Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

s24 serija vecina telefona ima problem sa zrnastim ekranom, sjenkama pri malom osvetljenju i razlivanjem boja..narocito ultra
inace u sustini preciznije su boje, sjajan anti reflect premaz ali ekrani ne rade kako treba...imate na dxomark luminance test 24 ultra pogledajte jasno se vide razlike na tri zone ekrana..

Drugari mali OT - da li imate predlog za neki držač za telefon u autu za S23U?
Imao sam neki kineski do sada koji mi je odlično služio 5-6 godina koji se kačio štipaljkom za ventilacioni otvor, međutim S23U je dosta težak za njega i stalno ispada sa sve držačem.

Drugari mali OT - da li imate predlog za neki držač za telefon u autu za S23U?
Imao sam neki kineski do sada koji mi je odlično služio 5-6 godina koji se kačio štipaljkom za ventilacioni otvor, međutim S23U je dosta težak za njega i stalno ispada sa sve držačem.
Ja imam Nillkin Frosted shield magnetic, UAG valjda Pathfinder, obe magnet unutra i ovaj držač kida kako dobro drži na magnet
Ne volim ono spolja magnet ružno izgleda onda svaki case skuplja prašinu još više

Deal of the day: VICSEED Mobile Phone Holder Car Magnetic Ventilation [Strong Magnet with 12 x N55 Magnets] Magsafe Car Holder Car Mobile Phone Holder Compatible with iPhone 14 13 12 etc https://amzn.eu/d/8fLcZqs

@Dario1990

Meni ovaj radi posao.

Ja imam Nillkin Frosted shield magnetic, UAG valjda Pathfinder, obe magnet unutra i ovaj držač kida kako dobro drži na magnet
Ne volim ono spolja magnet ružno izgleda onda svaki case skuplja prašinu još više

Deal of the day: VICSEED Mobile Phone Holder Car Magnetic Ventilation [Strong Magnet with 12 x N55 Magnets] Magsafe Car Holder Car Mobile Phone Holder Compatible with iPhone 14 13 12 etc https://amzn.eu/d/8fLcZqs
@Dario1990

Meni ovaj radi posao.

Nije vam se dešavalo da se po lošijem putu otkači sa magneta zbog vibracija?

Ne, u kompletu sa držačem dodju i magneti koje lepis na futrolu/telefon, sta vise volis i to drzi perfektno. Ko je isao preko Cera, taj zna o cemu govorim. 😁

I kako onda plaćaš NFC-om kada zalepiš? Meni je taj magnet pravio problem i nisam mogao da koristim NFC.

Pitaka case ima magnet u sebi, ali nisam pokušavao da stavljam na magnet držač u kolima. NFC sa njom radi bez problema.

Što se tiče plaćanja NFC-om koristim Nillkin Frosted Magnetic i do sada nisam imao problema sa plaćanjem, a telefon se do sada uopšte nije otkačio sa magnetnog nosača u toku vožnje. Imam sličan setup kao @marko_ns, a telefon je običan S23.

Taj je često u super deals na Aliju 😁
Inače moram (teška srca) pohvaliti Nilkin, osim što imam žulj od njega na malom prstu od oštrine (valjda i težine ultre), nije mrdnuo sve ovo vreme, ispadao telefon, ostao živ i zdrav. Spigen je mekši i nekako nežniji za držanje (mislim na Liquid Air i Crystal Hybrid pre svega), ali je i ovaj odlična zaštita i drži se, nije se rašljampavio, što se Spigenu posle godinu dana desi...

Da li vredi doplate 80€ S24 umesto S23? Gledam šta da uzmem oko 600€
Koristim flip 4 skoro dve godine i sad moram da tražim nešto drugo. S24 mi je nekako lepši i imaće dužu podršku. Šta je vaš predlog?

S23 je brži i bolji. Ako ti je bitan AI i ta podrška od 7 godina (mada ako menjaš tel na 2 godine kao sad flip onda to bar nije bitno). 24 je po meni lepši i ima malo veći ekran. 24 snap bi bilo idealno da navataš ali tu je onda rizik druge vrste.

Pa garancija i servis... Telefon nije za evropsko trziste, ni jedan ovlasceni servis nece da ga servisira.

Uzeću S23 sa yettel garancijom. Šta predlažete da se stavi na ekran kao zaštita od ogrebotina foliju ili staklo?

Ljudi ima li realne razlike u radu sad ali i budućem periodu 2-3g na S23, to jest treba li stavljati akcenat na 12 GB pa birati drugi model telefona ? Kontam da za storage 256gb je neki minimum i ispod toga ne treba ići.

Poslednja izmena:
Za flip sam koristio ovu masku i odlično mi pokazala. Pozadina je malko hrapava tako da telefon nije klizav a unutrašnjost je od pliša tako da se telefon ne grebe. Nije nešto ni glomazna pa savršeno odgovara.
Da li ima tako nešto slično. Ne nalazim na Aliju. Ako neko ima može li link?

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD579.39 | Luxury Carbon Fiber Slim Case for Samsung Galaxy Z Flip 6 3 4 5G flip6 flip5 flip 5 2 Flip3 Flip4 Phone Protective Cover Coque

Prilozi

• 20240831_142207.jpg
    20240831_142207.jpg
    172.5 KB · Pregleda: 87
  • 20240831_142219.jpg
    20240831_142219.jpg
    284.5 KB · Pregleda: 52
Nazad
Vrh Dno