Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Koristite li pametni sat u kombinaciji sa ovim modelom? Imate li neki za preporučiti?
Meni je za oko zapao huawei watch gt3, na samsungu sam procitao da kratko traje baterija na watch 4.. Kakva su vasa iskustva?

Koristite li pametni sat u kombinaciji sa ovim modelom? Imate li neki za preporučiti?
Meni je za oko zapao huawei watch gt3, na samsungu sam procitao da kratko traje baterija na watch 4.. Kakva su vasa iskustva?
Koristim ja GW4 Classic. Ne skidam ga sa ruke osim kada se tuširam i tada ga svaki dan dopunim po malo (imam Samsung wireless punjač), a ako ga ne bih dopunjavao, baterija bi držala otprilike 2-3 dana. Uglavnom mi je isključen wi-fi i lokacija na satu, sve ostalo popaljeno. Pre toga sam imao Huawei GT2 i njemu baterija traje dve nedelje, ali je nekako u poređenju sa Samsung satovima kao pametna narukvica u obliku sata, ali nekome je i to dovoljno, tako da vidi zašta ti najviše treba, pa odluči.

Gledam ovaj video i reko hajde da procitam komentare, kad tamo naidjem na ovo:

Pogledajte prilog 399512

Nije me mrzelo, istrazim ja malo bolje a ono ljudi se zale da im ekran lako puca i to sa maskama i staklima na ekranima.
Neko upoznat sa ovim?

Nemoj brate to.. ovo mi je prvi skup telefon, ako krene da puca, i ja ću da se slomim 😅

Imam ja GT3 i savršeno funkcioniše. Još sam skinuo mod app zbog watch faces. Na telefonima pre sam morao svaki dan kad stavim sat na ruku da sihronizujem sat sa app. Ovde to nije slučaj. Bas sam zadovoljan. Uzmi slobodno GT3. Svi sa wear OS gutaju baterije. Mene smara da punim sat svaka 2-3 dana. Ovde mi traje nedelju dana, manje ako ćeš ga koristiti GPS, ali opet više nego bilo koji wear.

Imam ja GT3 i savršeno funkcioniše. Još sam skinuo mod app zbog watch faces. Na telefonima pre sam morao svaki dan kad stavim sat na ruku da sihronizujem sat sa app. Ovde to nije slučaj. Bas sam zadovoljan. Uzmi slobodno GT3. Svi sa wear OS gutaju baterije. Mene smara da punim sat svaka 2-3 dana. Ovde mi traje nedelju dana, manje ako ćeš ga koristiti GPS, ali opet više nego bilo koji wear.
Hvala, zaista znaci kad su iz prve ruke info.. Ja se evo lomim izmedju galaxy watch 5 i gt3 obican.. Cijenom su, tu negdje, ali me baterija odbija na samsungu..

Hvala, zaista znaci kad su iz prve ruke info.. Ja se evo lomim izmedju galaxy watch 5 i gt3 obican.. Cijenom su, tu negdje, ali me baterija odbija na samsungu..
Isto. Mogao sam i huawei watch 3 da uzmem i GW , ali baterija je prelomila na kraju. Nećeš moći da kuckaš poruke preko sata (mada nije ni prakticno) ,ali 90% stvari koje rade GW i drugi "pametni satovi" ćeš bez problema koristiti. Podržava sve app sa obaveštenjima, na poruke možeš da odgovoriš sa unapred napisanim odgovorima ili sa emoji, pozivi rade bez problema, baterija dobra. Ako si iz BG ako se odlučiš za GT3 kontaktiraj me imam i zastitno staklo viška 😉

Splinter99 -> GW 5 Pro LTE radi odlično - preporuka, baterija 3 dana (koga briga - dopuniš ga kada imaš vremena 😁 )

Stigao konačno i Anker 737 Charger GaNPrime 120W

Output 120W Max
Input Voltage 100V - 240V

One-Port Charging
USB-C 1/USB-C 2: 100W Max
USB-A: 22.5W Max

Two-Port Charging
USB-C 1 (Top Port) and USB-C 2 (Middle Port)
USB-C 1 + USB-C 2: 120W Max
USB-C 1 + USB-A: 120W Max
USB-C 2 + USB-A: 24W Max

Three-Port Charging
USB-C 1 + USB-C 2 + USB-A: 120W Max

Dimensions: 1.7 × 1.25 × 3.14 in / 43 × 32 × 80 mm
Weight: 187 g / 6.6 oz

Testiranje za sve novce... dalje nema.

