

bas sad citam za S24 i Plus, imaju problem sa signalom da su nedostupni po nekad.... imam drugara koje se vratio na S23 pa zbog tog problema na S24....*** exynos..
Imam s24+ exynos i nemam nikakvih problema. Kartica mi je mts i signal je super, svi pozivi/poruke dolaze i odlaze normalno. Mobilni internet je normalan isto

Sve zavisi od telefona i mreze, supruga nema ni jedan problem sa S24, a uzet u pretprodaji.

Nema tu sreće, samo skill (izbegavanje potencijalno problematičnog).

Uzeo sam juce S24 Ultra i mogu reci da sam prezadovoljan

Ako neko ima neki savet kako da produzim trajanje baterije ili tako nesto sta treba da uradim da bih ga ocuvao sto duze bilo bi lepo da podeli ovde..

Za sada kamera top, procesor isto vrh, samo baterija po meni treba da bude jaca jer ima ogroman ekran... 10/10 zaista

Pošto stalno kukate za whitestone nedostupnost, evo na kp neko prodaje 5 duplih pakovanja za 20k... realno vas 10 da se dogovori imali bi super zaštitu za po 2000din :)
Napomena: nije reklama, nemam pojma ko je prodavac samo bi da pomognem ovde ljudima koji konstantno vijaju "nedostupno"!

Vrh Dno