Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Meh... čini mi se da je izgubio par sati od poslednjeg updatea, ali dobro se drži... da ne kvarim.

Screenshot_20241109_062334_Device care.jpg

Jel se tripujem ili mi je ovaj poslednji samsung internet update napravio veća slova ovde na forumu?...koristim onu instaliranu verziju iz browsera

Meni nakon prekida razgovora blokira multimediju u kolima, deluje kao da pokusava da prekine vezu, ali je na telefonu vec prekinuta. Vrati se u normalu nakon gasenja bluetooth-a. Drugi telefon radi normalno.

Uklonili su screenshoot sa strane?

Odnosno ono gde je moglo da se precizno obelezi na ekranu sta zelim da screenshot-ujem? Sad je ovo kao, prstim zaokruzim sta hocu?

Edit: Da kapiram ima jos uvek nisam video po ivicama, ali mi je nekako utisak kao da su mi dosali jos jedan korak pre samog odabira i razvlacenja prozora screenshot-a.

Ljudi kako da smanjim ovaj font, počinje strašno da me nervira...siguran sam da je nešto donsamsung browsera, verovatno sa zadnjom nadogradnjom pokarabaseno. Vidim da je i google autenticator isto uradio

Prilozi

• Screenshot_20241113_133928_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20241113_133928_Samsung Internet.jpg
    60.3 KB · Pregleda: 62
Ljudi kako da smanjim ovaj font, počinje strašno da me nervira...siguran sam da je nešto donsamsung browsera, verovatno sa zadnjom nadogradnjom pokarabaseno. Vidim da je i google autenticator isto uradio
А како ти је у другим браузерима?

Probaj u Samsung Browseru da podesiš Text Size.
Isto imam instaliran Bench preko browsera. Pamti podešavanje iz SB za veličinu fonta.

Screenshot_20241113_221302_Samsung Internet.jpg Screenshot_20241113_221227_Samsung Internet.jpg

Ja sam mislio da se tripujem, po nekad mi se velicina fonta random promeni.

Iskreno ne znam sta trigeruje tu promenu, niti znam kako se vraca.

@Cortez to sa veličinom teksta sam prvo probao. Nisam noob, prvo sve pročačkam pa kad vidim da nema pomoći pišem/kukam. Probaću opet, možda se zaglupilo nešto mada se sve više plašim da nije da updatea koji uradih juče.

@DexterMorgan evo za više godina korišćenja, prvi put da mi se ovo dešava i nervira jako.

@tozovac nije baš da imam 5 browsera na telefonu, ali na pixelu kad otvorim preko chrome-a, sve je normalno odnosno kako pamtim da je i ovde bilo do juče u neko doba.

Koji ke kod vas default text size na samsung br...meni sad stoji 100%. Ako smanjim ispod 90, text na forumu je otprilike kakav je bio ranije, ali je sve ostalo žalosno malo.

@Cortez to sa veličinom teksta sam prvo probao. Nisam noob, prvo sve pročačkam pa kad vidim da nema pomoći pišem/kukam. Probaću opet, možda se zaglupilo nešto mada se sve više plašim da nije da updatea koji uradih juče.
Ma jok bre, ne mislim da si noob, (a i da jesi, šta ima veze :) samo da podelim svoja iskustva.

Na 100% mi je normalan tekxt.

Koji ke kod vas default text size na samsung br...meni sad stoji 100%. Ako smanjim ispod 90, text na forumu je otprilike kakav je bio ranije, ali je sve ostalo žalosno malo.
И код мене је на Самсунг браузеру 100% текст сајз. Мада ја га не користим.
1000011446.jpg

Sad probao osnovno, odnosno ono što sam trebao ranije...log out sa foruma, sve bude normalno, kako se log in nazad, sve ogromno. Jel ima negde u profil podešavanjima možda da sam greškom namestio kakav accessibility ili šta slično?

Edit: skontah šta je problem...dark plus tema!!!

Ima li neko problema sa bluetooth konekcijom prilikom pustanja muzike na S23 Ultra? U poslednje vreme mi se desava kada se spojim na bluetooth zvucnik ili multimediju u autu i pustim neku muziku, zvuk na tom uredjaju bude veoma tih i loseg kvaliteta iako je pojacan i uredjaj i telefon na maksimum. Brisao cache iz bluetooth procesa ali problem se i dalje pojavljuje. Nije do uredjaja, testirano sa drugim telefonom. Ne desava se stalno ali recimo u 70% slucajeva kada se povezem, ne pomogne ni unpair ni forget device.

^мени се пре неколико дана десило да кад сам пустио музику на блутут слушалице, првих 5-6 секунди ми се једна слушалица није чула, или јесте али јако тихо, и само се од себе средило. Имам последњи апдејт инсталиран (октобар). С23У.

Da li se vam desava da na S23 zaledi ekran?
Meni se desava vec par puta, ugasio sam ram plus ali opet isto.

Jel ae dešava nekome da kada se javi na poziv sa gore piše connecting i onda mora da se prekine veza i ponovo. Nikada se ne desi ja mislim kada pozivaš, nego kada primaš poziv.

Desava se meni na ultri maltene od kad sam kupio telefon. Nije uvek, nekad prodje i po mesec dana izmedju dva ta zaboda. Zanimljivo je da za to vreme drugoj strani izgleda kao da si se javio.

Da li se vam desava da na S23 zaledi ekran?
Meni se desava vec par puta, ugasio sam ram plus ali opet isto.
Ne znam dal je isto desavanje, ali desava mi se tako nesto povremeno. Tipa kad izadjem iz neke aplikacije, a mozda i u drugim slucajevima, kad pokusam da kliknem na neku ikonicu, uopste ne reaguje. Onda moram tipa da ugasim ekran da se zakljuca, onda ukljucim, otkljucam i onda kao radi ok.

Ima li neko problema sa bluetooth konekcijom prilikom pustanja muzike na S23 Ultra? U poslednje vreme mi se desava kada se spojim na bluetooth zvucnik ili multimediju u autu i pustim neku muziku, zvuk na tom uredjaju bude veoma tih i loseg kvaliteta iako je pojacan i uredjaj i telefon na maksimum. Brisao cache iz bluetooth procesa ali problem se i dalje pojavljuje. Nije do uredjaja, testirano sa drugim telefonom. Ne desava se stalno ali recimo u 70% slucajeva kada se povezem, ne pomogne ni unpair ni forget device.
Bas sam juce čitao na vestima negde da je samsung na s23 zeznuo zvuk preko bluetootha i slicno na poslednjim updejtima, pa je priznao zvanično grešku i treba da bude fiksirano navodno sad dal u ui 7 ili pre to nemam pojma , al su priznali.

Edit: Evo linka https://www.sammyfans.com/2024/11/11/galaxy-s23-dolby-atmos-audio-quality-drops-after-one-ui-6-1-1/

Meni par puta od poslednjeg update-a
Meni ovo otkad sam uzeo telefon. A dešavalo mi se i na S20 isto pre ovog.
Radio sam transfer svega sa starog na ovaj, ali ne verujem da do toga može da bude.

Ne znam dal je isto desavanje, ali desava mi se tako nesto povremeno. Tipa kad izadjem iz neke aplikacije, a mozda i u drugim slucajevima, kad pokusam da kliknem na neku ikonicu, uopste ne reaguje. Onda moram tipa da ugasim ekran da se zakljuca, onda ukljucim, otkljucam i onda kao radi ok.
Stvarno ne znam do cega moze da bude, ipak je to flegship telefon.

Ne znam ni ja, ali se nekako ne cimam previse oko toga iako bih voleo da se ne desava. Da je cesce, ulozio bih reklamaciju, ali ovako pustam da prodje posto nije cesto.

Nazad
Vrh Dno