Ista situacija, malo pre. Čim sam se javioNisu resili, upravo mi se restartovao kada sam se javio na poziv... tuga
Imam e-sim i drugu karticu običnu, restartuje se prilikom poziva na obeSve to me jako podseća na s8 i nekompatibilnu karticu koji sam imao...raspitaću se oko s22 pa javljam
I meni je radio skoro 3 meseca bez problema, a onda krece veselo 🤬S22ultra 256gb kupljen u Yettelu u januaru, tlf je superbrz, ima exynos (prethodni je bio s10+ (žena), ja koristim note 10+), nula restarta nula problema, garancija i osiguranje u fullu. Plaćen 140k na 24 rate. Gospodja (super)zadovoljna.
I šta kaže operater?I meni je radio skoro 3 meseca bez problema, a onda krece veselo 🤬
Nisam nosio telefon na reklamaciju, ne verujem da ce moci da utvrde problem tako lako. A i ovde na forumu neko rece da je nosio da su ubacili novi softver i kazu da je ispravan tel. Nista, koristi se ovako kako je dok se malo cena na s23u slegne.I šta kaže operater?
Ja sam zaratio sa Buzzom za patike od 200e, sve do suda, što ne terate to na sud za uredjaj od 1000+ evra?^ bilo bi pošteno da ljudima prihvate reklamaciju i daju nove telefone.
Apsolutno se slažem i podržavam^ bilo bi pošteno da ljudima prihvate reklamaciju i daju nove telefone.
Gde nema razlike, 5.1 je ispeglan maksimalno. Bolje animacije, nema seckanja, nešto bolja baterija, konačno telefon radi kao flagship.Nishta za sad ostajem na 5.0 ...vrv i nema neki bitnih boljitaka,nego jer realno da exynos ovako sporo instalira appke...ovo je koma![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari