... počeli su da ravnaju cene sa Apple , tako da računam na 220.000 uz poklon krpicu za brisanje ekrana .Osnovni model ultre 12/256 199.990 mark my words.
Kad moze Huawei bez Google servisa 180.000 i Apple Pro Max 128gb za 200.000, mogu i ovi.
Ja bih rekao da se uvoze male kolicine. Znatno manje nego ranije. Npr, kad sam radio u WW pre nekoliko godina kad je bio u prajmu sto bi rekli, S i Note serije i IP je bilo po 10ak komada u celom sistemu. Dok je J i A serija bila u desetinama komada..Apple nikad skuplji, a telefona nema da se kupi, trazi se jedan vise. Proci ce i Samsungu uz standardne poklone uz preorder, pa ti kao dodje cena umesto 2000e, 1800 kad prodas poklone![]()
Nema u Americi gde je glavno tržište, drugar je u LV prošao par država imaju samo 1TB verzije. Par poznanika znam koji su u DE i AT, kao npr i u AU, takođe nema telefona i to pričam za Pro i Pro max modele.Ja bih rekao da se uvoze male kolicine. Znatno manje nego ranije. Npr, kad sam radio u WW pre nekoliko godina kad je bio u prajmu sto bi rekli, S i Note serije i IP je bilo po 10ak komada u celom sistemu. Dok je J i A serija bila u desetinama komada..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari