Da, da razumem. Videcu u kakvom je stanju, kazem tu smo u dogovoru 500-550e oticu da vidim telefon uvece. Necu da se zanosim, ali planiram da uzmem s22 ultru jer su ovde polako cene pale ima za 600-750e da biras sa garancijom. Ali su svi exy... mada ni to mi nije frka toliko. Videcu.
Hvala na odgovorima, ako nesto zatreba pišem.
Ja sam uzela S22 Ultra preko KP za 800 evra (prodala stari Xiaomi F3 za 200e) decembra meseca, sa ugovorom iz Yettel-a, bukvalno star 10 dana, poklon je bio original punjac 25w i original kozna maska. Bila sam toliko skepticna da za tu cenu neku prodaje... ja godinama tamo kupujem telefone, sa Xiaomi nisam imala srece doduse. No nebitno, sigurno mozes naci S22U za neke dobre pare. E sad, ja sam godinama izbegavala Samsung zbog exynos... pre Xiaomi (to je bila proba da predjem na njega, ali nije uspelo) sam imala S10 Lite koji i dan danas radi kao masina, star 3 god, isto kupljen preko KP za oko 500e u to vreme, cim je izasaoDa, da razumem. Videcu u kakvom je stanju, kazem tu smo u dogovoru 500-550e oticu da vidim telefon uvece. Necu da se zanosim, ali planiram da uzmem s22 ultru jer su ovde polako cene pale ima za 600-750e da biras sa garancijom. Ali su svi exy... mada ni to mi nije frka toliko. Videcu.
Hvala na odgovorima, ako nesto zatreba pišem.
Onda je to druga pričaHvala na savetima! Nazalost, nisam napomenula da ga punim kad padne na 30-40% i da imam dosta aplikacija jer radim cesto preko telefona. Kada ga koristim umereno, samo za drustvene mreze, onda uvece bude na oko 35%. Inace ga punim svakog jutra, a ukljucen mi je limit punjenja do 85%, mada nisam sigurna da li to zaista ima nekog efekta sto se tice baterijeLose sam se izrazila, te se izvinjavam! Sve je u redu sa telefonom, samo eto, ja ga znaci stalno "dopunjujem" jer sam cesto u pokretu.
Nisam ni znala da se komentari ne mogu izmeniti, pa da dodam sve ovo, nova sam na forumuSve u svemu, hvala svima, super je ovo zajednica, naucicu uskoro kako da bolje delim svoja iskustva haha
Za koji csc, za MSR jos nije ali vidim da ima sada i za EUY.Izašao martovski security update, nekih 350 mb. Da vidimo kako će na bateriju uticati xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari