Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ili stave 2200+ :D. Zasićenje na max, nemaju apsolutno ništa više da ponude od inovacija. Po meni ima dosta toga, ali očigledno sada svi veliki stagniraju u toj trci, pa se malo prate i dopunjuju koliko treba. Taman toliko da jedan bude gori od drugog i obrnuto. Ja čekam taj decembar pa ako stvarno bude svuda najava za Gen2, uzimam u pretprodaji, ali ako bude opet smederevac...

Mala digresija o onome što sam pričao:

I S serija će polako u zaborav, kad-tad.

Dobiti mnogo,za uloženo malo. Oće rođeni 😁😁

Cepaj ti dvaeskeca,pa se dogodine vidimo na dvaestrojci 😁
Mišljenja sam da svaka iteracija S serije koja nosi neparan broj bude odlična, tako da bi i s23 serija trebala da bude takva, međutim, toliko je Samsung postao bezobrazan po pitanju svega, da od mene neće dobiti novac ako se ne pomuči lepo :)

Klasika kod Samsung, par, nepar, voli me, ne voli me. I ja isto to pričao i pisao po temema. Osim N10 serije koja je isto bila dobra.

Zar zoom nije isti kao kod S22 Ultra serije? 10 puta je mislim? Moguće da je ovde samo software popeglan kako treba, ako je hw ostao isti.

Izgleda da S23U ima x16 zoom, sudeci po informacijama ispod slike...

Hm...buni me jer:

"Galaxy S23 Ultra will rely on the same, on paper, ultrawide, 3x, and 10x zoom cameras as the Galaxy S22 Ultra."

Ispod slika stoji da je 16x zoom.... Da li je to nova opcija ili su mozda uvecali samo sliku toliko, to ne mogu da tvrdim.

Ovo je mozda zuimirana slika sa glavne kamere pa hvata vise detalja...

A tek ovo:
1667473000646.png

1667473017469.png

Isti chipset.

Prilozi

• 1667472983246.png
    1667472983246.png
    237.7 KB · Pregleda: 9
Solidni rezultati, koliko vidim nisu ga testirali na maksimumu. Ubi me ovo iscekivanje, dosadio mi je 13PM i rado bih uzeo S23U samo da bude sa SD😁

Jedno je sigurno. Bice mnogo skup ako su brojke tacne.

S22U ako se secam je bio oko 1400e, S23U sigurno nece bito ispod 1500e a moze biti samo skuplji😁

Srecno vadjenje novogodisnje ustedjevine brapoooo.

^ najmanje će biti udarac za apple. Oni da su hteli išli bi na periskopske kamere. Ovo Samsung samo prati xiaomi, motorola….

Једино добро што би требала да донесе 23 серија је SD 8 Gen 2 за све регионе, ако ни то не буду урадили мислим да је Самсунг за мене умро дефинитивно. Од 10 - е серије телефона појачали освежавање екрана и нарокали 16 зум камера, никакви револуционарни напредак нису направили, лагано ко има Note 10 и даље не мора да размишља о надоградњи.

Pa nisu isli jer to kad ubace dogodine ili one tamo sledece to ce biti wow.🤣Ove godine im je always on glavna novina.😁😁
Mislim da ne idu u tom pravcu, po meni je ta kamera realno nepotrebno. Sigurno je korisnici koriste 10 puta i to na samom početku kad uzmu telefon. Iskreno ni apple ni Samsung nemaju više šta da daju korisnicima osim budženja nekih nepotrebnih stvari čisto da bi se telefon malo razlikovao od prethodnog.

Mislim da ne idu u tom pravcu, po meni je ta kamera realno nepotrebno. Sigurno je korisnici koriste 10 puta i to na samom početku kad uzmu telefon. Iskreno ni apple ni Samsung nemaju više šta da daju korisnicima osim budženja nekih nepotrebnih stvari čisto da bi se telefon malo razlikovao od prethodnog.

Pa sto se tice kamere nema sta tu da se izmisli,da je nepotrebna nebih se slozio ja je na primer vise koristim nego ultra wide,svakako je bolje svake godine da nesta "dodaju" na kamerama nego da ne dodaju.Ne znam sta bi ti?😅

^ Ajde mi pojasni šta često slikas sa 100x zoom?

Ima tu "mesa" da se ubace novine i neke stare stvari. Recimo, healt senzor da se vrati, da se ubaci slider button za mute, neki low sound i high sound kao kod nekih drugih proizvodjaca. Setite se zoom i projektor telefona koje je Samsung izbacio. O zamenjivoj bateriji da ne pricam.

^ Ajde mi pojasni šta često slikas sa 100x zoom?

Ne 100x,3x i 10x itekako se koristi sve preko 10x i ne koristim i ja smatram da je nepotrebno jer se slika "raspada".
Ima tu "mesa" da se ubace novine i neke stare stvari. Recimo, healt senzor da se vrati, da se ubaci slider button za mute, neki low sound i high sound kao kod nekih drugih proizvodjaca. Setite se zoom i projektor telefona koje je Samsung izbacio. O zamenjivoj bateriji da ne pricam.

Od svega sto si nabrojao ne vidim nista zanimljivo iskreno da vracaju healt senzor po meni glupost,slajder button ne znam dali to smatras da je neko poboljsanje da ubace?Zamenljiva baterija ne moze ako ces ip68,sve u svemu sve sto si nabrojao po meni totalno nebitne stvari al svako ima svoje misljenje.😅

^ Prihvatam 3x i 10x, čemu onda 200mp?

Vrh Dno