Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

To je to 😎😁 Ali ko ima s22u i muci muku sa mrtvim modemom gde ne mozes ni da obavis poziv normalno, on ce da zameni odmah.
Ne znam za tebe, ali ja kad probam s20, s21, s22 i n20u, meni je sve isto, kao da isti tel koristim.

Pa zato sto daju unapredjenja 10%,a i realno konkurencija slaba pa i nece da se nesta cimaju mnogo.😁🤣

С'обзиром да су написали излази у јануару 2022. не знам колико им је веровати😂

S23 Ultra sa 120Hz a ne 144Hz, pa to nema ni veze. . . Ovo su sve "novinarske patke". . .
Polako, bice za sve!

Pa može jer je noviji, da izlaze u isto vreme, lagano bi jabučica oduvala Samsung.

Rasipanje brojevima i nista vise.

23. Decembar rezervacije!? 🙃🙄

9200 je ubio i Apple. Nema ovde 2300 sta da trazi.

Samsung ce sam sebe da sahrani, ako nastavi da radi po svom. Svi napreduju, samo Exynos nazaduje😅

Jos uvek ne postoji nijedan "dokaz" na internetu da Exy2300 uopste postoji, tj. da se testira. Tako da ipak ima sanse da Evropa dobije 8gen2. Jeste da svake godine bude takva prica, ali setite se prosle godine koliko je bilo vesti o Exy2200, a o navodnom 2300 jos nista, a vec je novembar.

Potajno se i ja nadam da je to istina, posebno ako je tacna ova informacija da ce u Koreji poceti pretprodaja 23.12.😁

Azija naravno ide na SD ali ako se zaista desi da bude pretprodaja 23.12. u Koreji, onda je moguce da nece biti Exynos 2300 globalno. Malo informacija ima o tom CPU, pa je moguce da ce zaista biti globalna verzija sa SD.

Koji god da bude neću ga kupiti, i neću da menjam s21u dok god mi ne daju neki extra deal, gde ću dobiti mnogo za uloženo malo. Kad se setim da sam hteo da doplatim oko 500e početkom godine da predjem na s22u, hahaha smešan sam sam sebi.

Isto. Mislim da ce mi ostati s21u i sledece godine. Pazi ovo, 200mpix. Polako pocinju da lice na one telefone sa Aliexpress-a. 350MPIX, 6G, 24GB RAM 2TB ROM

S21U je dobar telefon sa CPU smecem, bilo da je Exynos 2100 ili SD 888.
S23U ce bar imati 4 velike nadogradnje i 5g podrske, tako da je i to jos jedan plus.

Nije sjajan ali daleko od smeca.

Pregrejavanje, baterija uzas, pa gde ces vece muke😅 Ima milion zalbi u temi o S21, sto je najgore i sam sam imao obican S21 sa Exynosom, tada i nikad vise.

Koji god da bude neću ga kupiti, i neću da menjam s21u dok god mi ne daju neki extra deal, gde ću dobiti mnogo za uloženo malo. Kad se setim da sam hteo da doplatim oko 500e početkom godine da predjem na s22u, hahaha smešan sam sam sebi.
Dobiti mnogo,za uloženo malo. Oće rođeni 😁😁

Cepaj ti dvaeskeca,pa se dogodine vidimo na dvaestrojci 😁

Nazalost, meni se cini da Samsung po svaku cenu sada puca na fold i flip modele kao primarne. Ako stvarno krene preorder od 23.12.2022. mislim da ce to biti prvi put da rade takvu kampanju, jer je uvek februar i posle nove godine bio period kada su krenuli u akciju sa S serijom.

Mislim da to znaci da se 22 serija dosta losije prodavala i gadjaju period oko praznika kada ljudi ne misle bas puno svojom glavom u vezi finansija.

Ima i toga, ali opet ova serija je nekako puna misterija. Da li će ili neće. Svodi se na to da nas drže na kratkom povocu. Očigledno nemaju ni jasan plan šta bi i kako bi sa chip-ovima, ajde, verujem da će doći sa A13, jer bi bilo suludo da ne dođe sa njim. Imaće to frljanje sa brojevima piksela na kameri, ali ostalo će verovatno ostati isto. Baterija ista na Ultra modelu gotovo sigurno, ali se "vade" na chipset koji je ekonomičniji (osim ako ne bude Smederevac za EU :D).

Било би весело да оставе исти чипсет за EU (2200)😂
Кад може Apple са IP14 могу и ови, ионако их копирају у свему лошем.

Nazad
Vrh Dno