Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

I meni bi značilo mišljenje za preklopni Smart. Skupa jeste, ali me je *******cija sa folijama navela da razmislim i o toj opciji.

@nikornla ako možeš pošalji mi tačno koja folija je u pitanju, ima podvarijanti. Ako ne sme javno, značilo bi mi na PP. Vidim da je oko 25€. Hvala i @Asp01 na podeljenom iskustvu. Koristio ranije njihove folije, otišle su cene u nebesa.

Ево искуства из прве руке са Ѕ23.
После пуно читања коментара и тражења, поручио сам стакло са AE 3 стакла за 3,70Е
И ради ми отисак прста пристојно, напомена да мора да се притисне јаче прст али када се навикне на то, ради без проблема. На равном екрану Ѕ23/23+ иде од ивице до ивице и супер се уклапа у Spigen Core Armor masku.

Ali S23 ima ravan ekran?
Za njega nije problem uopste.

Ja na Mi 10 imam dve solucije, UV staklo ili hidrogel foliju, trenutno nosim hidrogel foliju.
Oba sa aliexpressa i nemam problema.
Imao sam jedan problem sa UV staklom da pukne sam od sebe i to malo posle nanosenja, nisam siguran sta je bio problem.

Glavno umece je da podesis i foliju i staklo prema masci da ga ne bi gurala posle, inace cim ga pogura na ivici to je to, mozea da ga / je skines i bacis. Nisam imao problema da se tesko skida UV staklo, bar ne ono sa ali expressa druga nisam probao, verovatno jer koriste slab i jeftin lepak a to je plus jer ga lako skines posle. Gledao sam inace kako struzu taj lepak sa ekrana tako bolje gledaj sta uzimas kad kupujes to UV staklo.

Ali S23 ima ravan ekran?

Ja na Mi 10 imam dve solucije, UV staklo ili hidrogel foliju, trenutno nosim hidrogel foliju.
Imao sam jedan problem sa UV staklom da pukne sam od sebe i to malo posle nanosenja, nisam siguran sta je bio problem.

Glavno umece je da podesis i foliju i staklo prema masci da ga ne bi gurala posle, inace cim ga pogura na ivici to je to, mozea da ga / je skines i bacis. Nisam imao problema da se tesko skida UV staklo, bar ne ono sa ali expressa druga nisam probao, verovatno jer koriste slab i jeftin lepak a to je plus jer ga lako skines posle. Gledao sam inace kako struzu taj lepak sa ekrana tako bolje gledaj sta uzimas kad kupujes to UV staklo.
Да за раван екран није проблем монтажа, свако стакло лепо легне на раван екран али се пуно причало у теми о отиску прста, да ради претежно са фолијама а са стаклом ретко кад (осим WSD)
Отуд мој пост и препорука за ово јефтино стакло које ради добар посао. Једина замерка је што има танак црни рам стакло па ако се мало накриво залепи може да се види асиметрија безела (OCD знам) .

Sto se tice smart view covera,kupovao sam ga za prethodna 2 samsunga i svaki put mi je najveci problem bio sto kad hocete da korstite telefon jednom rukom,i preklopite onaj deo maske sa prozorom na ledja maske da ne bi landaralo,tada nastaje problem drzanja telefona u jednoj ruci,bar meni. Nikako mi nije odgovarao kada tako drzim. Ako biste uvek koristili sa 2 ruke,onda je ok,mada mislim da nije realno da svaki put mozete koristiti telefon sa obe ruke.

Sto se tice smart view covera,kupovao sam ga za prethodna 2 samsunga i svaki put mi je najveci problem bio sto kad hocete da korstite telefon jednom rukom,i preklopite onaj deo maske sa prozorom na ledja maske da ne bi landaralo,tada nastaje problem drzanja telefona u jednoj ruci,bar meni. Nikako mi nije odgovarao kada tako drzim. Ako biste uvek koristili sa 2 ruke,onda je ok,mada mislim da nije realno da svaki put mozete koristiti telefon sa obe ruke.
Takodje s21 kad mi je ispao pao je direktno da ekran a poklopac se otvorio. Sad na s23 sam uzeo nosio sam je 5 dana i posle stavio obicnu silikonsku. Isti je osecaj kao na s21

I meni bi značilo mišljenje za preklopni Smart. Skupa jeste, ali me je *******cija sa folijama navela da razmislim i o toj opciji.

@nikornla ako možeš pošalji mi tačno koja folija je u pitanju, ima podvarijanti. Ako ne sme javno, značilo bi mi na PP. Vidim da je oko 25€. Hvala i @Asp01 na podeljenom iskustvu. Koristio ranije njihove folije, otišle su cene u nebesa.

Nesto loše kopira link sa aplikacije, pa ti šaljem kao sliku da lakše prepoznas, uglavnom gledas da je spigen store.

Screenshot_20230801_155403_AliExpress.jpg

20ak evra, ali dobijes dva komada. Doduse, nigde ne vidim da to piše, ali ja sam dobio.

Čisto da napomenem, ne ide od kraja do kraja, ali se zato lepo uklapa sa spigen maskom, tako da nema odlepljivanja po krajevima i slicno.

Poslednja izmena:
Ali S23 ima ravan ekran?

Kada tražite folije pa i UV stakla za zakrivljene ekrane na AE uvek dodajte case frendly. Za nijansu su manje i maska ih neće podizati.
Ja sam na u radnji u Sarajevskoj uzeo foliju. Tanka je i case frendly. Jedina mana kod takvih je što ne ide od ivice do ivice pa zna prst zna da zapne.Narucio sam i ja par folija i maskica pa kad stignu postavljam slike i javljam utiske

Dal su ovi pilicari stvarno zabranili da ne mozes da citas komentare ukoliko nemas twitter nalog.
Kakvi ljudi...

Nesto loše kopira link sa aplikacije, pa ti šaljem kao sliku da lakše prepoznas, uglavnom gledas da je spigen store.

Pogledajte prilog 398831

20ak evra, ali dobijes dva komada. Doduse, nigde ne vidim da to piše, ali ja sam dobio.

Čisto da napomenem, ne ide od kraja do kraja, ali se zato lepo uklapa sa spigen maskom, tako da nema odlepljivanja po krajevima i slicno.
2 komada, pise skoro u svakoj prodavnici kad kupujes. Ja sam je stavio u petak, iz prve. Lep je osećaj ispod prsta, bukvalno ne primetiš ništa da ima ispod. I super leži sa Spigen Ultra Hybrid maskom.

Da li je pametno uzeti 8/256 verziju? Verovatno se na prethodim stranama vodila prica o tome, ali ne uspeh da pronadjem.

Vidiš,ja sam se pridružio korisnicima S23Ultra u maju,bilo je 100tinjak strana pa sam isčitao sve.
Da ne tupim,siže je da nema razlike u radu

Nije baš da nema nikakve razlike u radu. Verzija od 12gb drži više aplikacija u pozadini i sistem je nekako lakši, ne znam kako bih to drugačije objasnio, ali razlike ima. Jednostavno je poletniji. Ništa to nije drastično i svakako je vrhunsko iskustvu i sa 8/256 ali ja bih, zarad neke budućnosti, uzeo 12gb.

Poslednja izmena:
Da li je pametno uzeti 8/256 verziju? Verovatno se na prethodim stranama vodila prica o tome, ali ne uspeh da pronadjem.
Isto imas nazad gde je neko okacio oglas 12/256 850e na kp najniza cena.
Ima ih i u prodavnicama 1200e (KG) a u bg oko 1400.
Samo ih nema kod operatera pa nemas 2 godine garancije vec ili dobijes iz inostranstva (madjara) ili kod nas u radnjama manjim (ja bi pre uzeo kod madjara u tom slucaju).

Ali da kako kaze predrag, ima razlike. Sam sistem ima vise mesta da skladisti stvari pa brze ucitava ono sto je kesirao, odnosno ono sto smatra da bi trebao da kesira.

