Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Meni se Promobi nije mrdnula evo 6 meseci, na s23+. Mozda je losija prica na Ultri zbog zakrivljenog ekrana...

Ma ovde je 100% problem u losoj montazi. Jednu foliju su mi zalepili i odmah se odlepila cela, tjst nisu mogli ni da je odvoje sa onog drzaca, a ova druga nije uhvatila po coskovima. Nisu lepo ocistili lepak sa MO folije koju su skinuli sigurno..

Isao sam sad da mi opet zalepe. Oni kazu da su iz trece zalepili, ja sam izbrojao da su uzeli 4 ili 5 folija a cekao sam 45min skoro.
Svakako, ako se opet odlepe ivice nije vredno tih para i cimanja..

Sta je bolja kupovina, s23 ili s24. 23 je snap verzija, a 24 ex... Koliko je ok u s24, mislim na signal, bateriju, zagrevanje?

Ne moze jos exy da se poredi sa Snapom. Jos nisu na tom nivou

Pretpostavljam, nego ubeđuje me prodavac da je na s24 sve to ispeglano. Hvala

Generalno zadovoljni telefonom?

Zadovljan Ultra modelom, kod mene je od samog izlaska, cekam S25U da vidim sta ce da ponudi i tada vrv cu i preci

Pretpostavljam, nego ubeđuje me prodavac da je na s24 sve to ispeglano. Hvala

Generalno zadovoljni telefonom?
Ja sam do nedavno koristio S23+ a evo sad malo presao i na 23 Ultra i zaista nemam nikakvih posebnih zamerki (obican S23 mi je bio nekako premali, posto imam veliku saku), a sa trajanjem baterije sam bas zadovoljan. Ako ti ne treba olovcica i ako ti je pogodniji ravan ekran, onda je S23+ odlican izbor (a pretpostavljam i S23 ako volis manje telefone). Nisam imao prilike da koristim nesto iz S24 serijala pa ne mogu da poredim, mada kapiram da malo ispeglali te nove exynose....Prethodni Samsung telefoni koje sam koristio (Note 20 ultra, Note 10 plus, Note 9....) su bile Exynos varijante a S23+ ima bas znacajno bolje trajanje baterije.

Sta je bolja kupovina, s23 ili s24. 23 je snap verzija, a 24 ex... Koliko je ok u s24, mislim na signal, bateriju, zagrevanje?
Da si pitao kada je izasao S24,mogao bih nesto da kazem (ja i dalje patim za S21, U do duse,a imam 23U)..mozda bolje da sacekas S25,da vidis sta ce da ponude :)Mada,ako nastave tradiciju,verovatno ce kostati oko 2500 i dobijacemo ga u delovima - da sami sastavljamo...i to da ponesemo kesu u sta da stavimo to.

Salu na stranu,svakako S23.
Samsung odavno vise nista ne nudi od kvaliteta i novotarija, osim tog sofvera (na koji smo..na zalost.. navikli) pa nema svrhe bacati razliku u ceni

Posjedujem se sa S23+ od samog izlaska i definitivno je najbolji (Samsung) telefon koji sam do sada imao
Inace ih mijenjam svaku generaciju ali sam S24 preskocio jer je ovaj jednostavno dobar, ako ne cak i bolji
Baterija jesta mrvicu oslabila ali i dalje izdrzi jedan dan
Ne stedim ga ni najmanje, sve je upaljeno sto mi treba, BT (24h povezan sa satom), Wifi, 5G, gps, milion aplikacija sa raznih sinhronizacijama, stalno se vrte neki videi kada sam u autu itd

Jel beše ima neki sajt na kojem po imei broju može da se vidi datum proizvodnje telefona?

MIslim da je ovaj

Ovo nije lose ispalo, probao👍

Daj jos neki info. Vidim da je SOT povećan. Da li gasi neke servise? Radi sve ostalo ok?

Daj jos neki info. Vidim da je SOT povećan. Da li gasi neke servise? Radi sve ostalo ok?
stage 1 sam uradio ceo, stage2 google nisam nista dirao osim sto ne koristim chrome, stage3 skinuo sam/deaktivirao bixby, galaxy theme, samsung cloud,samsung pass,find my mobile i ne secam se da li sam jos nesto dirao.
part optimisation te aplikacije sto predlaze su po meni glupost.
Baterija je sigurno bolja, a i od ranije su me nervirale te aplikacije koje sam skinuo/deaktivirao .
ukupno pola sata potrosio na mod.

Jel ima neka posebna procedura oko bezicnog punjenja? Probam kutros u kolima i nece. Auto je kia Sportage, ima qi wireless punjaca.

Možda neće s tim punjačem. Nema nikakva procedura, samo se stavi na punjač i radi. :) Tako ga ja punim.

stage 1 sam uradio ceo, stage2 google nisam nista dirao osim sto ne koristim chrome, stage3 skinuo sam/deaktivirao bixby, galaxy theme, samsung cloud,samsung pass,find my mobile i ne secam se da li sam jos nesto dirao.
part optimisation te aplikacije sto predlaze su po meni glupost.
Baterija je sigurno bolja, a i od ranije su me nervirale te aplikacije koje sam skinuo/deaktivirao .
ukupno pola sata potrosio na mod.
Koliko je to bolja baterija kada neko reši da debloatuje Find my mobile koji može pomoći prilikom gubitka telefona? I kako to ona nervira kada je čovek ne čuje, ne vidi, ne oglašava se...

Koliko je to bolja baterija kada neko reši da debloatuje Find my mobile koji može pomoći prilikom gubitka telefona? I kako to ona nervira kada je čovek ne čuje, ne vidi, ne oglašava se...
Eto mene nervira, zato sto moram da se prijavim na jos jedan eko sistem pored google, microsoft, garmin i huawei gde sam vec prijavljen da bi radilo. A i na mesto njega dolazi google find my phone sto i pise u uputstvu.
Kao sto me je nervirao siguran wifi i ono sigurno zvanje brojeva.

Danas stigla (20tak dana čekanja sa Alija)... Extra urađena 👏👏👏 preporuka 👍
Pogledajte prilog 452909Pogledajte prilog 452910Pogledajte prilog 452911

Naručio nakon ove preporuke, stigla za 14 dana. Uzeo sam crnu, ima neki "metalni" izgled

Stvarno je jako dobro urađena. Od kupovine (15-16 meseci) sam nosio Samsung silikonsku, evo poređenja:

• Samsung silikonska ima mnogo bolji grip, pre svega zbog zaobljenih spoljnih ivica
  • Samsung silikonska deluje kompaktnije, imam osećaj da je manji telefon nego kad je s ovom "titanijumskom"
  • Samsung silikonska se mnogo prlja i mesti, telefon deluje kao da je uvek prljav i musav
  • Ova "titanijumska" je lepša, deluje kao da ju u pitanju pravo telo elefona, a ne maska (odlično su urađene spoljne ivice na pozadini maske, što se i vidi na slikama)
  • "titanijumska" se (za sada) mnogo manje prlja, ne ostaju tragovi i lako se briše i ako ostane neki trag

U svakom slučaju dobra kupovina

Nazad
Vrh Dno