War10ck_97
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.01.2018
- Poena
- 185
Pa ako te ne mrzi i ako si online porucio verv mozes da se iscimas malo i da vratis nazad 
Opet neka generalka... Daj boze da vise nisam debeo u ogledalu stim updateom 😅😁Stize novi apdjet pazite se 😂😂
Oko 1.5gb
Koristim ja GW4 Classic. Ne skidam ga sa ruke osim kada se tuširam i tada ga svaki dan dopunim po malo (imam Samsung wireless punjač), a ako ga ne bih dopunjavao, baterija bi držala otprilike 2-3 dana. Uglavnom mi je isključen wi-fi i lokacija na satu, sve ostalo popaljeno. Pre toga sam imao Huawei GT2 i njemu baterija traje dve nedelje, ali je nekako u poređenju sa Samsung satovima kao pametna narukvica u obliku sata, ali nekome je i to dovoljno, tako da vidi zašta ti najviše treba, pa odluči.Koristite li pametni sat u kombinaciji sa ovim modelom? Imate li neki za preporučiti?
Meni je za oko zapao huawei watch gt3, na samsungu sam procitao da kratko traje baterija na watch 4.. Kakva su vasa iskustva?
Gledam ovaj video i reko hajde da procitam komentare, kad tamo naidjem na ovo:
Pogledajte prilog 399512
Nije me mrzelo, istrazim ja malo bolje a ono ljudi se zale da im ekran lako puca i to sa maskama i staklima na ekranima.
Neko upoznat sa ovim?
Imam ja GT3 i savršeno funkcioniše. Još sam skinuo mod app zbog watch faces. Na telefonima pre sam morao svaki dan kad stavim sat na ruku da sihronizujem sat sa app. Ovde to nije slučaj. Bas sam zadovoljan. Uzmi slobodno GT3. Svi sa wear OS gutaju baterije. Mene smara da punim sat svaka 2-3 dana. Ovde mi traje nedelju dana, manje ako ćeš ga koristiti GPS, ali opet više nego bilo koji wear.Koristite li pametni sat u kombinaciji sa ovim modelom? Imate li neki za preporučiti?
Meni je za oko zapao huawei watch gt3, na samsungu sam procitao da kratko traje baterija na watch 4.. Kakva su vasa iskustva?
Hvala, zaista znaci kad su iz prve ruke info.. Ja se evo lomim izmedju galaxy watch 5 i gt3 obican.. Cijenom su, tu negdje, ali me baterija odbija na samsungu..Imam ja GT3 i savršeno funkcioniše. Još sam skinuo mod app zbog watch faces. Na telefonima pre sam morao svaki dan kad stavim sat na ruku da sihronizujem sat sa app. Ovde to nije slučaj. Bas sam zadovoljan. Uzmi slobodno GT3. Svi sa wear OS gutaju baterije. Mene smara da punim sat svaka 2-3 dana. Ovde mi traje nedelju dana, manje ako ćeš ga koristiti GPS, ali opet više nego bilo koji wear.
Isto. Mogao sam i huawei watch 3 da uzmem i GW , ali baterija je prelomila na kraju. Nećeš moći da kuckaš poruke preko sata (mada nije ni prakticno) ,ali 90% stvari koje rade GW i drugi "pametni satovi" ćeš bez problema koristiti. Podržava sve app sa obaveštenjima, na poruke možeš da odgovoriš sa unapred napisanim odgovorima ili sa emoji, pozivi rade bez problema, baterija dobra. Ako si iz BG ako se odlučiš za GT3 kontaktiraj me imam i zastitno staklo viška 😉Hvala, zaista znaci kad su iz prve ruke info.. Ja se evo lomim izmedju galaxy watch 5 i gt3 obican.. Cijenom su, tu negdje, ali me baterija odbija na samsungu..
Izvini, ja sam ostavio link ka punjacu i akciji, nisam znao da ga samsung ne prepoznaje kao brzi...Stigao mi punjač 67W ... I ne radi brzo punjenje na Samsungu 🤣👏👏👏
Pogledajte prilog 399565Pogledajte prilog 399566
Haha, a to je sta?Volte na sim kartixu br1? 😂
Pogledajte prilog 399602
obavljas poziv preko 4g bez prebacivanja na 3g mrezu itdHaha, a to je sta?
A šta ti radiš sa telefonom od 1000e a ne znaš šta je voLte. Nemoj me pogrešno shvatiti, ali dal si realan 😅Haha, a to je sta?
Ni ja je ne koristim nesto cesto(uglavnom kada se zanimam editovanjem slika) ni pre na N10+ ni sada ali je veoma koristan alat i bolje da je ima nego da je nema sto bi se reklo leba ne trazi. 😏Zasta sve korisno mogu da koristim olovku.
Iskreno. Imam telefon vec dva meseca i izvadio sam olovku jedanput za sad.
Kao daljinski za fotkanje, lakša i precizinija obrada fotografija, hvatanje beleški, itd...Zasta sve korisno mogu da koristim olovku.
Iskreno. Imam telefon vec dva meseca i izvadio sam olovku jedanput za sad.
Kolko ja znam jedini nacin je da se prebaci u "Secure Folder" u...Jel ima na Ultri/OneUI da se zakljuca neka aplikacija otiskom?
Hvala.. Daleko sam od BG.. Iz CG sam, PG 😂.. Mislim da cu i ja na kraju uzeti gt3.. Ne planiram svakakk da kucam poruke na njemu tako da ono.. Mozda pocnem i da treniram 😂😂Isto. Mogao sam i huawei watch 3 da uzmem i GW , ali baterija je prelomila na kraju. Nećeš moći da kuckaš poruke preko sata (mada nije ni prakticno) ,ali 90% stvari koje rade GW i drugi "pametni satovi" ćeš bez problema koristiti. Podržava sve app sa obaveštenjima, na poruke možeš da odgovoriš sa unapred napisanim odgovorima ili sa emoji, pozivi rade bez problema, baterija dobra. Ako si iz BG ako se odlučiš za GT3 kontaktiraj me imam i zastitno staklo viška 😉
Nemas kroz ONE UI tu pciju vec kao sto rece kolega jedino kroz secure folder. Nadam se da ce samsung ubaciti to u ONE UI6 mada me ne greje sunce jer to niko ne pominje kao novu ociju. Saomi to zakljucavanje ima i ekstra je.Jel ima na Ultri/OneUI da se zakljuca neka aplikacija otiskom?
U 100 marke da je takva situacija kod 90% ljudi koji imaju ovakve telefone. Dok tera fb, viber, insta i bubble shooter dovoljno jeA šta ti radiš sa telefonom od 1000e a ne znaš šta je voLte. Nemoj me pogrešno shvatiti, ali dal si realan 😅
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari