Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ne vidim na netu najavu da je pusten update, jedino da su pustili Beta OneUI 6. Moguce da su zbog njega prebacili resurse i da ce ovaj avgustovski da bude malo kasnije.

Inace kad smo kod tog one ui 6, ja sam jos pre koristio te beta verzije, poprilicno su bile stabilne...samo da puste, verovatno cu da ga prebacim opet

Naravno sa ovim nijednim novim case nemam magnet sem UAG (koji nosim samo kad idem u planinu i kafanu da se bijem)
Da li sa ovako teškim telefonom kao što je S23U posao radi zalepiti na telefon Magnetic rings sa Aliexpress i onda da mi stoji na magnetic držaču u kolima?
Verovatno su oni toliko tanki da stanu ispod svakog case i ne remete ništa?
Ima sad vec podosta magsafe case-ova, ja merkam pitaku, samo je poskupa...

Braco, prastajte ako je vec pitano.. Postoji sansa sa sutra postanem vlasnik S23 ultre, jel kod nas ima krstenih zastitnih maski a da ne deru kozu s'ledja?

Ako nema, moze i preko oglasa, samo da je proveren kvalitet.. Ili Aliexpress ili odakle vec sa neta.

Treba mi neka tanja maska da ima dobar "grip", odnosno da dobro prijanja uz saku, a da dobro stiti telefon.

Neki Spigen ili Nillkin, do 30e?
Ne pratim vec dugo pa nisam u toku..

Poslednja izmena:
Braco, prastajte ako je vec pitano.. Postoji sansa sa sutra postanem vlasnik S23 ultre, jel kod nas ima krstenih zastitnih maski a da ne deru kozu s'ledja?

Ako nema, moze i preko oglasa, samo da je proveren kvalitet.. Ili Aliexpress ili odakle vec sa neta.

Treba mi neka tanja maska da ima dobar "grip", odnosno da dobro prijanja uz saku, a da dobro stiti telefon.

Koristim Nillkin Nature pro ili kako se već zove već 5 meseci.
Oko 20 evra je plaćen.
Moja preporuka.

Imaš Spigen Liquid Crystal, super je, vrhunska maska ako te zanima providna silikonska. Cena je negde oko 25e kada sam ja nabavljao pre dva meseca.

@Dany @Jaza

Hej.. hvala na preporuci ali trazim neku crnu masku, to sam trebao da napomenem. Nesto slicno ovome

Običan silikon u boji prezadovoljan kvalitetom
Kod nas je valjda ovakva 2500-3000 din 🤣
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €3.10 19%OFF | For Samsung S23 Ultra S23Plus Case Soft Liquid Silicone Back Full Protective Cover Ultra Thin Shockproof Phone Shell Galaxy S 23

Ako hoćeš neki kao armour da nije previše glomazan moj predlog ti je Nillkin frosted shield pro magnetic i savršeno hvata za dobre Magnetic držače za kola
Imaš i UAG Pathfinder original mnogo ozbiljan armour na Aliexpress
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €13.39 50%OFF | Original UAG Pathfinder Camo with Magsafe Case for Samsung Galaxy S23 Ultra S23 PLUS S23+ Rugged Heavy Duty Shockproof Cover

Mnogo često koristim double click Na power dugme za kameru, a isto tako jako često trebam flashlight za koji ne znam koju prečicu da stavim?
Preko Fine lock imam opciju da stavim flashlight na hold power button, Ali onda ne znam kako mogu da ugasim i restartujem telefon? 😂
Double back tap sam stavio da pokreće Wallet app za plaćanja

Mnogo često koristim double click Na power dugme za kameru, a isto tako jako često trebam flashlight za koji ne znam koju prečicu da stavim?
Preko Fine lock imam opciju da stavim flashlight na hold power button, Ali onda ne znam kako mogu da ugasim i restartujem telefon? 😂
Spustis kontrolni centar skroz i pored ikonice za podesavanja imas ikonicu za gasenje

Можда ти ово помогне, мали програм а јако згодно дође. Touch the notch - направи невидљиво дугме око предње камере које можеш да програмираш на више начина.
Бесплатна је и нема рекламе.

Prilozi

• Screenshot_20230804_070818_Touch The Notch.jpg
    Screenshot_20230804_070818_Touch The Notch.jpg
    66.5 KB · Pregleda: 51
Običan silikon u boji prezadovoljan kvalitetom
Kod nas je valjda ovakva 2500-3000 din 🤣
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €3.10 19%OFF | For Samsung S23 Ultra S23Plus Case Soft Liquid Silicone Back Full Protective Cover Ultra Thin Shockproof Phone Shell Galaxy S 23

Ako hoćeš neki kao armour da nije previše glomazan moj predlog ti je Nillkin frosted shield pro magnetic i savršeno hvata za dobre Magnetic držače za kola
Imaš i UAG Pathfinder original mnogo ozbiljan armour na Aliexpress
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €13.39 50%OFF | Original UAG Pathfinder Camo with Magsafe Case for Samsung Galaxy S23 Ultra S23 PLUS S23+ Rugged Heavy Duty Shockproof Cover

da li ce ova silikonska da odbija foliju koja mi je bas dobro zalepljena preko ivice? to me brine...

i @pelezinho90 skinete ovu
Skinete samsung.apk, instalirate i ne dirate.
Zatim skinete ovo sam poslao u attachu, licno koristim medium, mada isprobajte pa vidite sta vam se vise svidja.
Nakon toga, dugi tap na AGC kameru > open settings
Custom files (peta stavka) > import, nadjete ove fajlove sto ste skinuli (prethodno extractovani) i importujete.
back back, ili zatvorite, otvorite kameru, dozvolite pristup cemu god trazi, klik na ikonicu gore levo, kad se drop down menu otvori, dole levo imate load config, kliknete na config, load i to je to.
Ovde je sta koje podesavanje radi. Preporuka za LDR u dnevnom, u slabijem osvetljenju hdr-ns ili natural

Pogledajte prilog 397999

Uradio sam sve kako si napisao, ali mi otvori aplikaciju i posle sekund, dva zatvori.
Šta može biti problem?

Koja je fora sad sa ova dva chroma imam tj ostao mi je obican,i bio je updejt dobio sam i neku beta verziju wtf?

Uradio sam sve kako si napisao, ali mi otvori aplikaciju i posle sekund, dva zatvori.
Šta može biti problem?
Moras da importujes konfiguraciju prvo. Nemoj da otvoris kameru, nego zadrzi dugo i idi na open settings, pa prati korake koje sam napisao.

Prilozi

• Screenshot_20230804_163833_One UI Home.png
    Screenshot_20230804_163833_One UI Home.png
    420.1 KB · Pregleda: 30
Evo i ja da se pridruzim klubu vlasnika s23u. Prvi utisci nakon ip13pro je da je ovo zver/tablet device. Ios mi je dosadio i konacno disem punim plucima androida. Nedostajao mi je t9 dialer, fajl manager, sloboda modifikacije. Sve je fluidno i na ovom oneui tako da mi ne nedostaje nista sa ios. Nekako ako imamo mac racunare i taj eko sistem sve ok. Navikavam se na velicinu. Za sad ne vidim nesto potrebu da koristim pen. Kamera dobra. Ekran jos bolji. Zvuk vrh nakon iphone krkljanja koje sam imao na ip11 / ip13p isti slucaj sa zvunicima. Nesto je trulo u drzavi danskoj.
Brz. Fluidan. Responsive. Aod touch mi je kul. Animacije odlicne. Video walls. Empty cells na ekranu(ufff nakon ios potrebe da je svako cose popunjeno).
Nisam uzeo nov. Polovan je. 8/256 - 880e

Danas me covek napade pa kako da das iphone za samsung. Kao da sam kupio alfu dizel... stani bro! Dobri su oba ali licno ne vidim razlog za ubedjivanjem u oba tabora. Razlika je ukus a ja mogu da jedem obe torte parce tako da sad mi odgovara android trenutno jer ima vise secera... in the future who knows.
E jesam napisao esej.

Uzeta ultra, telefon je zmaj nema sta. Jedino nema vise koriscenja jednom rukom zbog mojih malih ******** rucica :'D
Moram samo neku dobru masku da mu nadjem, uzeo obican silikon da pregrmim nekako. I sluske isto.. nema vise 3.5mm, sad ce put do posla i natrag biti ocajan :D

Uzeta ultra, telefon je zmaj nema sta. Jedino nema vise koriscenja jednom rukom zbog mojih malih ******** rucica :'D
Moram samo neku dobru masku da mu nadjem, uzeo obican silikon da pregrmim nekako. I sluske isto.. nema vise 3.5mm, sad ce put do posla i natrag biti ocajan :D
Obican adapter resava sve...tako sam i ja mislio kad sam uzeo iph 11 posle note 9, ali i ne primetis da imas adapter medju fon i sluski...

Znas kako, ako uzmemo paralelu sa grafickim karticama i vidimo sta radi Nvidia koja je smanjila svoje tranzistore znacajno, oni su dobili obrnutu stvar povecali potrosnju i toplotu jer to sto oni smanje tranzistore znaci da moze vise da ih stane na tom malom delu = veca potrosnja i grejanje.

Neka me neko ispravi ako gresim ali mislim da oni tako rade jer su ograniceni prostorom pogotovo mobilni telefoni.

Za kameru se slazem, zato mi je ono ostrvo kod iPhone-a korak unazad a ne u napred, najbolje je da je i nema ionako sam je koristio 5 puta u zivotu, ali kapiram vecini je bitna pa je zato i tu.

Lg je pravio onaj citac vena ko se seca u poslednjim serijama pre nego sto su batalili da prave telefone.

Sto se tice rezolucije ja sam sa LG G7 na Mi 10 presao tj sa 2k na full hd ekran i nism video razliku, a Sonijev 4k ekran je overkil samo tako, ne znam ko moze da vidi razliku jer nije to TV ili monitor mali je ekran, a opterecenje za grafiku samo tako pa i samo zagrevanje i potrosnja baterije.

Ono sto bih ja jako voleo da vidim jeste citac micro sd kartica da vrate jer to je meni licno jako bitno da ne moram da sibam kompletnu mediju sa telefona na telefon, ali kapiram onda niko nece da kupi 512gb model...
Ja sam.presao sa g7 na s23 i jasno je vidljiva razlika izmedju 2k i 1080p ekrana, da s23 ima 2k ekran i da je zaobljen kao g7 bio bi savrsen tel.

ima li još neko problem sa Viberom poslednjih dana , slabo učitavanje poruka i pogotvu slika kada neko šalje? otprilike sam detektovao onda kada su mobilni podaci a ne Wifi, u pitanju je S23 običan, A1 eSim kartica + još jedna A1 ????

ima li još neko problem sa Viberom poslednjih dana , slabo učitavanje poruka i pogotvu slika kada neko šalje? otprilike sam detektovao onda kada su mobilni podaci a ne Wifi, u pitanju je S23 običan, A1 eSim kartica + još jedna A1 ????
Evo jutros updejtovao. Sad otvara bez belog ekrana. Nisam imao problema sa slikama.
V. 20.6.5.0

To je svakako do vibera problem, uvek je tako. Kod mene radi haoticno vec neko vreme, beli ekran pri otvaranju app, kada neko posalje sliku ili video on skine ali ostane notifikacija na 77-78% da kao skida pa je jedino resenje force stop...

Mislim da je do a1 interneta. Meni problem od jutros i sa preuzimanjem i slanjem slika i na viberu i rcs

Meni na Motoroli Edge 30 Fusion radi odlično. Bilo na A1 mobilnom ili na SBB WiFi internetu. Znači da ipak nije do Vibera.

Nazad
Vrh Dno