Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Moguće je da baterija varira i zbog Google play servisa koji se u pozadini apdejtuju, pa da neka novija verzija troši više ili manje nego prethodna

Meni isto, na kraju dana ostane 30-40%. Bas zadovoljan obzirom na kapacitet baterije.

Bili na odmoru pre 10-ak dana, dosta navigacije, fotkanja po suncu, 4k video, 5G svo vreme. Nikad nisam ima potrebu da dopunim u toku dana.

Jel potapao neko mali s23?

Koja je duzina toga kabla usb c na hdmi? Tv mi je npr na zidu a ispod je komoda. Ako je kabal kratak,telefon ce mi visiti sa sve kablom iz tv-a dok pustam film npr sto mislim da nije preporučljivo. 😀

Koja je duzina toga kabla usb c na hdmi? Tv mi je npr na zidu a ispod je komoda. Ako je kabal kratak,telefon ce mi visiti sa sve kablom iz tv-a dok pustam film npr sto mislim da nije preporučljivo. 😀
Ovaj Hama koji sam ja kupio je 1.5m. Ali mozes da kupis ovaj sa zenskim HDMI, pa da prikljucis koliki god kabl zelis.

Ja punim telefon svaki drugi dan i ostane mi oko 15 do 20 i neki %, ako se koristi manje traje i dosta duže.

Za koliko vam napuni Samsungov punjac 45w od 20% do 100%?

ProMobi je ofrlje servis.
Prosle godine sin vlasnika je preuzeo posao i od tad su se dosta pokvarili i izgubili na kvalitetu rada.
Moja firma radi sa njima i svaki treci telefon nije dobro odradjen i mora na ponovnu intervenciju.
E do q... Nije mi trebala ova info kad je doslo vreme da se menja ekran i staklo.....

Nego gde ćeš? Forumaške priče ne menjaju stvar da je to najbolji ovlašćeni servis Samsung uređaja u Srbiji. I da krene po zlu nešto, popraviće.

E do q... Nije mi trebala ova info kad je doslo vreme da se menja ekran i staklo.....
Pa i nije da imas neki veliki izbor ako hoces da menjas u ovlascenom servisu i da garanacija (ako je imas) nastavi da vazi. Ja sam nedavno menjao ekran na S23u kod njih (nezgodno mi je ispao telefon dok sam po kisi ulazio u auto i razgovarao pride...nigde nista nije puklo, imao futrolu, staklo celo, telefon tip-top, al ode ekran nazalost) i sve ok uradjeno istog dana. Cena je nekih 34.000 dinara (ako se menja okvir ekrana to je valjda jos nekih 10k, ali kod mene nije bilo potrebe). Imas i Begram (valjda su i dalje ovlasceni servis) ali zaista nemam pojma kakvi su oni...kod njih sam u davna vremena popravljao neki HTC i tada su bili ok (nisu mrsomudili, zamenili plocu i cao zdravo :) ).

Poslednja izmena:
Ja sam letos menjao ekran na S23U u Promobiju. Pisao sam detaljno i o procesu i o ceni pa ko želi neka pogleda moje ranije poruke. Nisam imao problema ni sa telefonom ni sa ekranom od tada.

Koliko se ceka za njihovu promociju? Prijavio sam u petak i nakon toga mi je stiglo samo da je uspesno prijavljeno i da je na proveri, koliko se ceka da se proveri i nakon toga da stigne?

