Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Neka neko potvrdi da li su izmešani jeziki i nakon novembarske zakrpe

Meni je whats app i dalje na engleskom, moram da stavim hrvatski da bih dobio srpski🤣

Koliko vidim, nekima jos uvek zeza sistem sa razlicitim jezicima. Neka, koliko vidim nije neka drasticna promena, moze da se ceka.
Ja sam ostao na 5.1,čekam neki stabilniji i bolji sistem,za sad sam zadovoljan sa 5.1 ali i dalje mislim da ako bi sredili softver kako treba telefon bi bio 5x bolji nego sad,sto se tice svega,ipak je u njemu snapdragon gen2 i to pojačana verzija for galaxy,sve bi trebalo da radi brže, realno.Brzina otvaranja internet stranica je dosta spora sa obzirom na specifikacije telefona.Takodje softver može da ispegla kamere da budu dosta bolje,kao namerno da ovo rade ,ne znam zašto.Kontrolni centar na 6.0 po meni jako loše dizajniran,ovaj na 5.1 je dosta pregledni.
Oni koji su prešli na 6.0 neka napišu kakva je baterija u odnosu na 5.1,i šta je boboljsano još.

Ima li neko neki savet ili trik za s23 ultra da podeli sa svima na forumu.Na yt ima dosta saveta ali sam siguran da ih ima jos
Ja imam jedan dobar, uživaj u telefonu i ne opterećuj se mnogo u životu oko gluposti...😀

Ja i dalje nisam dobio update na OneUI 6 verovatno i bolje s obzirom na neke sitne bagove što se prijavljuju ovde.
Imam 2 problema sa telefonom koje nisam siguran kako da rešim.
1. Ponekad npr u 5 dana ima telefon tripove da čudo reaguje na dodir, kao kao držiš npr prst leve ruke na delu ekrana pa kad nešto radiš sa desnim palcem počne da luduje ili kad kliknem na home dugme na ekranu neće da se vrati
Ne znam sta drugo može da pravi takve tripove osim stakla na ekranu u ovom slušaju WSD savršeno zalepljen iz drugog pokušaja. Ne znam dal neko ima takve tripove.
2. Kad krenem da otključam ekran držim palac na fingerprint i valjda malo omašim i izbaci mi ono podešavanje Lock screen iz nekog od Goodluck modula, tipa da dodaš nešto na lock ili promeniš izgled sata, ne znam dal to može da se ubije nervira me desi mi skoro svaki dan više puta.
*** šta radi ovo sa touch 😂
Morao sam restart kao i prošlih puta
Onda valjda nije do stakla nego neki bag ne znam čega

"Kukali" kad je bio Exynos, a sad kad je Snapdragon "kukaju" na sistem-ažuriranja!
Ko će vama ugoditi?😉

Ova tema sve više liči na iPhone temu. Tamo s vremena na vreme uđem i izneverujem šta se piše mada je i očekivano. Sad i ovde od gde je moje ažuriranje do sje*ali sve kad sam ažurirao🤦‍♂️

Danas 5h screentime 9h20min uključen telefon.Izasao sam jutros sa 85% sada ima 59%.Baterija je odlična ali sa obzirom da sam uključio sve žive moguće rezime za uštedu,60 herca i ugasio sva obaveštenja osim za viber i wa to je i očekivano.

Nisam palio power saving verovatno 10g osim kad ih je telefon palio sam... khmm ajfon 13, Exynos 😂😂😂

Ma treba upaliti sve. Kupim premijum uređaj i držim ga na low. Kod mene je WiFi, Bluetooth, NFC, performance profil sa max rezolucijom... i opet sa 85% završim dan na 5h SOT i 30% baterije. Uživam u uređaju i ne opterećujem se glupostima.

2. Kad krenem da otključam ekran držim palac na fingerprint i valjda malo omašim i izbaci mi ono podešavanje Lock screen iz nekog od Goodluck modula, tipa da dodaš nešto na lock ili promeniš izgled sata, ne znam dal to može da se ubije nervira me desi mi skoro svaki dan više puta.
Ovo se meni desava ne znam ni kako trigerujem sto je najgore, udje u neki edit lock screena sta god... Mada nije tako cesto.

Prilozi

• SmartSelect_20231113_182512_LockStar.jpg
    SmartSelect_20231113_182512_LockStar.jpg
    76.4 KB · Pregleda: 81
@mkexx digital wellbeing, preduhitrio me kolega

Meni je whats app i dalje na engleskom, moram da stavim hrvatski da bih dobio srpski🤣
Пребаци на ћирилицу и WhatsApp ће бити на српском.
Danas 5h screentime 9h20min uključen telefon.Izasao sam jutros sa 85% sada ima 59%.Baterija je odlična ali sa obzirom da sam uključio sve žive moguće rezime za uštedu,60 herca i ugasio sva obaveštenja osim za viber i wa to je i očekivano.
Ako si kupio telefon zbog SOT-a pogrešan ti je izbor. Trebao si kupiti neki sa baterijom od 15000mAh 😁 Šalim se. Opuste se prijatelju, uživaj u uređaju, fantastičan je!

Stigao novembarski update. Problemi sa interfejsom uglavnom rešeni. Bar kad je srpska ćirilica u pitanju. Što se Discovery-ja tiče kad prebacim na srpsku latinicu dobijem Discovery al na htvatskom 😄

Posle ove novembarske zakpre ne mogu da provalim da li su se ikonice smanjile, vratile kao sto su bile ili sam se ja navikao na ove vece😂

Poslednja izmena:
Nisam obracao paznju, ali sad kad pogledam i meni deluje da su kao pre sto su bile.

Ja bih rekao da su ostale iste. Sa UI 6 su ih malo povećali a sa novembarskim nisam primetio da su manje

Ipak se nisu vratile. Samo smo izgleda navikli.
Screenshot_20231113_221249_One UI Home.jpgScreenshot_20231105_162233_One UI Home.jpg

^ po meni nije strašna razlika. Prihvatljivo je

Jasno, samo je 5.1 gde su manje.

Nazad
Vrh Dno