Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Kakva je praksa, kada Samsung objelodani specifikacije novih modela?
Konačno došao do para za flagship telefon, a onda vidim da je S22 serija potpuni promašaj, nestabilan rad i zakucavanje i restovanje...

Ako Samsung opet potvrdi Exy za Evropu onda definitivno ne vrijedi čekati

Ne slažem se da im je S22/xxx serija promašaj. Sve je stvar očekivanja.
Posedovao sam S22 SD i S22 Exy i bio sam prezadovoljan. Za moje pojmove to mi je radilo baš kako sam i želeo/očekivao (i jedan i drugi). Jedino mi se nije svideo zvuk zvona i reprodukcija muzike (punoća zvuka i jačina kod obe stavke). Pre toga sam koristio S21 koji po tom pitanju kida.
Rade telefončići ekstra!

S22 Ultra nikako nije promašaj, radi savršeno od počekta marta kada sam ga kupio. Bukvalno nijednu manu ne mogu da mu nađem. Jedino se pridružujem kritici koju je iznoeo @rangors , zvuk na spoljašnjem zvučniku je nešto tiši u poređenju sa S20 Ultra koji sam koristio pre S22 Ultra.

Polako s' te cigle :). Svako ima svoj rezon prema necemu. I ja sam okoreli Samsung-ovac ali sto ne ide, ne ide za neke stvari. Licno bih voleo S23 Snap svuda, ali svaki put bacaju koske, a mi se svaki put upecamo i ponadamo.

S22U je odlican telefon, sa samo jednom manom - Exynos-om 2200. S23U ima priliku da dobije puno a moze jos vise da izgubi, ako nastavi da ponizava kupce EU regiona!

Polako s' te cigle :). Svako ima svoj rezon prema necemu. I ja sam okoreli Samsung-ovac ali sto ne ide, ne ide za neke stvari. Licno bih voleo S23 Snap svuda, ali svaki put bacaju koske, a mi se svaki put upecamo i ponadamo.
Ma kakvi SD u svim S23 modelima, za određene zemlje biće. Za evropu naravno će biti exynos, ali najveća fora sto svojoj zemlji daje SD a ne domaći proizvod. Kao svaki gigant koji neće da se odrekne dobiti tako neće ni Samsung ma koliko to smetalo korisnicima.

Treba prvo sačekati A13 da se vidi kakvo će krvoproliće napraviti ili ispeglati sve probleme.

Licno cekam S23 da vidim da li ce N20U u penziju, hteo sam da ga zamenim sa S22U ali ne hvala.

Da li ima najava vezano za s23 i postavljanje front kamere ispod displeja, tj sa bude 'bez rupe" napred? Samonto da ubace, bilo bi dobro unapredjenje.

Pre ce ponovo vratiti pililu😁 Pojavila se info sto se tice dostupnih boja.

Jes vala. Ovo su neka JLZ vremena!

Biće opet za novu S seriju hype tipa " najbolje ikada , giga-mega ludilo mozga " a u stvari S23U biće isti kao i S22U uz 10-15% jači Cpu i Gpu i minorno "unapređenom" kamerom ... na kašičicu "poboljšanja" , živi bili pa videli .

Pogubili se kao pocetnici.

Samsungu se sve poklopilo da posle dugo vremena konacno naprave pravi "flagship", bolje bi im bilo da ovo iskoriste, inace ce proci kao LG i HTC!

Dok ne vidim B na kraju kodnog imena, nista im ne verujem😅

Po nezvanicnim informacijama bice hladniji od 8+gen 1, 8gen1 i 888. Saznacemo vec u decembru pravo stanje, kad u Kini izlaze prvi telefoni sa 8gen2.

Рекоше да се цео производни процес сели на Тајван, отуд је и 8+ген1 много хладнији од 888 и обичног 8ген1, изгледа да Самсунг не направи како треба ни Снеп а камоли Егзинос.

.... nešto razmišljam , ko ima S21U i zadovoljan je - dobiće do nove godine A13 i UI 5.0 ... Koja bi mu bila poenta da ga menja za S22U / S23U i doplaćuje 500-1.000 evra (ko zna koliko ... ) šta bi dobio tipa "ne mogu bez toga da živim" ?!

( ovo se ne odnosi na mene i par kolega sa foruma - koji ne razmišljamo racionalno mozgom , već ..... telefonom :oops::ROFLMAO: ... ajd da uzmemo sve novo / sačuvaj me Bože i sakloni samog sebe ... BTW = i treći S22U sam uzeo 🧔💥🙄 )

To je to 😎😁 Ali ko ima s22u i muci muku sa mrtvim modemom gde ne mozes ni da obavis poziv normalno, on ce da zameni odmah.
Ne znam za tebe, ali ja kad probam s20, s21, s22 i n20u, meni je sve isto, kao da isti tel koristim.

Vrh Dno