@GSM Samo 1 dan si bio bez telefona ?? Meni su rekli prvi put kad sam zvao minimum 3,4 dana, a mozda bude i vise, tipa do 7 kao
Odneo oko 13h i bilo je gotovo uvece oko pola 8 (tada dobih sms notifikaciju). Posto nisam bas mogao da se teleportujem sa Liona do njih, sutradan ujutro sam ga preuzeo. To mi je primarni telefon i bilo mi je bas bitno da mi se resi sto pre, pa makar i vise platio. Gdja sa njihovog call centra je bila zaista ljubazna, ja izlozio problem i zamolio da ga ugura u prvi slobodan termin i one me posle zvala i rece sutra izmedju 12 i 13h da donesem. Ekran nije crkao skroz tj valjda ta elektronika otisla, sta li, pa je donja polovina treperela cesto a ponekad i ceo ekran, ali je touch radio najnormalnije i mogao je da se koristi, pa sam ga taman komplet backupovao. I da, zamolih da mi nista ne brisu sa telefona i sl, posto imam brdo aplikacija, sluzbeni mejl i svasta nesto i nemam vremena da se mlatim da sve nanovo podesavam, ako bas ne moram...I sve bilo po dogovoru. Vidim da ljudi imaju i negativna iskustva (sto je verovatno i neizbezno) ali eto, kod mene sve proslo ok 🙂

Bukvalno je identicna situacija kod mene, ovo kako si opisao, donji deo mi treperi , a sa velikim brightness=om ume i ceo ekran, bukvalno identicno.
I meni je primarni telefon, zato sam i razmisljao sta da radim kad njega ostavim na 3,4 ili 7 dana....
Ja cu da se pozovem na tebe onda 😅 treba mi identican tretman....
Oko 35k si platio ?

Bukvalno je identicna situacija kod mene, ovo kako si opisao, donji deo mi treperi , a sa velikim brightness=om ume i ceo ekran, bukvalno identicno.
I meni je primarni telefon, zato sam i razmisljao sta da radim kad njega ostavim na 3,4 ili 7 dana....
Ja cu da se pozovem na tebe onda 😅 treba mi identican tretman....
Oko 35k si platio ?
Jeste, 34.000. Evo bas nadjoh racum (ima i fiskalni prikacen naravno al ga nisam fotkao). Imaju oni na sajtu negde uslugu hitan servis, dal 1800 ili 2000 din i ja rekoh platicu i to, samo da mi se resi iz odma😁 E sad, to mi nisu naplatili koliko vidim. Mozda sam imao srece da upadnem u neki termin bez prevelike guzve a mozda se i gdja sa call centra sazalila nakon moje kuknjave i zapomaganja 🤣😁

Prilozi

• 20241022_205310.jpg
    20241022_205310.jpg
    312.1 KB · Pregleda: 106
Ja napisah malo iznad da je meni od tad pocela manje da traje baterija, ali bio sam misljenja da nije zbog csc-a. Probacu sad da vratim na top neko vreme pa cemo videti... Poslednjih par dana ni 5h ne mogu da izvucem i to sa osvetljenjem uglavnom ispod pola..
Da se nadovezem, situacija izgleda jos gore za ovih par dana. 😅 Morace da padne hard reset, ali iz iskustava sa proslim note i s uredjajima, slaba vajda...

Jeste, 34.000. Evo bas nadjoh racum (ima i fiskalni prikacen naravno al ga nisam fotkao). Imaju oni na sajtu negde uslugu hitan servis, dal 1800 ili 2000 din i ja rekoh platicu i to, samo da mi se resi iz odma😁 E sad, to mi nisu naplatili koliko vidim. Mozda sam imao srece da upadnem u neki termin bez prevelike guzve a mozda se i gdja sa call centra sazalila nakon moje kuknjave i zapomaganja 🤣😁
Bezar servis u Novom Sadu. Zamenjen ekran po ceni od 29800 sa garancijom od godinu dana.

Bezar servis u Novom Sadu. Zamenjen ekran po ceni od 29800 sa garancijom od godinu dana.
To je ok, pogotovo ako daju garanciju od godinu dana na ekran. Meni i dalje traje garancija na ceo telefon, i nakon zamene ekrana u ovlascenom servisu ona uredno nastavlja da tece (kao da se nista nije dogodilo....sem sto sam istresao 34k 🙄😁🤣 al trudim se da zaboravim 😁) a da sam menjao u neovlascenom servisu, ta garancija vise ne bi bila validna. To je zapravo razlika.

Izvinjavam se na duplom postu ... Prošlo je vreme - nemogu editovati.
Baterija / uglavnom WIFI (90%)

Screenshot_20241026_225054_Device care.jpg

Vrh Dno