To je opcija za ručnu rotaciju ekrana, kad rotiraš telefon, možeš da klikneš na to da ti se rotira ako je rotacija zaključana.Pogledajte prilog 413002Vidite u gornjem desnom uglu skroz gore pojavila mi se ova siva ikonica u obliku kruga sa pravougaonom u njoj.Kako da je sklonim sve sam probao i neće,sama se pojavila jako je iritantna.Nadam se da neko što pre napiše kako da sklonim
Spusti quick panel i zadrži dugo na screen rotation i dobićeš dodatne opcije, između ostalih i to dugmence.Konkretno me zanima kako da je isključim.Veoma smeta zato što taj deo ekrana oko nje ne dozvoljava da se klikne a u tom delu se nalazi npr YouTube search
Evo šaljem sliku kako mi izgleda taj meni,šta tačno treba da uradim probao sam par stvari ali i dalje stoji na ekranu🫥Spusti quick panel i zadrži dugo na screen rotation i dobićeš dodatne opcije, između ostalih i to dugmence.
Pa zabolo ti je, restartuj telefon. Ne bi trebalo da se pokazuje dok ti je telefon u portret modu, sve dok ne rotiraš telefon horizontalno.Evo šaljem sliku kako mi izgleda taj meni,šta tačno treba da uradim probao sam par stvari ali i dalje stoji na ekranu🫥
Hvala, nema ga sad.Pa zabolo ti je, restartuj telefon. Ne bi trebalo da se pokazuje dok ti je telefon u portret modu, sve dok ne rotiraš telefon horizontalno.
Ja sam iskljucio ram plus jel mi je nepotreban.Od njega nema nikakve koristiHvala, nema ga sad.
Da li neko ima informaciju što se tiče Ram plus ,da li je istina da kada se to isključi telefon radi brže i baterija je nešto bolja?
Takođe da li je oneui6 bolji od 5.1 što se tiče baterije i kamere?
Isključi. To je relativno ok za telefone sa manje RAM-a, pa će malo duže i više držati aplikacije u memoriji.Hvala, nema ga sad.
Da li neko ima informaciju što se tiče Ram plus ,da li je istina da kada se to isključi telefon radi brže i baterija je nešto bolja?
Takođe da li je oneui6 bolji od 5.1 što se tiče baterije i kamere?
Što sramota? Radi sve perfektno na 8Gb rama. Nikada nećeš imati svih 8 popunjeno.Imam verziju sa 8gb rama,mislim da je sramota da su stavili samo 8gb za tu cenu koliko kosta,naravno da je verzija sa 12 bolja.Pitanje glasi ovako:
Da li da ažuriranja oneui6 pošto imam samo 8gb,ako taj oneui6 zauzima dosta rama ,plus 2,3 aplikacije otvorene u ramu to znači da je svih 8gb popunjeno .
Bas sramota sto su stavili 8gb, dolaze nove aplikacije u budućnosti koje su sve zahtevnije ,a i operativni sistem zauzima sve više rama.
Meni zauzeto 3,5 gbMeni to iskljuceno od prvog dana, sad na ui 6 je ram skoro uvek 6-7gb popunjena, a ima mesta do 12, sto bi nesto kompresovao sabijao itd u ram kad ima jos prostoraverv i sa ukljucenim i sa iskljucebim nema razilka na s23, na slabije telefone mozda i vredi
Mora da bude telefon prikljucen na kompjuter preko kabla...Ja uopšte ne mogu da dobijem taj meni za vraćanje na fabrička podešavanja i čišćenje keša. Držim dugme za paljenje i gornje dugme za pojačavanje zvuka i ništa. Nekad izbaci (PDP)beck-up:fail setup-wizard (FINISH). O čemu se radi?
Imam verziju sa 8gb rama,mislim da je sramota da su stavili samo 8gb za tu cenu koliko kosta,naravno da je verzija sa 12 bolja.Pitanje glasi ovako:
Da li da ažuriranja oneui6 pošto imam samo 8gb,ako taj oneui6 zauzima dosta rama ,plus 2,3 aplikacije otvorene u ramu to znači da je svih 8gb popunjeno .
Bas sramota sto su stavili 8gb, dolaze nove aplikacije u budućnosti koje su sve zahtevnije ,a i operativni sistem zauzima sve više rama.
Flip 4 ne mora. Drži volume - i power, kada se ugasi prebaci na volume + i nastavi da držiš power i ulazi u Recovery mod.Mora da bude telefon prikljucen na kompjuter preko kabla...
Čime se vi ovde bavite, 'lebe mekani 🤦🏻♂️ Sad definitivno idem odavde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari