Pričalo se već o tome valjda će kao srednji okvir biti samo od titanijuma. Osim ako nisu nešto promenili u međuvremenu.
Strava, apple nije uspeo da ohladi efikasni A17 pro u istom ali zato samsung hoce exy 9400...roknucu se od glupih poteza koje prave.
Pričalo se već o tome valjda će kao srednji okvir biti samo od titanijuma. Osim ako nisu nešto promenili u međuvremenu.
Galaxy S24 Ultra with Snapdragon 8 Gen 3 is 34% faster than Galaxy S23 Ultra.
New benchmark confirms that the Galaxy S24 Ultra will be powered by the Snapdragon 8 Gen 3 chipset even in Europe, even if the base and Plus models in the same region won't enjoy this exclusivity and will sport the Exynos 2400 chip instead.
The Galaxy S24 series could be launched in January 2024, according to some reports. The Galaxy Unpacked 2024 event is expected to be held in San Francisco, USA
ali zelim da preskocim s24u. zasto ovo rade?![]()
Ne znam, lomim se jer mi ističe ugovor, ali sam stvarno prezadovoljan sa s23u.Izgleda da ću i ja preci na Samsung ponovo posto apple ne nudi ništa novo. Za S23U nemam loše reci, ako nastave tim putem biće odlično.
Odmah uzeti S23U, vidim da je na kp već moguće naći nove 256gb za 850e. I onda kad u Januaru izađe 24U, iskuliraš još mesec-dva, i za to vreme će mnogo više da padne cena novim 24U nego što ćeš ti izgubiti na tih 850e (tipa prodaćeš ga za ~700e...možda i meni za manje)...a 24u ćeš da platiš 1100 (i manje) umesto 1400+ u startu 😉 S23U ti svejedno neće dosaditi za 3m nema šanse (računam da ga sad kupiš pa do izlaza 24).^ Šta je onda pametnije uraditi? Odmah uzeti S23U ili čekati S24U? Malo mi je dosadio iphone.
Bilo bi dobro da vi sto skacete sa iOS-a na Android i obrnuto, da napravite novu temu, da vidimo u detalje vase stavove o vrlinama i manama doticnih OS-ova. 😁 Ja sam honorarno/sa strane zaradio 1000e i sad gledam koji telefon da uzmem, da se pocastim oko praznika. 😅 I stalno razmisljam, da li preci na iOS ili ne... Tu je i PWM, neki ekrani mi ne odgovaraju... S23U ima prihvatljivu cenu, ali za ekran nisam siguran da bi mi odgovarao, takodje ne svidja mi se zakrivljenost (teze je naci odgovarajucu zastitu). 14 Pro Max ma za 1000e neotpakovan, super je hardverski, ali gledam brata koji ga je kupio, jos mu nije legao iOS, stavise, kaze da mu je MIUI po nekim pitanjima bio dosta jednostavniji.😅^ upravo to. Odradim update i šta onda 😀. Više zbog promene da kažemo ambijenta(softver)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari