Proday
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 02.01.2005
- Poena
- 1,805
Možeš pogledati moje prethodne komentare tamo sam pisao svoje iskustvo sa Promobijem. Meni je telefon ispao i polomio se ekran. Zamenio sam preko Promobija u Nišu (mada oni svakako šalju telefon za Bg). Cena je bila 300€.I da li je nakon zamene ekrana telefon vodootporan?
Ja ne bih rizikovao.I da li je nakon zamene ekrana telefon vodootporan?
Sećam se još od pre da je bila priča da ne može nigde da se servisira ni za pare, pa je l' moguće da je tolika razlika u delovima ovim koji su potrošni poput baterije konektora zvučnika mikrofona modula kamere itd. Uostalom sada posle više od godinu i po dana valjda i ovi manji servisi su sposobni da bar ove potrošne lako crkavajuće delove uspešno zamene ili sam nešto propustio?^ isto sve .
Identican model kao moj,sve sljaka kako treba. Sto se kejsa tice,zavisi sta trazis...ja sam od obicnih silikonskih maski dosao do Pitaka ultra tankog kejsa. Uglavnom,Aliexpress pa biraj.Kupio sam ovaj arapski, S918B/DS uspeo sam cenu od 680 da postignem, što mislim da je dobar dil za ovaj telefon nov u verziji 12/256. Radi sve kako treba. Sad tražim neki case za njega. Hvala svima na smernicama.
Instagram se plaća? Ozbiljno pitam jer sam na instanderu od verzije 7 😄 i to ne "clone" apk, tako da je to jedino što koristim.Pre bi se obrisao sa instagrama nego da obrišem instander. Da trpim one sve silne reklame je mučenje najžešće...a da plaćam 12+ eura mesečno za "premium" tek nema šanse...bezobrazno su skupi!
Ja prvi put cujem za ovu aplikaciju. Jel bezbedna, niste imali nikakvih rizika?Instagram se plaća? Ozbiljno pitam jer sam na instanderu od verzije 7 😄 i to ne "clone" apk, tako da je to jedino što koristim.
Pa ne moraš ti al kontam da na svaku objavu imaš tipa 5-7 reklama posle iste. Mene je posebno iznerviralo kada su promenuli layout na foldu, meni bar od dole mi prebacili levo, to je bio krajnji triger za instander i od tada se više ne vraćam na redovan insta.Instagram se plaća? Ozbiljno pitam jer sam na instanderu od verzije 7 😄 i to ne "clone" apk, tako da je to jedino što koristim.
Fascinira me ovaj tvoj unutrašnji drajv da svoj train of thought deliš javno, onako bez blama, tj da pišeš ober gluposti samo zbog samozaljubljenosti u svoje reči na ekranu...bio do Usca u subotu, drndao malo telefone po radnjama, pretezno me Pura zanimala kako izgleda, ali rekoh ajd malo i Fold i s24u da vidim.
s24u tuga od telefona kako izgleda sa onim debelim ivicama, kako je ostar i kako bode ruku kad se drzi.
i onda se juce videh sa drugarom kome sam prodao moj bivsi s23u, isto ga nosi bez maske kao i ja sto sam nosio, telefon 4 klase iznad po izgledu i osecaju u rukama u odnosu na s24u.
S obzirom da sam sad na Xiaomiju i da cu narednih par godina verovatno menjati kineze, to me trenutno ne dotice previse ali mi je neverovatno kakav je zaokret u minus Samsung napravio po dizajnu, samo da bi kopirali Apple.
prosto mi dodje da pazarim s23u ponovo da ga imam kao sekundarni telefon jer ce Samsung sve vise i vise gubiti identitet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari