Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

... ejbg, taman izašao S23U a oni "upeglaše" i S22U 😁 ... Muke korisnikove.
... meni bilo čudno što sam tako brzo prodao S22U i još po ''dobroj'' ceni, pročulo se da dobro radi 😄, eno ga moj na oglasima kod preprodavca za 880€ :ROFLMAO:, razlika u ceni 300€ - polovan S22U vs NOV S23U

Poslednja izmena:
Ja bih na tvom mestu uzeo s23u zbog snapdragona i manjeg procenta bagova i zalbi korisnika na snapdragon
Ja sam imao s22u prvih 5 meseci radila ko zmaj , a onda neki abdejt i krenulo po zlu . Trpeo 3 meseca SR..a i prodao ga i kupio ip13pm
Ultra kupljena u Samsung radnji ali ...
Samo jedno pitanjce - jesi li ostao na ip13pm i zadovoljan u odnosu na S22U ili razmišljaš o zameni telefona na S23U ili ip14pm, na primer? Imam S22U, ne bih sigurno išao na 23, ali uvek ostaje taj nedovršen biznis sa ip :)

Tnx!

Samo jedno pitanjce - jesi li ostao na ip13pm i zadovoljan u odnosu na S22U ili razmišljaš o zameni telefona na S23U ili ip14pm, na primer? Imam S22U, ne bih sigurno išao na 23, ali uvek ostaje taj nedovršen biznis sa ip :)

Tnx!
I dalje sam na IP 13 PM . Sve radi super , ostajem na njemu , nije nesto velika razlika da bih kupovao IP14PM , ovaj mi odgovara za sada , videcemo kada izadje IP15PM .
Pre nego sto sam kupio S23U prva opcija mi je bio IP , ali sam se zeznuo i uzeo ultru . U novembru sam uradio ispravku i sada imam 13PM , sasvim zadovoljan.

Ova zelena baš vuče na sivu.😁 Čekamo jesen u najgorem slučaju. Taman da ispeglaju kamere da ne prave preeksponirane slike.
72A4C3E9-1E13-4EC9-963B-0A70F873CFE2.jpeg

Ima li nekog resenja za 5.1, telefon gori na 4g-u i baterija duplo manje traje

Screenshot_20230226_004057_Device care.jpg
Posle kazu losa baterija na S22U 🤷‍♂️😁

Posle mirnog korišćenja 5.1 od kad se posjavio, juče: smrzavanje u toku uspostave veze, zatim restart ničim izazvan tokom korišćenja. Jeste da je baterija bolja, ima poboljšanja, ali zašto bre ovo više? Malo prelazi u neizdrž

To niko ne zna nažalost, očigledno Samsung ne želi da se bakće sa time.

Jer ne može, to je čisti harvderski problem. Sramota da nisu opoziv neki radili, da kompanija takvog renomea to sebi dozvoljava. Drugu sam savjetovao da sačeka sa reklamacijom, da se istroše zalihe (telefon je uzet direktno kod Samsunga) pa za jedno godinu dana da ga reklamira i dobije S23+ :)

Izvinjavam se, nisam uopste pratio temu, ne znam nista o S22 Plus i Ultra, zanima me da li je bilo problema sa njima, da li su otklonjeni, da li sada ima problema sa S22 Plus i Ultra?
Ako ih ima da li se desavaju svima ili ponekom i ponekad i koliko cesto?
Da li neki od ova dva kupovati ili preskociti zbog problema?

Nekome radi bez problema, neko ima problema. Pravila bez. S23 ako ti finansije dozvoljavaju i planiraš da uzimaš novi uređaj i nema zime. Neko nema zime ni sa S22 serijom, a nekome radi pa se desi random i samo od sebe neki bag.

Vjerovatno je u reviziji chipa problem, neka radi bez greške a neka ne. Vidjeću da potražim je li se neko baš bavio tim, "u sitna crevca", da ih je otvarao pa da je poredio uređaje (koji radi bez greške i koji je afektovan).

Meni je s22+ mesecima radio lepo, da bi od pre mesec dana krenuli propusteni pozivi bas dosta, a danas prvi put ikada i restart u toku yt reprodukcije ... da ne mracim, ali bas su omanuli, toliko primedbi vec dosta ljudi ima vec dugo i to vise sigurno nije do sw, modema vec je nesto trulo ispod haube

Kako je onda moguce da neki updateom obuzdaju hardver i sve radi dobro?
Bas bih voleo da znam sta se desava, velika bruka za najvece android ime, skoro svake godine imaju bas ogromnu manu i to ne utice na popularnost brenda 😅

Objektivno, ove greške, hvala Bogu nisu tako česte niti remete svakodnevno korišćenje uređaja, ali zaista nisu, bar sa moje strane, uopšte očekivane

Код нас у фирми, осам од десет има проблем (узети преко телекома).
Код мене се манифестује тако што се за време доласка позива смрзне на десет секунди и потом следи рестарт. Једном у недељу дана.
Недопустиво за мобилни телефон у ово време (2023), да ценовни сегмент не помињем...
Што се мене тиче, узевши све у обзир, ђубре од уређаја.

Jel pokusao neko da reklamira s22 preko operatera, usled ovakvih stvari? Posto je preko firme uzet tel, verujem da ne bi tek tako ofrljali reklamaciju, ali verov bi uradili factory probali par poziva i vratili kakav je i bio. Sve i da daju drugi tel sto sumnja, a i ne znaci, verov bi bilo isto? Vrzino kolo.

Ma i kada se pošalju telefoni na servis, ide "procena" servisera, factory i eventualno flash novog fw. Ne rade tu oni ništa specijalno, a odbijaju garancije pod izgvorom da radi sve kako treba. Lično sam pričao sa momkom iz ProMobi-ja, i pitao sam ga zašto je "loša" S22 serija, kaže da preko radi kako treba, i da nije do telefona nego do nesuglašenosti operatera i modema. Svakako je svoj bio prodao i uzeo kao i ja drugi brand.

Malo pre, krenem da pozovem, uspostavi se veza, zvoni...
I samo - muk. Pogledam, ekran crn. Pomislim proximity sensor, ali ne.
Restartovao se sam od sebe...

Poredio sam malo kamere u noćnim uslovima S22 Ultra i 14 Pro....sve 3 kamere na 14 pro odnose ubedljivu pobedu. Slike lepše za oko, oštrije sa više detalja. Jedino ga ubija lens flare, to nikako da srede. Jedina prednost S22 Ultra jeste 10x zum kamera koja mi malo nedostaje...
Videću kasnije da uporedim sa S23 Ultra.

Nov sam ovde,
ko je bolji samsung s21 ultra ili S22 ultra ili Samsung note 20 ultra?
Unapred hvala

Nazad
Vrh Dno