Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Godinu i po nikada problema sa pozivima, nikada i nigde, ni u kolima, fabrički bt u Jeep Compas, sve radi od uvek bez problema, bude po 30 poziva dnevno sigurno

Takodje, nikad ni jedan problem. U aprilu iduce godine 2 god korisnik

jesam li ja glup ili ne znam kako da se vidi broj punjenja baterije. Onaj deo sa samsung members sam probao ali samo pise amperaza baterije.

Imao sam i ja problema sa zamrzavanjem prilikom javljanja na poziv. Desilo mi se nekoliko puta i dešava se od kupovine telefona. I svaki put mislim rešiće to nekim softverskim updejtom kojih je bilo nekoliko do sada, i nije se rešilo i dalje.

Imao sam i ja problema sa zamrzavanjem prilikom javljanja na poziv. Desilo mi se nekoliko puta i dešava se od kupovine telefona. I svaki put mislim rešiće to nekim softverskim updejtom kojih je bilo nekoliko do sada, i nije se rešilo i dalje.
Zamrzne ceo telefon ili?

Ne, ti se kao javis ali telefon i dalje zvoni i pojavi se poruka "answering" i ne mozes nista sem da spustis slusalicu i pozoves tog ko te je zvao.

Ajde mozda nije za ovu temu pa neka obrisu ili premeste moderatori
Imam S23U i koristio sam Huawei Watch GT2 PRO i mogao sam na satu da čitam poruke -sms viber i druge . Sada koristim Huawei Watch 5GT i samo mi se pokaže obaveštenje da mi je poruka stigla . Isto sam koristio ko i sada H Healt aplikaciju na mobu
Zna li ko kako da mi izađe tekst poruke , da ne moram da vadim telefon iz džepa . To mi bitno na poslu da na satu vidim ko šta piše
Hvala

E to se i meni dešava isto. Connecting stoji i zaglavi se tu. Znači nisam jedini.

S23 Ultra, u februaru dve godine od kada sam ga uzeo, 15ak razgovora dnevno radnim danima.
Stvarno nisam imao takvih problema.

A kod kojih ste operatera vi koji imate tih problema? Možda ima neke veze s tim

A može biti problem i ako neko koristi baš staru sim karticu. Meni se to dešavalo na prethodnom telefonu (mali S21), dok nisam uzeo novu. Na S23U se nikada nije desilo.

MTS. Meni se i na fizičkom simu i na esim sada. A i na S20 pre toga. Može biti da je do mreže, mada nisam siguran.

MTS. Meni se i na fizičkom simu i na esim sada. A i na S20 pre toga. Može biti da je do mreže, mada nisam siguran.
Meni se desavalo na s20+ u mts-u na e-sim, presao sam u a1 i na s23 i sada se ne desava, moguce da je do mts-a.

Moguće. Mada tako nešto mi se na Oneplus 8 pre S20 nije nikada desilo.

Ja imam S23U od marta '23. kupljen u mts-u, mts pakket imam, nikad nisam imao problema s pozivima. Jesam na A72 prije imao da ljudi zovu a meni ne zvoni niti primim poziv, ali čuo sam da je to bilo do mts-a.

Jel ide security update sada ili ui 7? Kasne nesto? :)

s23 Ultra, godinu i 7 mjeseci, 12/512 verzija, kupljen u slobodnoj prodaji,nikad niti jedan problem, ni sa zamrzavanjem ni sa pozivima.

Vama kojima zamrzava, jel koristite neki drugi launcher ili app za pozive? Kod mene mali S23, sve stock, iz Yettela, nikav nisam imao nikakav problem

Meni je telefon iz Telekom i kartica iz Telekoma.
Ja mislim da je problem do jačine mreže, jer mi se to desava samo kad sam kući i samo kada me ćerka zove. A kući mi je signal od 1 do 3 crte. Sa prethodnom telefonom sam imao bolji signal.

Ultra kupljena u Promobi u maju 2023. nikada nije zaštekala tako. Mts kartica. Primećujem stalne problema sa uspostavljanjem veze sa određenim kontaktima, takođe u MTS mreži i uvek isti kontakti su u pitanju, navodi me na mišljenje da je definitivno do mreže tj. signala, nema to veze sa telefonom posebno ne da je to "dovoljan razlog da se ne kupi". 🙄

Sto se tice mts-a, trojica kolege u firmi imaju problem slican kao vaas...jedan nosi s23u ova dvojica jabuku, il se zabode na to da ne mogu da se jave ili im samo stigne poruka da imaju propusten poziv, a sve vreme im pokazuje da ima signala...verv je do mreze nesto :D

I kod mene je MTS, ali ne znam sta je za vas starija kartica. Menjao sam pre mozda 2g da bi imao volte cini mi se

Da li je sada bolje uzeti s23 model od 256GB ili S24 model od 128gb.

Upoznat sam da je model od 256GB brži, ali opet S24 je noviji, vjerovatno ima bolje kamere?

Ne zanimaju me drugi modeli, niti veći, zanima me samo ova veličina telefona.

Da li je sada bolje uzeti s23 model od 256GB ili S24 model od 128gb.

Upoznat sam da je model od 256GB brži, ali opet S24 je noviji, vjerovatno ima bolje kamere?

Ne zanimaju me drugi modeli, niti veći, zanima me samo ova veličina telefona.
S23 256gb.

Nazad
Vrh Dno