Stefan1995
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 445
Promeni csc.
Imaš ovde u temi, a imaš i na XDA forumu...Drugari, kako da namestim da automatski snima sve pozive?
Nemam opciju u call meniju "record calls". Neka aplikacija ili nesto, koje su opcije?
... meni bilo čudno što sam tako brzo prodao S22U i još po ''dobroj'' ceni, pročulo se da dobro radi 😄, eno ga moj na oglasima kod preprodavca za 880€... ejbg, taman izašao S23U a oni "upeglaše" i S22U 😁 ... Muke korisnikove.
Da li neko koristi auto stalak sa S22U i koji?
Samo jedno pitanjce - jesi li ostao na ip13pm i zadovoljan u odnosu na S22U ili razmišljaš o zameni telefona na S23U ili ip14pm, na primer? Imam S22U, ne bih sigurno išao na 23, ali uvek ostaje taj nedovršen biznis sa ipJa bih na tvom mestu uzeo s23u zbog snapdragona i manjeg procenta bagova i zalbi korisnika na snapdragon
Ja sam imao s22u prvih 5 meseci radila ko zmaj , a onda neki abdejt i krenulo po zlu . Trpeo 3 meseca SR..a i prodao ga i kupio ip13pm
Ultra kupljena u Samsung radnji ali ...
I dalje sam na IP 13 PM . Sve radi super , ostajem na njemu , nije nesto velika razlika da bih kupovao IP14PM , ovaj mi odgovara za sada , videcemo kada izadje IP15PM .Samo jedno pitanjce - jesi li ostao na ip13pm i zadovoljan u odnosu na S22U ili razmišljaš o zameni telefona na S23U ili ip14pm, na primer? Imam S22U, ne bih sigurno išao na 23, ali uvek ostaje taj nedovršen biznis sa ip
Tnx!
Koja verzija procesora,kod mene SD?Problema tih nema.Ima li nekog resenja za 5.1, telefon gori na 4g-u i baterija duplo manje traje
Ti stvarno ne znaš da im je to problem?! Sretan si ako ti se ranije nije dešavalo, šta drugo reći.Malo pre, krenem da pozovem, uspostavi se veza, zvoni...
I samo - muk. Pogledam, ekran crn. Pomislim proximity sensor, ali ne.
Restartovao se sam od sebe...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari