Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ne znam sta se desava sa baterijom. Prekjuče katastrofa, juče nikad bolje, a danas opet loš rezultat. Sve vreme isto korišćenje. Prosto ne mogu da poverujem 😃. Gura on solidno, ali definitivno nešto brljavi.
 
Moguće je da baterija varira i zbog Google play servisa koji se u pozadini apdejtuju, pa da neka novija verzija troši više ili manje nego prethodna
 
Meni isto, na kraju dana ostane 30-40%. Bas zadovoljan obzirom na kapacitet baterije.

Bili na odmoru pre 10-ak dana, dosta navigacije, fotkanja po suncu, 4k video, 5G svo vreme. Nikad nisam ima potrebu da dopunim u toku dana.

Jel potapao neko mali s23?
 
Koja je duzina toga kabla usb c na hdmi? Tv mi je npr na zidu a ispod je komoda. Ako je kabal kratak,telefon ce mi visiti sa sve kablom iz tv-a dok pustam film npr sto mislim da nije preporučljivo. 😀
 
Ja punim telefon svaki drugi dan i ostane mi oko 15 do 20 i neki %, ako se koristi manje traje i dosta duže.
 
ProMobi je ofrlje servis.
Prosle godine sin vlasnika je preuzeo posao i od tad su se dosta pokvarili i izgubili na kvalitetu rada.
Moja firma radi sa njima i svaki treci telefon nije dobro odradjen i mora na ponovnu intervenciju.
E do q... Nije mi trebala ova info kad je doslo vreme da se menja ekran i staklo.....
 
Nego gde ćeš? Forumaške priče ne menjaju stvar da je to najbolji ovlašćeni servis Samsung uređaja u Srbiji. I da krene po zlu nešto, popraviće.
 
E do q... Nije mi trebala ova info kad je doslo vreme da se menja ekran i staklo.....
Pa i nije da imas neki veliki izbor ako hoces da menjas u ovlascenom servisu i da garanacija (ako je imas) nastavi da vazi. Ja sam nedavno menjao ekran na S23u kod njih (nezgodno mi je ispao telefon dok sam po kisi ulazio u auto i razgovarao pride...nigde nista nije puklo, imao futrolu, staklo celo, telefon tip-top, al ode ekran nazalost) i sve ok uradjeno istog dana. Cena je nekih 34.000 dinara (ako se menja okvir ekrana to je valjda jos nekih 10k, ali kod mene nije bilo potrebe). Imas i Begram (valjda su i dalje ovlasceni servis) ali zaista nemam pojma kakvi su oni...kod njih sam u davna vremena popravljao neki HTC i tada su bili ok (nisu mrsomudili, zamenili plocu i cao zdravo :) ).
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno