Meni iskreno ne smeta, ne znam kako je na S24 seriji?Čoveče ovaj PWM na ovon telefonu ubi. Bas los ekran za dugo korišćenje. Oci zabole
Na s24 je duplo bolji pwm od s23 koliko sam video negde 480hz umesto 240hz. Oci makar mene ne bole uopste na s24.Meni iskreno ne smeta, ne znam kako je na S24 seriji?
Ja imam Nillkin Frosted shield magnetic, UAG valjda Pathfinder, obe magnet unutra i ovaj držač kida kako dobro drži na magnetDrugari mali OT - da li imate predlog za neki držač za telefon u autu za S23U?
Imao sam neki kineski do sada koji mi je odlično služio 5-6 godina koji se kačio štipaljkom za ventilacioni otvor, međutim S23U je dosta težak za njega i stalno ispada sa sve držačem.
Као да није лепо обрисана камера.Jel normalan ovoliki flear ili negde gresim? S23
Ja imam Nillkin Frosted shield magnetic, UAG valjda Pathfinder, obe magnet unutra i ovaj držač kida kako dobro drži na magnet
Ne volim ono spolja magnet ružno izgleda onda svaki case skuplja prašinu još više
Deal of the day: VICSEED Mobile Phone Holder Car Magnetic Ventilation [Strong Magnet with 12 x N55 Magnets] Magsafe Car Holder Car Mobile Phone Holder Compatible with iPhone 14 13 12 etc https://amzn.eu/d/8fLcZqs
@Dario1990
![]()
Baseus Bullet Magnetic Bracket
Features:- The bracket brings you comfortable and smooth hand feeling.- Powerful magnetic forces that can draw your phone tightly on the bumpy road.- 360 degree. Easy to move the mobile phone and adjust the suitable navigation angle for the driver.- Mini and compact design.- It is suitable for...baseus.io
Meni ovaj radi posao.
Isto. Zato je i skinut.I kako onda plaćaš NFC-om kada zalepiš? Meni je taj magnet pravio problem i nisam mogao da koristim NFC.
Ja često menjam maske, tako da to sa lepljenjem ne verujem da bi radilo meni.Ne, u kompletu sa držačem dodju i magneti koje lepis na futrolu/telefon, sta vise volis i to drzi perfektno. Ko je isao preko Cera, taj zna o cemu govorim. 😁
Whitestone Dome glassUzeću S23 sa yettel garancijom. Šta predlažete da se stavi na ekran kao zaštita od ogrebotina foliju ili staklo?
Kao što sam već pisao, ovo sam kupio na Temu i radi odlično.Uzeću S23 sa yettel garancijom. Šta predlažete da se stavi na ekran kao zaštita od ogrebotina foliju ili staklo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari