DexterMorgan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2021
- Poena
- 315
Ides na ikonicu olovke pa onda imas ikonicu koja izgleda kao sunce i u tim podesavanjima imas prvo ikonicu auto pa onda opcije za rucno podesavanje ostalih parametara ako si na to mislio.E na taj auto edit sam mislio, remaster je na tri tacke a kad se klikne na olovku ima neka druga opcija za auto edit... Pomesao sam nazive
Mislim da je neko u prethodnim komentarima uzeo nesto ovako na popustu i nije mu radilo zbog type a ulaza, ali nisam siguran prelistaj unazad.Pitanje da li ovaj punjač može da puni Ultru? I ako može da li može max 45w?
Pošto u nazivu piše type A, u opisu piše da stiže dodatak type C a na mi global sajtu da može da puni sve popularne telefone. Za fast charging pisao je kolega da punjač mora da podržava pd 3.0 ali ne mogu da nađem da li ovaj xiaomi to podržava
Na kojem to ne radi, pošto na onom GAN radi (sa USB C)?Ja sam svojevremeno ovde preporucio i zeznuo kolegu sa foruma... U pitanju je bio xiaomi 65W, bio je nesto na akciji, kolega sa foruma je uzeo i potvrdio da ne radi fast charging jer ima izlaz usb type A.
Prva stvar što sam uradio na Samsungu je da sam skinuo neki icon pack i promenio ove default odvratne ikonice.Kad su u pitanju ikonice na One UI 6, delovale su mi odvratne posle update-a. Podesio sam 5 x 6 grid i sad mi izgleda odlično.
Uzeo jutros ženin telefon koji je na One UI 5, video ikonice i zapitao se ko može da koristi telefon s tako ružnim ikonicama.. Navika je čudo!![]()
Evo njegovog postaNa kojem to ne radi, pošto na onom GAN radi (sa USB C)?
Zato što će ovaj biti na velikoj akciji sledećeg utorka i zato što sam dobio preporuku od prijatelja da je ovaj punjač koristio na visinama preko 4000m (na sajtu piše da podržava preko 2000m) a za samsungov nemam potvrdu da ima sposobnost punjenja na tim visinama.
I mene to sad interesujeRadoznao sam. Kakve veze ima nadmorska visina odnosno atmosferski pritisak sa punjačem ili punjenjem telefona?
Hladan kao spricer na mobilnim podacima. Da nemas Exynos? Sala naravno. Koliko je stepeni u objektu?Društvo jel neko ima iskustva sa grejanjem s23u? Trenutno sam kod kuće na mobilnim podacima nekih 35 minuta jer mi ne radi wifi i telefon je bas bas topao..
Radoznao sam. Kakve veze ima nadmorska visina odnosno atmosferski pritisak sa punjačem ili punjenjem telefona?
RegiStar modul u GoodLockПостоји ли начин да подесим да се блиц-лампа укључи као на Мотороли или макар да се укључи физичким тастером (држање, притисак више пута, како год, само да не мора по екрану да се пипа)?
Наравно да може, постави Power Button да дуплим притиском отвара лампу, или шта већ хоћеш.Постоји ли начин да подесим да се блиц-лампа укључи као на Мотороли или макар да се укључи физичким тастером (држање, притисак више пута, како год, само да не мора по екрану да се пипа)?
Verujes mi da ja koristim xiaomi vec 3 ipo godine, a svaki put kad izadje nov samsung, kazem da cu da ga kupim. Na kraju ipak ostanem na ovom matorcu mi10 pro, sa kojim sam prezadovoljan."Kukali" kad je bio Exynos, a sad kad je Snapdragon "kukaju" na sistem-ažuriranja!
Ko će vama ugoditi?😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari