Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Screenshot_20231112_173210_One UI Home.jpgVidite u gornjem desnom uglu skroz gore pojavila mi se ova siva ikonica u obliku kruga sa pravougaonom u njoj.Kako da je sklonim sve sam probao i neće,sama se pojavila jako je iritantna.Nadam se da neko što pre napiše kako da sklonim

Pogledajte prilog 413002Vidite u gornjem desnom uglu skroz gore pojavila mi se ova siva ikonica u obliku kruga sa pravougaonom u njoj.Kako da je sklonim sve sam probao i neće,sama se pojavila jako je iritantna.Nadam se da neko što pre napiše kako da sklonim
To je opcija za ručnu rotaciju ekrana, kad rotiraš telefon, možeš da klikneš na to da ti se rotira ako je rotacija zaključana.
U tvom slučaju je zabola 😂

Reset?

Možeš i da obrišeš keš, samo se brinem da će ovi developeri da me nataknu na kolac zbog toga 😂

Konkretno me zanima kako da je isključim.Veoma smeta zato što taj deo ekrana oko nje ne dozvoljava da se klikne a u tom delu se nalazi npr YouTube search

Konkretno me zanima kako da je isključim.Veoma smeta zato što taj deo ekrana oko nje ne dozvoljava da se klikne a u tom delu se nalazi npr YouTube search
Spusti quick panel i zadrži dugo na screen rotation i dobićeš dodatne opcije, između ostalih i to dugmence.

Prilozi

• Screenshot_20231112_191213_Settings.png
    Screenshot_20231112_191213_Settings.png
    471 KB · Pregleda: 67
Spusti quick panel i zadrži dugo na screen rotation i dobićeš dodatne opcije, između ostalih i to dugmence.
Evo šaljem sliku kako mi izgleda taj meni,šta tačno treba da uradim probao sam par stvari ali i dalje stoji na ekranu🫥

Prilozi

• Screenshot_20231112_192116_Chrome.jpg
    Screenshot_20231112_192116_Chrome.jpg
    51.1 KB · Pregleda: 88
Evo šaljem sliku kako mi izgleda taj meni,šta tačno treba da uradim probao sam par stvari ali i dalje stoji na ekranu🫥
Pa zabolo ti je, restartuj telefon. Ne bi trebalo da se pokazuje dok ti je telefon u portret modu, sve dok ne rotiraš telefon horizontalno.

Pa zabolo ti je, restartuj telefon. Ne bi trebalo da se pokazuje dok ti je telefon u portret modu, sve dok ne rotiraš telefon horizontalno.
Hvala, nema ga sad.
Da li neko ima informaciju što se tiče Ram plus ,da li je istina da kada se to isključi telefon radi brže i baterija je nešto bolja?
Takođe da li je oneui6 bolji od 5.1 što se tiče baterije i kamere?

Hvala, nema ga sad.
Da li neko ima informaciju što se tiče Ram plus ,da li je istina da kada se to isključi telefon radi brže i baterija je nešto bolja?
Ja sam iskljucio ram plus jel mi je nepotreban.Od njega nema nikakve koristi

^ ja kad sam to isključio primetio sam ili barem mi se čini da se sporije aplikacije otvaraju.

Hvala, nema ga sad.
Isključi. To je relativno ok za telefone sa manje RAM-a, pa će malo duže i više držati aplikacije u memoriji.
Ali na telefonu s 12 giga rama nema ni smisla ni potrebe.
Ram plus koristi internu memoriju kao dodatni ram, memoriju koja je ne znam koliko puta sporija od samog RAM-a.

Meni to iskljuceno od prvog dana, sad na ui 6 je ram skoro uvek 6-7gb popunjena, a ima mesta do 12, sto bi nesto kompresovao sabijao itd u ram kad ima jos prostora :D verv i sa ukljucenim i sa iskljucebim nema razilka na s23, na slabije telefone mozda i vredi

Imam verziju sa 8gb rama,mislim da je sramota da su stavili samo 8gb za tu cenu koliko kosta,naravno da je verzija sa 12 bolja.Pitanje glasi ovako:
Da li da ažuriranja oneui6 pošto imam samo 8gb,ako taj oneui6 zauzima dosta rama ,plus 2,3 aplikacije otvorene u ramu to znači da je svih 8gb popunjeno .
Bas sramota sto su stavili 8gb, dolaze nove aplikacije u budućnosti koje su sve zahtevnije ,a i operativni sistem zauzima sve više rama.

Ja uopšte ne mogu da dobijem taj meni za vraćanje na fabrička podešavanja i čišćenje keša. Držim dugme za paljenje i gornje dugme za pojačavanje zvuka i ništa. Nekad izbaci (PDP)beck-up:fail setup-wizard (FINISH). O čemu se radi?

Imam verziju sa 8gb rama,mislim da je sramota da su stavili samo 8gb za tu cenu koliko kosta,naravno da je verzija sa 12 bolja.Pitanje glasi ovako:
Da li da ažuriranja oneui6 pošto imam samo 8gb,ako taj oneui6 zauzima dosta rama ,plus 2,3 aplikacije otvorene u ramu to znači da je svih 8gb popunjeno .
Bas sramota sto su stavili 8gb, dolaze nove aplikacije u budućnosti koje su sve zahtevnije ,a i operativni sistem zauzima sve više rama.
Što sramota? Radi sve perfektno na 8Gb rama. Nikada nećeš imati svih 8 popunjeno.

Meni to iskljuceno od prvog dana, sad na ui 6 je ram skoro uvek 6-7gb popunjena, a ima mesta do 12, sto bi nesto kompresovao sabijao itd u ram kad ima jos prostora :D verv i sa ukljucenim i sa iskljucebim nema razilka na s23, na slabije telefone mozda i vredi
Meni zauzeto 3,5 gb

Ja uopšte ne mogu da dobijem taj meni za vraćanje na fabrička podešavanja i čišćenje keša. Držim dugme za paljenje i gornje dugme za pojačavanje zvuka i ništa. Nekad izbaci (PDP)beck-up:fail setup-wizard (FINISH). O čemu se radi?
Mora da bude telefon prikljucen na kompjuter preko kabla...

Screenshot_20231113_004753_Device care.jpgSlobodno azuriraj. Meni je odprilike ovako sta god otvarao. Nikad nije pun.

I kod mene... oko 330mb.

Da, stigao novembar

Stigao i na THL

^ što? Ne radi kako treba ili te mrzi?

Prilozi

• 85ujiq.jpg
    85ujiq.jpg
    32.9 KB · Pregleda: 81
Ima li neko neki savet ili trik za s23 ultra da podeli sa svima na forumu.Na yt ima dosta saveta ali sam siguran da ih ima jos

Nazad
Vrh Dno