Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Uzeo sam pre 7 dana obican S23...posle A52s...sve je ok...jednom mi se zamrzao i restartovao ali je sada ok....jedino me iritira zvuk,nikako da podesim,ali mi je na A52 bio glasniji i jasniji(i zvono i u slusalici),ovaj mi je zvuk kod zvona prilicno...nejasan...kao iz bureta

ima li neko NICE Lock sa vim modulima skinuto ili neki link da se skine sve odjednom ?!
takodje koji downloader koristite za skidanje video zapisa sa drus.mreza npr ?

ima li neko NICE Lock sa vim modulima skinuto ili neki link da se skine sve odjednom ?!
takodje koji downloader koristite za skidanje video zapisa sa drus.mreza npr ?
Sve module imas na apk mirror a nice lock imas na play prodavnici. Potrazi po netu imas kao aplikaciju nice lock downloader koji te direktno vodi na odredjeni modul koji izaberes i ima obavestenje kad neki modul ima azuriranje.

Običan silikon u boji prezadovoljan kvalitetom
Kod nas je valjda ovakva 2500-3000 din 🤣
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €3.10 19%OFF | For Samsung S23 Ultra S23Plus Case Soft Liquid Silicone Back Full Protective Cover Ultra Thin Shockproof Phone Shell Galaxy S 23

Ako hoćeš neki kao armour da nije previše glomazan moj predlog ti je Nillkin frosted shield pro magnetic i savršeno hvata za dobre Magnetic držače za kola
Imaš i UAG Pathfinder original mnogo ozbiljan armour na Aliexpress
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €13.39 50%OFF | Original UAG Pathfinder Camo with Magsafe Case for Samsung Galaxy S23 Ultra S23 PLUS S23+ Rugged Heavy Duty Shockproof Cover
Kaži mi samo jel obe maske imaju malo izdignute ivice napred i pozadi kod kamere? Da štite ekran i sočiva..

Od juče sam i ja vlasnik s23 ultra 12/512 verzija. Jednostavno pročitao sam celu ovu temu i shvatio da zahtevna benchmark ekipa je većinski zadovoljna ovim telefonom i tu je bio kraj mog dvoumljenja 😁
Voleo bih da vidim svoju reakciju pre par godina da mi neko kaze da ću dati 1000+ evra za telefon 😂
Odmah sam mu stavio spigel tough armor, idem posle da mu stavim i mobile outfiters original foliju i mislim da je to to za zaštitu. Uzeću sutra nillkin nature pro i nillkin qin da menjam povremeno kad me spigel smori.

Par stvari ako moze pomoc
1. Kako da namestim da mi back gesture gasi tastaturu, da ne moram na ovu strelicu na dole da kliknem? (ovo ako ne moze da ga vratim odmah 😁)
2. Nisam bio neko vreme na samsungu, ovi emoji mi ne prijaju, jel postoji neki jednostavan način da ih zamenim za klasične (googlove valjda)?
3. Nema opcija network speed u status baru, mora posebna app?

Za detaljne utiske kroz 10ak dana 😁

Realno bi mogli da otvorimo temu samo za kablove i punjače sa par sticky poruka i preporuka, pošto sad pokušavam na brzinu da prečešljam temu i ne ide mi.
Treba mi c na c za 45w punjač pošto mi je mačak izgrizao kabal pa mi puni 3 sata sad 🫠

Gledam ovaj video i reko hajde da procitam komentare, kad tamo naidjem na ovo:

Screenshot_2023-08-06-20-01-11-556-edit_app.revanced.android.youtube.jpg

Nije me mrzelo, istrazim ja malo bolje a ono ljudi se zale da im ekran lako puca i to sa maskama i staklima na ekranima.
Neko upoznat sa ovim?

Meni je u masci pao vise puta, cak par puta pao izmedju kreveta i nocnog stocica i to ne bas nezno, vise puta sam nepazeci spustio nesto tvrdje direktno na ekran i ni najmanju ogrebotinicu nemam. Tek sam od pre par nedelja stavio i zastitnu foliju.

I na reditu se zale, ima nekolko posta sa slikama polomnjenih ekrana i to u silikonskkm i zastitnim stakllom...
JA od kad imam ove malo.skuplje fonove, krenuvsi od note 4 pa nadalje iphone 11pm pa i 14p, nikad mi do sad nije pao fon...ali verujem da ovolki ekran kad sljusne ima u par parceta da se razbije i tu nema pomoc ni silikonska ni staklo...
Od juče sam i ja vlasnik s23 ultra 12/512 verzija. Jednostavno pročitao sam celu ovu temu i shvatio da zahtevna benchmark ekipa je većinski zadovoljna ovim telefonom i tu je bio kraj mog dvoumljenja 😁
Voleo bih da vidim svoju reakciju pre par godina da mi neko kaze da ću dati 1000+ evra za telefon 😂
Odmah sam mu stavio spigel tough armor, idem posle da mu stavim i mobile outfiters original foliju i mislim da je to to za zaštitu. Uzeću sutra nillkin nature pro i nillkin qin da menjam povremeno kad me spigel smori.

Par stvari ako moze pomoc
1. Kako da namestim da mi back gesture gasi tastaturu, da ne moram na ovu strelicu na dole da kliknem? (ovo ako ne moze da ga vratim odmah 😁)
2. Nisam bio neko vreme na samsungu, ovi emoji mi ne prijaju, jel postoji neki jednostavan način da ih zamenim za klasične (googlove valjda)?
3. Nema opcija network speed u status baru, mora posebna app?

Za detaljne utiske kroz 10ak dana 😁
1) skini one hand operation +(fo je modul od goodlock/fine lock i obicno od apkmirror skidamo) i tu imas opciju (fit to keyboard) to iskljucis i onda radi back i na test-ne vidim nigde da ima bez app
2)Ja sam te klasnicne namestio dole pored spejs dumeta levo- zadrzi sta god da je trenutno i odaberi emoji ikonu, tu onda kasnije ostanu a one gore u toolbar na testaturi mozes da iskljucis
Screenshot_20230806_205500_Vivaldi Browser.jpg

3) ne bez app

Poslednja izmena:

Gledam ovaj video i reko hajde da procitam komentare, kad tamo naidjem na ovo:

Pogledajte prilog 399512

Nije me mrzelo, istrazim ja malo bolje a ono ljudi se zale da im ekran lako puca i to sa maskama i staklima na ekranima.
Neko upoznat sa ovim?

Koliko vidim taj post na samsungovoj strani je postavljen pre 6 meseci na koji je glasalo 14 ljudi i ima 72 komentara što je veoma mali broj ako uzmemo koliko je S23U prodato. Isto tako su digli i buku za Pixel 7 seriju da im puca staklo kamere. Niko ne kaže da se to ne dešava, samo je pitanje koji je to procenat? Sve delove na telefonu su pravili ljudi i uvek postoji faktor ljudske greške i nekog felera. A ako uzmemo u obzir koliko je napravljeno(prodato) i koliko je prijavljeno mislim da nema mesta panici.

Poslednja izmena:
Nemam neta, globaltel mreža je u pitanju, vratim karticu u stari telefon i sve u redu. Ima li da treba nesto da se uključi za prvi put? Osim mobilnog interneta, podrazumeva se da sam ga uključio. Pisao sam mejl globaltelu ali će verovatno tek sutra odgovoriti.

Ja sam uzeo na sajtu kao esim ono mi stiglo na kucnu adreau obicna...pisao im oni odg posle 4 5 dana, i odustao sam nisam ni probao da l radi i sta radi..
Inace mi baterija nekako duze tera kad punim na obicnu h odnosu na brzo punn.

Pa, danas vam se i ja prikljucujem. :)
Pao je izbor na 12/256 od madjara, kolko sam ga isproveravao sve je isto kao i za eu trziste.
Ne mogu sliku da okacim jer forum ima neku restrikciju "otpremljena slika je prevelika", ne znam o cemu se radi iako je par mb. 🤔

Pa, danas vam se i ja prikljucujem. :)
Pao je izbor na 12/256 od madjara, kolko sam ga isproveravao sve je isto kao i za eu trziste.
Ne mogu sliku da okacim jer forum ima neku restrikciju "otpremljena slika je prevelika", ne znam o cemu se radi iako je par mb. 🤔
Ако је сликано у пуној резолуцији 50+mp тешко ћеш окачити. Сликај обичном од 12..

Nemam neta, globaltel mreža je u pitanju, vratim karticu u stari telefon i sve u redu. Ima li da treba nesto da se uključi za prvi put? Osim mobilnog interneta, podrazumeva se da sam ga uključio. Pisao sam mejl globaltelu ali će verovatno tek sutra odgovoriti.
Probaj da podesis APN u mobile networks>access point names > u gornjem desnom uglu ima + i dodaj ovako:

Name: Globaltel
APN: Globaltel

I potom obavezno gore u desnom uglu na 3 tackice i save i trebalo bi da radi onda

Probaj da podesis APN u mobile networks>access point names > u gornjem desnom uglu ima + i dodaj ovako:

Name: Globaltel
APN: Globaltel

I potom obavezno gore u desnom uglu na 3 tackice i save i trebalo bi da radi onda
Zvao sam globaltel podršku, isto su mi ovo rekli ali nije pomoglo. Ono što jeste pomoglo je *100# pa 3 pa 5 nakon čega su mi stigli parametri koje sam instalirao i onda je proradilo.

Slika je sa Xiaomi 10, radi bajning ma 12mpx koliko se secam, ali sam je i kompresovao.
Nije ni bitno, meni slicno puni ovaj 25w kao na Mi10 onaj 33w cinimi se, tako da mi brzina nije neki problem.
Sto se tice razlike, mozda 20-30% u mom osecaju, slike su bolje sa ostalim kamerama definitivno, ultra wide kamera u odnosu na Mi 10 je svetlosnu godinu, zoom isto, ali glavna je okej, bolja ali nije bas neki skok.
Ekran isto, iskreno lep je ekran i sve to ali ja sam od onih koji i ne vide neku razliku izmedju 1080p i 1440p ekrana, ali je svetliji to svakako.
Performanse ima razlike ali opet ne tolike, i Mi 10 i MIUI radi odlicno, sredili su ga u poslednje vreme bas.
Sto se tice izgleda, s23u jedan od najlepsih telefona definitivno koji postoje.
Velicina i tezina sve je tu kao Mi 10 samo je malo duzi i siri ali mi ne smeta navikao se odmah, mislio sam da ce ostre ivice da mi prave problem ali ne, odmah sam se uklopio.

Normalno da ne radi. Samo GAN punjači na C rade i Samsung propitiatory kablovi i punjači na C.

Nijedan A na C punjač bio on 30-40-65 ili 100W ne radi.
Potvrdjujem, moj Xiaomi GaN 65W punjac puni sve Samsung telefone brzo. USB C na C (ima i USB A prikljucak, to mi je samo za slusalice i sat).
@zoreli_
"Brt uzmi šaomi", ali ne taj🤣

Nazad
Vrh Dno