Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Bilo kako bilo, ne daj Boze da ima cenu kao Fold serija zbog SD-a.

Da nastave ovako da 8 Gen 2 i da se reše Exynosa.

Prilozi

• Screenshot_20220815-080615_Twitter.jpg
    Screenshot_20220815-080615_Twitter.jpg
    101.6 KB · Pregleda: 70
Nece ga se resiti nego pokusati da naprave konkurentan chip. Opet kazem, zamislite da nestane opet chip-ova, i da nema za svakoga Snapdragon-a, sta onda Samsung da radi bez Exynos-a? Visa cena u najavi zbog logistike ce biti.

Samo da nesto ne zeznu, za sada sve ide ka tome da ce konacno da naprave jedan pravi flagship😁

Samo da se ucipim.
MTK, sto da ne. U kuci imamo par MTK telefona i svi rade perfektno. Ladni ko' spricer, battery friendly i sta ces vise (niko ne samara na njima igrice, doduse).
MTK poseduje i sasvim, sasvim konkurentne SoCove sada tako da moj glas ide u prilog njima, kao sto rekoh.

Sredinom novembra konacno debituje SD 8 Gen 2, ako se po jutru dan poznaje, za sada kazu da je bolji od MT D9000.

P.S. Admini promenite naslov u Samsung Galaxy S23, trenutno je previse bzv😅

Dok ga ne vidim na delu u papire vise ne verujem.

Mislim da ce konacno da ubodu pravu stvar, SD 8+ Gen 1, za sada ima samo reci hvale, SD 8 Gen 2 bi trebao samo da nastavi njegovim stopama. Jedva cekam S23 Ultra, preskocio sam 14PM, ovo se ceka😁

Previše je para u igri da bi se tako lako neko toga odrekao :)
Ista priča se vodila prošle godine pa su ponovo pustili exynos, tako će sigurno i sada biti u februaru.

Sami ce sebi pucati u glavu ako bude Exynos-a😅 Sada imaju priliku da konacno da urade nesto kako treba.

Pa sve bi to bilo super kada bi se čipset razvijao danas za sutra. Mogli bi lako da odustanu.

Nece biti FE modela ove godine a mislim ni sledece kako su krenuli.

Mozda S23 i S23 plus dodju sa Exynos-om a, a S23U samo sa SD 8 Gen 2

To bi bilo ok, samo ako bi razlika u ceni bila kao razlika izmedju Exynos-a 2300 i SD 8 Gen 2😅 Salu na stranu, bilo bi super kada bi Ultra imala SD.

Klasika,svaki potez od velikih igraca je ocekivan,posto vise ne znaju sta da ubace od novih features,sada usporavaju trziste drasticno.
Apple pravi mali skokove u izgledu je je to navodno da bi svi iphone-i bili prepoznatljivi, Samusng gura slabe punjace itd. Mislim da cemo u narednim godinama sve manje vidjeti neke flagship telefone,koji ce nas oboriti s nogu i da ce nam mid-range postati mnogo isplativiji,ako vec i nije u ovim trenutcima.

Sve bih im oprostio samo da bude bar jedan model sa SD 8 Gen 2, da konacno dobijemo krsten CPU.

Ne znam koliko je tacna informacija o povecanju baterije. Navodno S23 imace 4500mah, S23+ 5000mah i S23U 5500mah

Ako bude Exynos ponovo minimalno bi za osnovni model trebalo biti 5000mAh🤣 Nema sanse, bice kao i uvek, najmanji oko 4000mAh, ostali po 500mAh vise.

Nije los, uzas je! Imao sam kratko S22U a pre toga S21 i nikada nisu bili ni blizu npr. SD870. Baterija uzas, signal los, GPU jos gori. Pre toga imao S10 Lite sa SD855 i kidao je, da je imao 90Hz osvezenje bio bi to kompletan telefon.

Pravda za Exynos :). Nece oni da odustanu od njega, ali samo vole da sizu prasinu malo. Valja za marketing uvek.

Ma nema šanse da Samsung ima sve SD, opet će biti evropa exynos dok za odabrane SD.

Pa klasican hajp i kvaka da se ljudi naloze, samo dva puta za redom prave mosu.

^ sigurno će biti tako. Nema šanse da Samsung odustane od svojih procesora, sigurno i sami shvataju da je SD bolji čim u Južnoj Koreji koriste SD ali neće da odustanu od profita.

Kaplje njima na obe strane. Njima je lepo kako god da okrenes.

Nazad
Vrh Dno