Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Мени је на А72 пријавио нешто да ми троши ресурсе, па сам га дипслиповао, али да ме убијеш, не знам шта је било 😀

С23У ми није пријављивао ништа слично.

Meni nista nije jasno, ne znam ni sta je ovde lose iskreno?

Nisam mozda bio 100% fer prema telefonu. Ovo jeste okej, ali sama brzina okidanja je manja, a nocni rezim je haos u odnosu kakav je bio.

I dalje mi deluje da je super u idealnim uslovima, ali cim je nesto malo off....

Sa nestrpljenjem cekam februar/mart ;)

Par slika.
S23 ultra kupljen 08.03.2023. I dalje po meni ekstra slike.
Ne vidim uopste da su nesto updejti zeznuli.

1000007200.jpg

Prilozi

• 20241019_141943.jpg
    20241019_141943.jpg
    320.4 KB · Pregleda: 55
  • 20241009_202930.jpg
    20241009_202930.jpg
    270.8 KB · Pregleda: 56
  • 20241009_202930_resized.jpg
    20241009_202930_resized.jpg
    181.7 KB · Pregleda: 60
  • 20241002_194450.jpg
    20241002_194450.jpg
    255.5 KB · Pregleda: 129
Da se nadovezem, situacija izgleda jos gore za ovih par dana. 😅 Morace da padne hard reset, ali iz iskustava sa proslim note i s uredjajima, slaba vajda...

Odradi "wipe cache partition".

Kao da posle svakog update-a i pokusaja nesto da se uradi po pitanju baterije, situacija kod mene biva sve gora i gora... Sad jedva 4h sastavlja, od kojih je bar 1-1.5h sa dosta smanjenim osvetljenjem...

Ne bih rekao da je samo degradacija baterije. Moj primerak ultre je od marta '24, losija baterija bar 15ak odsto u odnosu na avgust, a isti obrazac koriscenja. Odradjen wipe cache svaki put posle update-a i app booster.

Nikako da vidite slona u sobi , google play servisi se apdejtuju u pozadini i bez znanja korisnika a iz meseca u mesec su sve obimniji sa više uključenih funkcija. Naravno da više funkcija znači i veću potrošnju baterije. Nije sve do redovnih samsungovih apdejta.

Od maja mi je bas baterija loša. Pre mesec dana uradio hard reset. Telefon star tačno godinu dana. Nisam neko ko puno obraća pažnju, ali od maja primećujem da bukvalno na poslu bude na wi fi maltene i ne koristim, i svuče bukvalno 25 30%, i rešim da odradim hard reset pre nekih mesec dana. Malo je bolje, ali nije to to kao što je bilo. Mali s23

Prilozi

• Screenshot_20241028_131908_Device care.jpg
    Screenshot_20241028_131908_Device care.jpg
    55.1 KB · Pregleda: 101
Za vanilla s23 mislim da je ovo okej sto je veseli06 okacio, ja sam govorio za ultru, i nisam to jedini primetio, ima ljudi i ovde na forumu. Da li je do google servisa, samsungovih apdejta ili neuskladjenosti aplikacija sa novijom verzijom androida, ne znam, ali nisam blesav. Baterija je slabija nego sto bi prostom vremenskom i upotrebnom degradacijom trebalo da bude. I ne kazem da je smak sveta, i dalje je to sasvim solidan SOT, ali nije kao sto je bilo pre 2,3 meseca.

Ovih par zadnjih sitnih ažuriranja su prvi put unazadili telefon tj bateriju od kad imam telefon. Sad punim do 100% ne bi li izgurao ceo dan sa ovim mojim bednim korišćenjem, dok sam ranije trošio 40% dnevno. Sot hejteri stop!

Ovih par zadnjih sitnih ažuriranja su prvi put unazadili telefon tj bateriju od kad imam telefon. Sad punim do 100% ne bi li izgurao ceo dan sa ovim mojim bednim korišćenjem, dok sam ranije trošio 40% dnevno. Sot hejteri stop!
Ista prica i kod mene. Do pre mesec gurao dan sa uključenom zaštitom baterije. Sada mora da do 100% da bih izgurao dan. Degradacija neverujem da je problem, jer je telefon godinu dana star. Bas je drastična razlika.

Za vanilla s23 mislim da je ovo okej sto je veseli06 okacio, ja sam govorio za ultru, i nisam to jedini primetio, ima ljudi i ovde na forumu. Da li je do google servisa, samsungovih apdejta ili neuskladjenosti aplikacija sa novijom verzijom androida, ne znam, ali nisam blesav. Baterija je slabija nego sto bi prostom vremenskom i upotrebnom degradacijom trebalo da bude. I ne kazem da je smak sveta, i dalje je to sasvim solidan SOT, ali nije kao sto je bilo pre 2,3 meseca.
Avgust/septembar je od uvek bio prekretnica, ne znam čemu se čudite?!

Realno, jeste baterija lošija, cenim nekih 10 do 15 %, u skladu sa uobičajenim korišćenjem. Ne znam koji update je to uradio. S23+.

80 % potrosena baterija na malom s23 za 1 dan i 2h i to loša baterija. Baterija je u redu ali vaše poimanje nije. Kakve sve gluposti ovde na forumu.
Baterija je bila mnogo bolja do maja.Ovo sad je posle hard reseta i opet nije na nivou kao što je bila. Da li je glupost ili ne, ne znam niti me zanima.
Izneo sam moje zapažanje.

Avgust/septembar je od uvek bio prekretnica, ne znam čemu se čudite?!
Pa nije da se nesto preterano cudim, imao sam dosta telefona iz S serije (jos od S2, tamo 2011-12 godine), ali nikada ultru (ranije note naravno), i stvarno sam mislio da ce ova ultra da ostane kod mene bar 3 godine, ali ako se ovako nastavi, tesko. Ostaje mi da odradim factory (wipe cache i app booster radim posle apdejta stalno) i da vidim ima li razlike. Ali secam se kako sam bio odusevljen telefonom kad sam ga uzeo, steta sto se samsung "potrudio" da se medeni mesec brzo zavrsi. Ipak moraju da se prodaju i novi telefoni.

Ili root telefon, pa pobrisi sta god oces 😏

Suvišni postovi su pobrisani, pojedinci trajno udaljeni, a podeljeni su i kazneni poeni. Ako nastavite sa vređanjem i korišćenjem uličnog jezika, sledi trajno udaljavanje i ostalima. Ovo je javno upozorenje svima. Obratite pažnju na ponašanje !!!

Vi koji ste se prijavili za promociju uz s23, da li ste dobili i koliko nakon prijave slusalice i sat?

meni je stiglo posle 3-4 meseca od registracije, a mozda i vise... rekli su najkasnije do 1. sept ce stici, pa su imali neko kasnjenje uvoza, navodno...

Tvoj bas dobro drzi bateriju, i to sa dve kartice+bt, ja na jednoj i lite mode izvlacim manje, verovatno zbog zadnjeg update-a, ne znam kako je bilo pre uzeo sam uredjaj pre 2 nedelje. S23Screenshot_20241103_005305_Device care.jpg

Imam pitanje u vezi promocije s23 telefona i narukvica tj slusalice sto nude uz njih. Da li mozes da biras sta zelis ili dobijas sta ti posalju (ono sto imaju na stanju) posle registracije?

Nazad
Vrh Dno