Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

@Laufer ne vidim što bi trebalo obraćati akcenat jel pixel 8 ima 8gb takođe, a google je obećao 7god i za njega ažuriranje, a pošto su samsung i google na prst u b ovih dana i manje više svi featuri su im isti/slični, ako može google (p8) da radi ne vidim sto s23 ne bi mogao.

Pitao je neko nedavno u vezi stakla na kom radi otisak prsta.

Ja sam pre par meseci naručio i Ovo I radi sasvim pristojno. Otprilike 8/10 radi otisak, grejp je odličan tako da imate preporuku za naručiti .

Pozdrav ljudi ,razbio sam ekran na svom s23 ultra (staklo i displej donja polovina ekrana je prsla) da li možete ds mi preporučite neki servis u beogradu/pancevu/Nisu gde bih mogao da zamenim displej sa originalnim,telefon je još uvek u garanciji,ili ako imate neki drugi predlog značilo bi mi.
Hvala

Samo ProMobi realno

Da, ako ti radi ovlasceni servis. Garancija nastavlja da tece normalno.

Da li je kupio neko možda s23 ultru za azijsko tržište, ako može iz prve ruke da mi kaže da li radi normalno na evropskim mrežama 5g to jest da li identičan telefon i softver da nema nekih začkoljica oko toga jer bi se koristio na a1 kod nas.

I da li je nakon zamene ekrana telefon vodootporan?
Ja ne bih rizikovao.
Drugar je menjao za S22U ekran u pro mobi i posle toga kad je plivao i slikao pod vodom odmah mu je voda usla u telefon totalno.
Pre toga je snimao i slikao pod vodom bez problema.

ProMobi je ofrlje servis.
Prosle godine sin vlasnika je preuzeo posao i od tad su se dosta pokvarili i izgubili na kvalitetu rada.
Moja firma radi sa njima i svaki treci telefon nije dobro odradjen i mora na ponovnu intervenciju.

Sećam se još od pre da je bila priča da ne može nigde da se servisira ni za pare, pa je l' moguće da je tolika razlika u delovima ovim koji su potrošni poput baterije konektora zvučnika mikrofona modula kamere itd. Uostalom sada posle više od godinu i po dana valjda i ovi manji servisi su sposobni da bar ove potrošne lako crkavajuće delove uspešno zamene ili sam nešto propustio?

Od juce primetim malo "glup" "problem", samo za instagram su mi se poremetile one pop-up notifikacije... Vise nisu kao za sve ostale aplikacije (prva slika) nego kao na drugoj slici. Ono sto je nezgodno je sto se vise po novom ne prikazuju kada je display iskljucen... Koristim instagram za posao pa mi je ovo problem .. jel ima neko jos ovakvo iskustvo, verovatno je problem do bagovitog instagrama...

Prilozi

• Screenshot_20240906_013140_Instagram.jpg
    Screenshot_20240906_013140_Instagram.jpg
    47.1 KB · Pregleda: 70
  • Screenshot_20240905_232812_Instagram.jpg
    Screenshot_20240905_232812_Instagram.jpg
    42.7 KB · Pregleda: 69
@mrmilos probao instander aplikaciju umesto klasičnog instagrama? Nema reklama i ostalih smorova. Ili skini neku stariju apk verziju instagrama i je radi vise posle update (verujem da je neka nova verzija odgovorna za ovo).

Ili još Najbolje rešenje da kupiš samsung watch i gledaš notifikacije direkt na satu (ako ti posao dozvoljava) isključiš skroz te pop-up na telefonu.

Ja posle višednevnog blokiranja instagram naloga, više ne koristim Instader. Nisam siguran da li je do njega, ali ne igram se više.

Pre bi se obrisao sa instagrama nego da obrišem instander. Da trpim one sve silne reklame je mučenje najžešće...a da plaćam 12+ eura mesečno za "premium" tek nema šanse...bezobrazno su skupi!

Ja sam probao instaflow i ok je radio ali uporedo sa osnovnom app jer sam za poruke ulazio u originalnu app..

Kupio sam ovaj arapski, S918B/DS uspeo sam cenu od 680 da postignem, što mislim da je dobar dil za ovaj telefon nov u verziji 12/256. Radi sve kako treba. Sad tražim neki case za njega. Hvala svima na smernicama.

Hvala. Postavljam sam sebi pitanje kako sa ovakvog ekrana sutra u nekoj budućnosti ići na nešto lošije.

Kupio sam ovaj arapski, S918B/DS uspeo sam cenu od 680 da postignem, što mislim da je dobar dil za ovaj telefon nov u verziji 12/256. Radi sve kako treba. Sad tražim neki case za njega. Hvala svima na smernicama.
Identican model kao moj,sve sljaka kako treba. Sto se kejsa tice,zavisi sta trazis...ja sam od obicnih silikonskih maski dosao do Pitaka ultra tankog kejsa. Uglavnom,Aliexpress pa biraj.

Pre bi se obrisao sa instagrama nego da obrišem instander. Da trpim one sve silne reklame je mučenje najžešće...a da plaćam 12+ eura mesečno za "premium" tek nema šanse...bezobrazno su skupi!
Instagram se plaća? Ozbiljno pitam jer sam na instanderu od verzije 7 😄 i to ne "clone" apk, tako da je to jedino što koristim.

Instagram se plaća? Ozbiljno pitam jer sam na instanderu od verzije 7 😄 i to ne "clone" apk, tako da je to jedino što koristim.
Pa ne moraš ti al kontam da na svaku objavu imaš tipa 5-7 reklama posle iste. Mene je posebno iznerviralo kada su promenuli layout na foldu, meni bar od dole mi prebacili levo, to je bio krajnji triger za instander i od tada se više ne vraćam na redovan insta.

Ja sam isto instalirao instander samo, i pop up notifikacije rade normalno. Instalirao sam instagram regularni kod tate na samsungu, i takodje su poremecene. Znaci da je do nekog podesavanja u aplikaciji a ne do mog telefona rekao bih...

bio do Usca u subotu, drndao malo telefone po radnjama, pretezno me Pura zanimala kako izgleda, ali rekoh ajd malo i Fold i s24u da vidim.
s24u tuga od telefona kako izgleda sa onim debelim ivicama, kako je ostar i kako bode ruku kad se drzi.

i onda se juce videh sa drugarom kome sam prodao moj bivsi s23u, isto ga nosi bez maske kao i ja sto sam nosio, telefon 4 klase iznad po izgledu i osecaju u rukama u odnosu na s24u.
S obzirom da sam sad na Xiaomiju i da cu narednih par godina verovatno menjati kineze, to me trenutno ne dotice previse ali mi je neverovatno kakav je zaokret u minus Samsung napravio po dizajnu, samo da bi kopirali Apple.

prosto mi dodje da pazarim s23u ponovo da ga imam kao sekundarni telefon jer ce Samsung sve vise i vise gubiti identitet.

Poslednja izmena:
bio do Usca u subotu, drndao malo telefone po radnjama, pretezno me Pura zanimala kako izgleda, ali rekoh ajd malo i Fold i s24u da vidim.
s24u tuga od telefona kako izgleda sa onim debelim ivicama, kako je ostar i kako bode ruku kad se drzi.

i onda se juce videh sa drugarom kome sam prodao moj bivsi s23u, isto ga nosi bez maske kao i ja sto sam nosio, telefon 4 klase iznad po izgledu i osecaju u rukama u odnosu na s24u.
S obzirom da sam sad na Xiaomiju i da cu narednih par godina verovatno menjati kineze, to me trenutno ne dotice previse ali mi je neverovatno kakav je zaokret u minus Samsung napravio po dizajnu, samo da bi kopirali Apple.

prosto mi dodje da pazarim s23u ponovo da ga imam kao sekundarni telefon jer ce Samsung sve vise i vise gubiti identitet.
Fascinira me ovaj tvoj unutrašnji drajv da svoj train of thought deliš javno, onako bez blama, tj da pišeš ober gluposti samo zbog samozaljubljenosti u svoje reči na ekranu...

Da se ne udje u neku raspravu,a i da se vratimo na temu...i ja se delimicno slazem sa @psychofedex.
Koristim Samsung jos od od S4 (mislim na ove Android i "flagship" modele) i moje licno misljenje (ne znaci da nije pogresno) je da nema boljeg software-a nego sto ima Samsung (zato ga i koristim), ali za sve ostalo nas sve vise podcenjuju i omalovazavaju.
Telefoni su sve skuplji,uz telefon opreme sve manje (to sam vise puta ovde negodovao) i ispadne da im samo software vredi necemu.
Ultra modeli imaju losije kamere od nekih kineskih telefona srednjeg ranga itd..Slazem se da se i Kinezi bore da dodju do vrha i da ce i oni vremenom da budu takvi,ali opet...ja od S serije npr.S21 nisam video nikakvu novotariju posebnu u odnosu na S24..a razlika generacijama 3 godine.
Da (opet) nisam navikao na software, ukoliko bi Magic V3 imao neku razumnu cenu,ne bih vise Samsung nikada koristio...da ne pominnem da jedan Fold ne moze da se poredi sa takvim Honor modelom (ne sto im Samsung nije dorastao,nego ima nas koji kupujemo iako im se posle 6 modela vidi "precaga" itd..pa zasto bi ulagali)

Poslednja izmena:
Vrh Dno