Prilozi

• 20230807_171724.jpg
    20230807_171724.jpg
    127.6 KB · Pregleda: 43
Poslednja izmena:
^
Nema veze , punjača nikad dosta - kolegica ima Xiaomi = danas ga ostavio na poslu , ... 🙂👍

Zasta sve korisno mogu da koristim olovku.
Iskreno. Imam telefon vec dva meseca i izvadio sam olovku jedanput za sad.

Dobro dosao u klub. Imao sam makar 5 Note modela i mozda sam 5 puta ukupno izvadio plajvaz u zivotu :D

Ja " ga vadim" obicno kad kopiram neki tekst tamo gde to nije moguce "obicnim" kopiranjem :D

Zasta sve korisno mogu da koristim olovku.
Iskreno. Imam telefon vec dva meseca i izvadio sam olovku jedanput za sad.
Kao daljinski za fotkanje, lakša i precizinija obrada fotografija, hvatanje beleški, itd...

Jel ima na Ultri/OneUI da se zakljuca neka aplikacija otiskom?

Isto. Mogao sam i huawei watch 3 da uzmem i GW , ali baterija je prelomila na kraju. Nećeš moći da kuckaš poruke preko sata (mada nije ni prakticno) ,ali 90% stvari koje rade GW i drugi "pametni satovi" ćeš bez problema koristiti. Podržava sve app sa obaveštenjima, na poruke možeš da odgovoriš sa unapred napisanim odgovorima ili sa emoji, pozivi rade bez problema, baterija dobra. Ako si iz BG ako se odlučiš za GT3 kontaktiraj me imam i zastitno staklo viška 😉
Hvala.. Daleko sam od BG.. Iz CG sam, PG 😂.. Mislim da cu i ja na kraju uzeti gt3.. Ne planiram svakakk da kucam poruke na njemu tako da ono.. Mozda pocnem i da treniram 😂😂

Gde smo dali tolike pare za telefon pa mozemo jos 50 evra za original punjac od 45W(u mts preko racuna na rate je 250din) a ne da se zezamo sa raznim punjacima koji mogu da nam upropaste telefon od 1000 i kusur evra. Svakako taj punjac ce ostati i za sledeci telefon. Moze i onaj od 25W ali mislim da se vise isplati ovaj od 45W zbog kabla koji dolazi sa njim a i za buduce telefone. Sto se tice ostalih marki punjaca moze ali samo proverene.
Jel ima na Ultri/OneUI da se zakljuca neka aplikacija otiskom?
Nemas kroz ONE UI tu pciju vec kao sto rece kolega jedino kroz secure folder. Nadam se da ce samsung ubaciti to u ONE UI6 mada me ne greje sunce jer to niko ne pominje kao novu ociju. Saomi to zakljucavanje ima i ekstra je.

Ja se secam da sam to zakljucavanje app na note 9 imao ali na custom rom...sad da li je to bilo vezano za CSC ili je to ubaceno nekako-mada sam ga kroz stadnardna podesavanja "palio"

Ja na 22 ultri koristim huawei watch 3 pro i radi odlicno
Na sms mozes odgovarati samo koristi samsung sms app
Dobijas apsolutno sve notifikacije
Odes na temu satova imas sve objasnjeno
Nema samsung sata koji pored huawei sata deluje kao (narocito watch 3 pro i gt 3 pro )sat,vise deluje kao neka kineska igracka
O bateriji tek da bolje da ne pricamo ,ne punim ga po 8 dana u lite modu po 15 dana

Nazad
Vrh Dno