Meni nista nije jasno, ne znam ni sta je ovde lose iskreno?10x zoom, jeste da je bilo na brzinu i bez namestanja ali deluje stvarno da je kvalitet opao...Pogledajte prilog 464577
Svima je prijavio da troši resuse i da mora da ide u deep sleep
Meni nista nije jasno, ne znam ni sta je ovde lose iskreno?
Da se nadovezem, situacija izgleda jos gore za ovih par dana. 😅 Morace da padne hard reset, ali iz iskustava sa proslim note i s uredjajima, slaba vajda...
Odradi "wipe cache partition".
Ista prica i kod mene. Do pre mesec gurao dan sa uključenom zaštitom baterije. Sada mora da do 100% da bih izgurao dan. Degradacija neverujem da je problem, jer je telefon godinu dana star. Bas je drastična razlika.Ovih par zadnjih sitnih ažuriranja su prvi put unazadili telefon tj bateriju od kad imam telefon. Sad punim do 100% ne bi li izgurao ceo dan sa ovim mojim bednim korišćenjem, dok sam ranije trošio 40% dnevno. Sot hejteri stop!
Avgust/septembar je od uvek bio prekretnica, ne znam čemu se čudite?!Za vanilla s23 mislim da je ovo okej sto je veseli06 okacio, ja sam govorio za ultru, i nisam to jedini primetio, ima ljudi i ovde na forumu. Da li je do google servisa, samsungovih apdejta ili neuskladjenosti aplikacija sa novijom verzijom androida, ne znam, ali nisam blesav. Baterija je slabija nego sto bi prostom vremenskom i upotrebnom degradacijom trebalo da bude. I ne kazem da je smak sveta, i dalje je to sasvim solidan SOT, ali nije kao sto je bilo pre 2,3 meseca.
Baterija je bila mnogo bolja do maja.Ovo sad je posle hard reseta i opet nije na nivou kao što je bila. Da li je glupost ili ne, ne znam niti me zanima.80 % potrosena baterija na malom s23 za 1 dan i 2h i to loša baterija. Baterija je u redu ali vaše poimanje nije. Kakve sve gluposti ovde na forumu.
Pa nije da se nesto preterano cudim, imao sam dosta telefona iz S serije (jos od S2, tamo 2011-12 godine), ali nikada ultru (ranije note naravno), i stvarno sam mislio da ce ova ultra da ostane kod mene bar 3 godine, ali ako se ovako nastavi, tesko. Ostaje mi da odradim factory (wipe cache i app booster radim posle apdejta stalno) i da vidim ima li razlike. Ali secam se kako sam bio odusevljen telefonom kad sam ga uzeo, steta sto se samsung "potrudio" da se medeni mesec brzo zavrsi. Ipak moraju da se prodaju i novi telefoni.Avgust/septembar je od uvek bio prekretnica, ne znam čemu se čudite?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari