Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ma i dalje je isto, mozda se učinilo čoveku.
Idu mi na ganglije iz vajbera, vratiću se na whatsapp, ***** mi sve.

Ja sam se prijatno iznenadio za vikend kada smo bili na rođendanu kod drugarice koliko ljudi je ustvari upoznato sa snap vs exy problematikom
Onda još bolje, moraće da shvati Samsung na tezi način

^ U vreme s7 exy i sd nije bilo razlike, čak su bile bolje fotke na exy nego sd 😄

Ma nemam na problema sa time niti patim da imam SD procesor, ali neka ga barem urade kako treba a ne baterija krs, slike losije a placam vecu cenu nego u Americi, jako bezobrazno, bar da je jeftiniji.

Ako se setimo Huawei telefona i Kirin procesora oni bili konkurentni jer im je baterija, koliko se secam, trajala dugo, nisu imali problema sa pregrevanjem, slike su im bile odlicne a i optimizacija / performanse odlicne.

^ U vreme s7 exy i sd nije bilo razlike, čak su bile bolje fotke na exy nego sd 😄
Samsung FAB se ne snalazi sa sve sitnijim proizvodnim procesom, isto kao i Intel. Eni ga Intel, proizvodi sada svoje čipove u TSMC - u.

Ja verujem da Exynosu ništa ne fali, ali znamo kako loše izgleda Samsungov node, eno I nVidia pobegla od njih. To je najveća manja Exynosa i ne, neće uspeti to da srede.

Pa vi ste onda na toj "naprednoj" verziji koje još nema na store-u.

Meni je bitno samo dal će s25 da razvali, ja samo neparne serije kupujem, kao što sam već ranije rekao 😄

Ja znam da je bilo reci o bateriji, ali od petka sam punio 2x telefon, neverovatno kako drži baterija. Ne curi ništa, prosto sot na wifi je brutalan.

Prilozi

• Screenshot_20230731_212336_Device care.jpg
    Screenshot_20230731_212336_Device care.jpg
    61.1 KB · Pregleda: 57
Da odgovorim sebi, mozda je neko i pisao ranije, ali evo najsvezije informacije, za s23 ne daje samsung zamensko staklo, mora komplet ekran, mislim da se menja i zadnja strana, u svakom slucaju, komplet se rastavlja telefon, oko 36000 mislim da su rekli da je i ceka se 2-3 dana da se popravi. Koliko video na jutjubu i ovi sto rade zamenu stakla na divlje, isto komplet rastavljaju telefon, tako da cu da pogledam kasnije, trebalo bi da imam lepak za sofersajbnu, ako nije izgubio svojstva, pa da probam sa njim.

Menjanje samog stakla je jako zeznut proces i moze jako lako da se osteti sam ekran pa skoro niko se ne prihvata tog posla a i ako se prihvate to rade na odgovornost kupca. Svaka intervencija na ekranu zahteva da se rasklopi telefon. Plasim se da tim lepkom neces nista postici, ali srecno.

Lepak za ekran je na neki sistem kao i kad se lepi WSD. @milanin A lepak za sofersajbnu ne bih koristio da sam na tvom mestu. Tako ćeš samo doći na isto da se promeni ceo ekran. Ali ako budeš radio sto kažu kolege srećno.

Lepak za popravku sajbne, ne bi trebalo da mu smeta nista, samo je pitanje da li ce pomoci. Imam tu povecu tacku izmedju power i volume down, ako nju smanji, super, ove linije stp se racvaju od nje nisu uopste toliko primetne.

Пошто немамо тему за S24 још увек, ево да поделим овде.
Боде очи мања батерија него на овогодишњем ултра моделу(или да га назовем ноут, што и јесте)...
Још кад увале и егзинос код нас, телефон за избегавање, у најави.

Lepak za popravku sajbne, ne bi trebalo da mu smeta nista, samo je pitanje da li ce pomoci. Imam tu povecu tacku izmedju power i volume down, ako nju smanji, super, ove linije stp se racvaju od nje nisu uopste toliko primetne.
Probaj. Ako ne uspe onda promobi.

Mozes da probas, pa ako ne bude pomoglo promobi. Na divlje nemoj.
Exy u s24 jedino ima bateriju da razvali.
Exy 2100 je lepo radio, ali je trebalo vremena da sve dodje na svoje, ko se seca problema na s21u.

Sad kad novi exynos razvali 😂
Misliš zapali telefon?
Ja znam da je bilo reci o bateriji, ali od petka sam punio 2x telefon, neverovatno kako drži baterija. Ne curi ništa, prosto sot na wifi je brutalan.
To je to na wifi oko 10h napolju 7-9h
Sto je najbitnije telefon je hladan kao špricer na direktnom suncu
Pre neki dan na bazenu čačkao skoro 2h bio pakao ma nista, plus savršeno se vidi na suncu i prvi telefon ikad na kome mi skoro 100% odgovara auto brightness.
Na iP13PM je ok dok se za 5min ne pregreje i onda bukvalno ništa ne vidiš na ekranu 😂

Kakvu zaštitu na ekranu za S23 Ultra koristite?

Ja sam probao i ShieldUp i Brendion, evo treća kako mi se odlepljuje. Haos :rolleyes: Ne znam šta je pravo i konačno rešenje, neka druga folija, ili SmartView preklopna futrola i ćao?

Ova prekolopna Smart, cini mi se da je bas lepa. Je l ima neko na ultri da podeli misljenje i slike od nje?

Nazad
Vrh Dno