Ne znam kako stoje stvari ali na 12 uvek je dostupno preko 5-6gb...da l igrao igricu da l gledao nesto bla bla...za drustvene mreze za svakodnevnu upotrebu i za igrice(bar ove sadasnje) 8gb je saavim top...uzmes 12 ako ti izleti ponuda za skoro iste/slicne pare ili ako hoces da ga cuvas 3naredne god..

Ja bih uzeo 8/256, i na kraju isplivao oglas od neke žene kako prodaje novu Ultru od operatera. Ne piše koja verzija, jedino cena 700e. 😁Dogovorim sve, još je ona došla do grada, pogledam kutija nova 12/512. Kupljen isti dan, uzela ga je za dž u slovačkom Telekomu. Dobio fakturu, nov uređaj za 700e. 🤣
Inače bih se zadovoljio sa 8/256, ali eto...

Kad će opet neki popust, ima li najava? :D Ono što je skoro bilo u Gigatronu ispade skroz korektna cena na popustu, međutim brzo su vratili na regularne cene.

Ja bih uzeo 8/256, i na kraju isplivao oglas od neke žene kako prodaje novu Ultru od operatera. Ne piše koja verzija, jedino cena 700e. 😁Dogovorim sve, još je ona došla do grada, pogledam kutija nova 12/512. Kupljen isti dan, uzela ga je za dž u slovačkom Telekomu. Dobio fakturu, nov uređaj za 700e. 🤣
Za te pare se isplati i rizikovati oko garancije. Mada ni Slovačka nije preko sveta u slučaju da se nešto desi. Neka te lepo služi.

Pa ja živim tamo, tako da... garancija je validna provereno u Telekomu. Mada su cene slicne u slovačkoj i u srbiji. Pratim cene, generalno oglasi su u Srbiji jeftiniji ali nove stvari su u slovačkoj jeftinije.

@Mixer93 onda još bolje. Ali S23U 12/256 je nemoguće naći u Srbiji sa garancijom od operatera.

@Labello desavalo se ljudima u mojoj okolini da S10+ star tri meseca odjednom se ekran ugasio i kraj. Srećom regularna garancija i promobi je odradio sve za dva dana. Male su šanse ali uvek postoji verovatnoća da se nešto desi.

Vise volim da imam domacu garanciju, za sada je tu ProMobi koji zaista dobro radi svoj posao.
Samsung treba da uvede internacionalnu garanciju kao Apple, nisam fan jabuke ali mora im se priznati da su premium u svakom segmentu.
Sem što im se telefoni pregreju na 27° u hladu i što onda nista ne vidiš na ekranu
UI im izgleda kao nešto od pre 5-7g, tastatura je očajna, bukvalno osnovne funkcije telefona su krš
I dalje imam i iP13PM ne znam zašto to sebi radim 😂 Služi mi da slušam muziku na BT zvučniku i tad zna da se pregreje
Mora na oglase...

Ti ga prodas polovnog i zaradis haha...

Stigla je Spigen Neo Hybrid i skroz sam razočaran dizajnom zbog toga što poveća širinu telefona da je bar za moju ruku jako teško upotrebljiv. Plus sa strane je ona meka guma ko skuplja prašinu kao magnet.
Ne vidi se na slikama jasno da poveća toliko širinu naspram Nillkin frosted shield pro magnetic koja je teza valjda zbog magneta unutar case.
Inače šteta za Spigen jako lepo izgleda ta zadnja strana.
Ide na oglase skoro sigurno tražim dalje neki case kao Nillkin samo da bude tanji i lakši.
Čekam sad sa Aliexpress onu tanku Samsung i još neke pa ću videti dal davati uopšte 15-30 evra za ove fensi brendove.
Ne znam zašto Spigen već jedno 4,5ti case I nijedan mi nije odgovara sviđao se toliko da bi ga zadržao.
Kvalitet je bez reči vrhunski

Nazad
Vrh Dno