Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Generalno rade posao i mnogo jeftinije maske i ostale zastite sa alija ili beja
Ali nasa logika je das za fon 1000+ evra pa sto ne bi jos 50-100-150evra za zastitne maske folije,stakla itd
Onda kada stignu shvatis da si se zahebao
Drugim recima isto s.... samo placas brend i vece pakovanje

Stigao mi je S23+ za poslovni tel, izmedju malog S23 i njega, prevagnula je odluka u njegovu korist zbog 45w punjenja zato sto imam 2 45w punjaca, a da nosim 2 Ultre ne dolazi u obzir, to je vec maltene pola kile u dzepu ili torbici :D
Ekstra lezi u ruci i dosta je kompaktniji od Ultre, a licno sam imao utisak da je samo za "broj" manji.

Ja uzeo 25w punjac za 2450 (valjda ovlasceni prodavac sa samsungovog sajta jedna od prodavnica) a cena 45w je oko 6000, za 10 min brzeg punjena nije mi se isplatilo.

Dobio sam vaucer od te radnje pa ako nekome treba nek se javi (23% bosch male kucne aparate, 18% lg belu tehniku i 18% bosch velike kucne aparate).

Cena za punjač EP-T4510 od 45W je koliko vidim od 4500 do 5000 din.
Kada se puni od 0 do 100% nije neka velika razlika, ali kada ti treba da na brzinu staviš telefon na punjač 10-15 minuta razlika je primetna...
Tako da nije samo dužina kabla razlika :D

Bukvalno ce znaciti samo od tipa 10% do 40%, stvarno je ekspresno, posle toga, isti djavo kao 25W.
Rade i Baseus GaN punjaci (65W+, ja koristim od 120W, ne morate bas za Samsung da date dok god je krsten kinez, znaci Baseus, Essager) i dobar kvalitetan kabl (opet, neki 100W baseus, radi i essager lepo)
Svakako, za ovoliku bateriju, punjenje je brzo kako god se okrene, i na 25W.
Ista prica vec 3-4 god.

Stigla je Spigen Neo Hybrid i skroz sam razočaran dizajnom zbog toga što poveća širinu telefona da je bar za moju ruku jako teško upotrebljiv. Plus sa strane je ona meka guma ko skuplja prašinu kao magnet.
Ne vidi se na slikama jasno da poveća toliko širinu naspram Nillkin frosted shield pro magnetic koja je teza valjda zbog magneta unutar case.
Inače šteta za Spigen jako lepo izgleda ta zadnja strana.
Ide na oglase skoro sigurno tražim dalje neki case kao Nillkin samo da bude tanji i lakši.
Čekam sad sa Aliexpress onu tanku Samsung i još neke pa ću videti dal davati uopšte 15-30 evra za ove fensi brendove.
Ne znam zašto Spigen već jedno 4,5ti case I nijedan mi nije odgovara sviđao se toliko da bi ga zadržao.
Kvalitet je bez reči vrhunski
Mislim da imam 15 maskica uključujući i 3 originalne Samsung, kožnu, clear view I silikonsku I vise od 10 raznih tvrdih i mekih silikonskih i ne nosim ni jednu. Nisam ih nosio više od 5 dana. Ni na ekranu ništa. Pet meseci korišćenja nema ni pecku, a osećaj u ruci neuporediv sa bilo kojom maskom.

Sem što im se telefoni pregreju na 27° u hladu i što onda nista ne vidiš na ekranu
UI im izgleda kao nešto od pre 5-7g, tastatura je očajna, bukvalno osnovne funkcije telefona su krš
I dalje imam i iP13PM ne znam zašto to sebi radim 😂 Služi mi da slušam muziku na BT zvučniku i tad zna da se pregreje
Mora na oglase...
Jabuka je za samsung zakon . S22U sam nosio 8 meseci - glanc nova iz Samsunga u delti i posle 5 meseci pocela da baguje , a posle 8og meseca je prodao i kupio IP13PM i radi bez greske . Da se razumemo svaki Note telefon je radio bez greske i svaki IP mi je radio bez greske , ali ovi obicni Samsung telefoni jok

Jabuka je za samsung zakon . S22U sam nosio 8 meseci - glanc nova iz Samsunga u delti i posle 5 meseci pocela da baguje , a posle 8og meseca je prodao i kupio IP13PM i radi bez greske . Da se razumemo svaki Note telefon je radio bez greske i svaki IP mi je radio bez greske , ali ovi obicni Samsung telefoni jok
Kako kome
Meni posle Oneplus 8 iPhone 13 Pro i PM su bili smeće, zašto? Zato što je UI užasan, tastatura je blago rečeno katastrofa, ja kucam na SwiftKey pola ni ne gledam kad upalim jaču vibraciju, animacije su užasno spore kao da gledam slow motion UI.
Ono što je bolje na 13PM je malo bolja baterija i ekran od koga ne peku oči noću (PWM dal 700)
Nisam imao Samsung od S9+ koji je bio meni smeće, ovaj S23U za sada me je bukvalno raspametio, a još nisam upoznao zahtevnijeg korisnika telefona od mene, bukvalno sve poslove završim.
Mislim da imam 15 maskica uključujući i 3 originalne Samsung, kožnu, clear view I silikonsku I vise od 10 raznih tvrdih i mekih silikonskih i ne nosim ni jednu. Nisam ih nosio više od 5 dana. Ni na ekranu ništa. Pet meseci korišćenja nema ni pecku, a osećaj u ruci neuporediv sa bilo kojom maskom.
Kapiram sta kažeš ali zavisi ko šta radi, ako si u kancelariji ili za kompom pa posle većinu po kući ne treba verovatno ništa.
Ja zujim stalno planine, bazeni, sportski tereni jako često u žurbi mi ispadne telefon da nije futrola razbio bi ih 10.

Zato se telefon ne nosi po džepovima nego u torbici zasebno i dalje od ključeva, itd.

Meni je 90% vremena u džepu šorca za basket ili DIG bermude ili pantalone poseban džep i sa njim ništa ne stavljam
Svako ima drugačiju kožu na rukama meni je uglavnom suva pa su mi svi se full staklenih telefona klizavi plus manja šaka prsti
Ne može tek tako da se generalizuje

Ne kontam kako ovo radi? Može neki kratki info bez da guglam pola sata 😂

Stigla je Spigen Neo Hybrid i skroz sam razočaran dizajnom zbog toga što poveća širinu telefona da je bar za moju ruku jako teško upotrebljiv. Plus sa strane je ona meka guma ko skuplja prašinu kao magnet.
Ne vidi se na slikama jasno da poveća toliko širinu naspram Nillkin frosted shield pro magnetic koja je teza valjda zbog magneta unutar case.
Inače šteta za Spigen jako lepo izgleda ta zadnja strana.
Ide na oglase skoro sigurno tražim dalje neki case kao Nillkin samo da bude tanji i lakši.
Čekam sad sa Aliexpress onu tanku Samsung i još neke pa ću videti dal davati uopšte 15-30 evra za ove fensi brendove.
Ne znam zašto Spigen već jedno 4,5ti case I nijedan mi nije odgovara sviđao se toliko da bi ga zadržao.
Kvalitet je bez reči vrhunski
Toliko si puta u postovima spomenuo problem male ruke/šake, da sam u glavi zamislio ovaj scenario.

ef27e7415afe266be0c960db6868fb4a.png

Šala mala, palo mi na pamet, pa reko ajde da podelim misao 😀

Ne kontam kako ovo radi? Može neki kratki info bez da guglam pola sata 😂
Instaliraj FineLock pa skini modul Lockstar sa apkmirror. Posle će ti se sve samo kasti.
FineLock je zamena za Samsungov GoodLock koga nema za naše krajeve pa je ovo potpuno funkcionalna zamena. Funkcioniše tako što se instaliraju moduli koji značajno proširuju mogućnosti Samsungovog korisničkog interfejsa. Modula sad već ima 20 ako ne i vise.

Prešao sam i ja na s23 ultra sa s20 fe i sve je extra osim swipe navigacije koja mora bas od ivice da se koristi i tu mi smeta futrola. Da li ste vi našli neki case na AliExpress koji ne pravi problem?
Ne želim nikako da se vratim na staru navigaciju sa virtuelnim tasterima jer ovo koristim odavno i mnogo mi je praktičnije.

Siguran sam da sam nasao na Xiaomi telefonu negde, a gde boga pitaj gde, u sustini bira se ta sekcija sa strane koliko je velika.

Ima i ovi goodlock moduli koji jos vise olaksavaju, one hand + , ima dosta opcija-tipa ako vuces od ivice na dole, na gore, da prepozna to i da tipa spusti panel sa obavestenja ili da otvori nedavne app... samo ne znam da li ima tipa kao na iph da kad povucem onako odozgo do dole da on spusti na pola ekran, da mi bude lakse za jednu ruku

Ima i ovi goodlock moduli koji jos vise olaksavaju, one hand + , ima dosta opcija-tipa ako vuces od ivice na dole, na gore, da prepozna to i da tipa spusti panel sa obavestenja ili da otvori nedavne app... samo ne znam da li ima tipa kao na iph da kad povucem onako odozgo do dole da on spusti na pola ekran, da mi bude lakse za jednu ruku
Super je toliko sonic malo probao ima extra fora nego to se treba igrati ceo dan.
I ace stigao pojačanja sa Aliexpress maske 4kom
Samsung silikon siva je top za ruku po kući idealno dal 2 evra
Inače UAG Pathfinder je stvarno original izgleda 13 evra kome treba link nek šibne PM 😃
Stigao i punjač INIU 65w puni naravno 45W S23U
Probaću kasnije 65W na Oneplus 8T.
Za 48 evra teško da može bolje, Anker volim ali je duplo
INIU Power Bank 65 W, Power Bank Small but Strong 25000 mAh Phone & Laptop External Mobile Phone Batteries (2 USB C In & Out), Compatible with MacBook Pro Surface Go Thinkbook iPad Air iPhone 14 13 Pro Mro Mini ax Mini https://amzn.eu/d/1tTqc9d

Prilozi

• IMG_0446.jpeg
    IMG_0446.jpeg
    509.7 KB · Pregleda: 95
Poslednja izmena:
Naravno sa ovim nijednim novim case nemam magnet sem UAG (koji nosim samo kad idem u planinu i kafanu da se bijem)
Da li sa ovako teškim telefonom kao što je S23U posao radi zalepiti na telefon Magnetic rings sa Aliexpress i onda da mi stoji na magnetic držaču u kolima?
Verovatno su oni toliko tanki da stanu ispod svakog case i ne remete ništa?

Nazad
Vrh Dno