Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Sve to me jako podseća na s8 i nekompatibilnu karticu koji sam imao...raspitaću se oko s22 pa javljam

^ nije do SIM kartice, to je boljaka S22 serije.

Evo ga opet restart, javim se zakoci na par sec i restart... dosao je danas martovski update ali izgleda isto. Juce mi se restartovao posle skoro 3 meseca, i danas opet. Izgleda da ce morati na oglase. Ali ni to ne znam, kako da ga prodam a da se ovako restartuje, treba da me juri posle neko sto sam mu prodao skart..

^ par ljudi je nosilo u promobi i tamo kad su uradili dijagnostiku rekli su da je sve u redu sa telefonom. Ako ovlasteni servis tako kao ko drugi može da tvrdi da je telefon neispravan

Otarasi se lepo S22 serije i predji na S23. Ja sam 3 komada Ultra-e imao, svaki je bio felerican. Nekome radi uredno sve, neko gricka nokte. Nema pravila.

Od kako je izasao S23, ovi update-i novi su mi sjebali s22+ skroz. telefon usporio bar za 30%, laguje na sve strane, applikacije kresuju ili ne reaguju i slicno. Izgleda sve je isto kao i svake godine, namjerno skrsi prethodni model sa "zakrpama" da bi nas sto vise preslo na novu seriju. Najvise bi volio da mi je vanilla system koji je izasao zajedno s telefonom i da pogasim svaki moguci update i notifikacije za to smece.

S22ultra 256gb kupljen u Yettelu u januaru, tlf je superbrz, ima exynos (prethodni je bio s10+ (žena), ja koristim note 10+), nula restarta nula problema, garancija i osiguranje u fullu. Plaćen 140k na 24 rate. Gospodja (super)zadovoljna.

S22ultra 256gb kupljen u Yettelu u januaru, tlf je superbrz, ima exynos (prethodni je bio s10+ (žena), ja koristim note 10+), nula restarta nula problema, garancija i osiguranje u fullu. Plaćen 140k na 24 rate. Gospodja (super)zadovoljna.
I meni je radio skoro 3 meseca bez problema, a onda krece veselo 🤬

256 jul ili avgust u a1 uzet moram naci ugovor da vidim tacno isto mozda ako je bio jedan restart za svo ovo vreme i to je to.
Isto s22u radi bez problema.
Pozdrav

^ pošalju ga u promobi a oni urade novi softver i vrate telefon kao ispravan. Pa opet ljudima posle određenog vremena restart

I ljudi pristaju na to?

^ a šta se može uraditi kad ovlasteni servis kaže da su uradili dijagnostiku i sve je uredu. Nekoliko članova foruma su to radili i dobili taj odgovor.

I šta kaže operater?
Nisam nosio telefon na reklamaciju, ne verujem da ce moci da utvrde problem tako lako. A i ovde na forumu neko rece da je nosio da su ubacili novi softver i kazu da je ispravan tel. Nista, koristi se ovako kako je dok se malo cena na s23u slegne.

Tu je izgleda binarno - 1 ili 0 gde je 1 radi sve vreme bez problema i 0 gde ima konstantno neki problem, pa sad kako je ko imao sreće da mu koji primerak zapadne.

^ bilo bi pošteno da ljudima prihvate reklamaciju i daju nove telefone.

Ali su bar bateriju sredili extra 😅

Prilozi

• Screenshot_20230315_213910_Device care.jpg
    Screenshot_20230315_213910_Device care.jpg
    58 KB · Pregleda: 55
^ valjda ljudi u Srbiji su već navikli da se sudovi jako loši i razvuku se godinama, na kraju više košta advokat nego telefon. Sto je najgore teško je dokazati da telefon ima problem. Nekad se ljudima restartuje jednom mesečno a nekad dva puta dnevno

Problem je sto cak i da daju novi uredjaj, moze da radi isto. Prosto, omasili su u nekim serijama i to je to. Nece da se vracaju na staro jer im je sada S23 serija primarna.

Nishta za sad ostajem na 5.0 ...vrv i nema neki bitnih boljitaka,nego jer realno da exynos ovako sporo instalira appke...ovo je koma :)

Nishta za sad ostajem na 5.0 ...vrv i nema neki bitnih boljitaka,nego jer realno da exynos ovako sporo instalira appke...ovo je koma :)
Gde nema razlike, 5.1 je ispeglan maksimalno. Bolje animacije, nema seckanja, nešto bolja baterija, konačno telefon radi kao flagship.

Ažuriraj na 5.1 i koristi neko vreme. Lako ćeš da zameniš za 13 Pro ako ti ne bude odgovarao. 😁

Ahahahahah
Ne odustajes
Imao sam nekada 3,imam kuci mini ipad,(koristim za citanje)
Nikako ne lezi ,inace znam da su odlicni
Mozda ga zamenim za neki Xiaomi 😜
Ako bude ok,prodacu ga Vojkan85😆

Shut up and take my money :D.

Nazad
Vrh Dno