Verujem da je bolja nego na pixel 6a.Jedina moja zamerka je kamera, morala je biti bolja na S seriji. Ostalo bombona.
Ja sam do nedavno koristio S23+ a evo sad malo presao i na 23 Ultra i zaista nemam nikakvih posebnih zamerki (obican S23 mi je bio nekako premali, posto imam veliku saku), a sa trajanjem baterije sam bas zadovoljan. Ako ti ne treba olovcica i ako ti je pogodniji ravan ekran, onda je S23+ odlican izbor (a pretpostavljam i S23 ako volis manje telefone). Nisam imao prilike da koristim nesto iz S24 serijala pa ne mogu da poredim, mada kapiram da malo ispeglali te nove exynose....Prethodni Samsung telefoni koje sam koristio (Note 20 ultra, Note 10 plus, Note 9....) su bile Exynos varijante a S23+ ima bas znacajno bolje trajanje baterije.Pretpostavljam, nego ubeđuje me prodavac da je na s24 sve to ispeglano. Hvala
Generalno zadovoljni telefonom?
Da si pitao kada je izasao S24,mogao bih nesto da kazem (ja i dalje patim za S21, U do duse,a imam 23U)..mozda bolje da sacekas S25,da vidis sta ce da ponudeSta je bolja kupovina, s23 ili s24. 23 je snap verzija, a 24 ex... Koliko je ok u s24, mislim na signal, bateriju, zagrevanje?
Nema ga u zvanicnim radnjama vec par meseci... Ja sam uzeo u februaru, posle toga je bila jos neka akcija, i nakon toga ga vise nije bilo u prodajiKoliko vidim više nema da se kupi nov s23+ ili grešim?
Daj jos neki info. Vidim da je SOT povećan. Da li gasi neke servise? Radi sve ostalo ok?Ovo nije lose ispalo, probao👍
![]()
[DEFINITIVE ONEUI GUIDE] - Debloat, Tweaks, Optimization & Privacy {2025}
Guaranteed better privacy, battery life & performance, without needing odd adb commands, stripping your system down to the core or doing any other strange modifications! Disclaimer! 1. I AM NOT RESPONSIBLE IF YOU BREAK YOUR DEVICE! 2. English is...xdaforums.com
stage 1 sam uradio ceo, stage2 google nisam nista dirao osim sto ne koristim chrome, stage3 skinuo sam/deaktivirao bixby, galaxy theme, samsung cloud,samsung pass,find my mobile i ne secam se da li sam jos nesto dirao.Daj jos neki info. Vidim da je SOT povećan. Da li gasi neke servise? Radi sve ostalo ok?
Koliko je to bolja baterija kada neko reši da debloatuje Find my mobile koji može pomoći prilikom gubitka telefona? I kako to ona nervira kada je čovek ne čuje, ne vidi, ne oglašava se...stage 1 sam uradio ceo, stage2 google nisam nista dirao osim sto ne koristim chrome, stage3 skinuo sam/deaktivirao bixby, galaxy theme, samsung cloud,samsung pass,find my mobile i ne secam se da li sam jos nesto dirao.
part optimisation te aplikacije sto predlaze su po meni glupost.
Baterija je sigurno bolja, a i od ranije su me nervirale te aplikacije koje sam skinuo/deaktivirao .
ukupno pola sata potrosio na mod.
Eto mene nervira, zato sto moram da se prijavim na jos jedan eko sistem pored google, microsoft, garmin i huawei gde sam vec prijavljen da bi radilo. A i na mesto njega dolazi google find my phone sto i pise u uputstvu.Koliko je to bolja baterija kada neko reši da debloatuje Find my mobile koji može pomoći prilikom gubitka telefona? I kako to ona nervira kada je čovek ne čuje, ne vidi, ne oglašava se...
Čudno, nov je auto. A s22 ultra puni normalno.Možda neće s tim punjačem. Nema nikakva procedura, samo se stavi na punjač i radi.Tako ga ja punim.
Danas stigla (20tak dana čekanja sa Alija)... Extra urađena 👏👏👏 preporuka 👍
Pogledajte prilog 452909Pogledajte prilog 452910Pogledajte prilog 452911
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari