Nema flagship serija tih problema. Problem imaju T serije jer ih zakidaju gde stignu a guraju kao neki jeftiniji flagship. Meni se Mi 10 nikad nije u džepu uključio, niti dok razgovaram, dok npr na 10T Pro se 8 od 10 puta uključivao ekran tokom razgovora.Sada pogledah ovu Xiaomi 12 seriju telefona i, generalno, lice na S20/S21 spreda a za po 1mm su gabaritniji od S20. No, za sada, svi su za Azijsko trziste za sada tj. ne podrzavaju Band20 kod nas sto ce reci da van grada LTE ne radi 🙁
Cekamo Globalne verzije pa da vidimo mada znajuci Xiaomi, uke**ace nesto sa Proxymiti senzorom kao sto vec imaju obicaj.
Jedini njihov mali ali defektan model bio je Mi 9 SE koji je plenio samo tako (tada su koristili Samsung AMOLEDe) a generalno je bio prost telefon siromasan na hradveru ali je bio VRH. Imao sam 2 komada i oba su se slicno ponasala. Prvi se sam ukljucivao u dzepu i pri tome uvek aktivirao kameru i blic tako da mi do posla pojede 20% baterije i napravi 100tinak slika 🙁
Drugi je malo bolje radio ali je poceo da se nasumicno iskljucuje i jednog dana se nije ni ukljucio 🙁
Izem ti njihov kvalitet...
Od Samsunga treba kupovati samo telefone radjene za Hon Kong/Kina trziste koji nose oznaku SM-G9810 (s20 5G) ili SM-G9910 (S21 5G) - primer. Odlicno su odradjeni (mislim da po kvalitetu prednjace od ovih za USA trziste jer sam imao/imam i USA i Hon Kong verziu), u sebi nose SnapDragon SoC-ove, dual SIM su i dobijate Grande pakovanje (nije slim) a nemaju na sebi nijedan Kineski bloatware ili sl !!!
Garantovano najbolji izbor...samo ako navataš neki noviji sa dobrom baterijom, pa još ako je tgy 🙏🏼Po svemu sudeći biće to S20 Snap u mom slučaju, nema smisla čekati nešto bolje. 😀
Jel ima neku korist ta olovka osim da se pohvalis drugome da imas olovku za telefon 😀 ? Dosta ljudi se odusevljava tom olovkom, a ne vidim nikakvu korist od nje, osim za one koji bi da crtaju na telefonu.Skoro pa sigurno da ću preskočiti S22U jer iako obožavam Note dizajn i olovku kao kul foru, novi čipset donosi premalo prednosti.
.
Jel ima neku korist ta olovka osim da se pohvalis drugome da imas olovku za telefon 😀 ? Dosta ljudi se odusevljava tom olovkom, a ne vidim nikakvu korist od nje, osim za one koji bi da crtaju na telefonu.
Bez Z fold 4 nista 🙂 Bice i on u apriluDva mm širi na ionako već preširok telefon?!...pobogu onda ću da nastavim nositi fold 3, bar znam što koristim dve ruke! 🙄
Gde da pravim peticiju da izbace note 10 samo sa 120hz ekranom i izbace olovku stave tipa 500mah veću bateriju!?!
Kakve veze ima ram i sd?Nadam se da će u preorderu kod operatera biti u ponudi i verzija S22 Ultra sa 12/256, stvarno je sramota da Ultra model počinje sa 8/128 a nema podrške za SD kartice.
Ja sam onomad porucio u preorderu jedini uredjaj koji bio u ponudi 8/256Gb,a dobio 6/128Gb. I to ti je to,navodno oni su prekopirali ponudu za preorder koju su dobili i nije njihova greska.Pristani ili vrati uredjaj,tako je glasilo izvinjenje 😀 I pouzdano znam da je bilo jos forumasa odavde koji su isto prosli kao i ja.Nadam se da će u preorderu kod operatera biti u ponudi i verzija S22 Ultra sa 12/256, stvarno je sramota da Ultra model počinje sa 8/128 a nema podrške za SD kartice.
Imam Galaxy Note 10 +, 12/256, dual SIM, sa SIM2 hibridnim slotom (sim ili sd card sa, mislim, max 512 gb kapaciteta), kupljen pre 2 ipo godine u preorderu za oko 112 000 rsd (koliko se sećam). Radi i dalje odlično, baterija takođe (nisam zahtevni korisnik-punjenje jednom dnevno), bez vidljivih tragova korišćenja. Realno, uzeo bih ovaj s22 ultra prevashodno zbog 5G modema, boljih kamera (nije presudno) i narednih 3 godine podrške. Apsolutno nije opcija da uzmem ponovo 12/256 a da dam znatno više novca, bez obzira na novi procesor i veći refresh rate. Ako bude u preorderui 12/512, možda i razmislim, pod uslovom da relativno dobro prodam Note 10+.Nadam se da će u preorderu kod operatera biti u ponudi i verzija S22 Ultra sa 12/256, stvarno je sramota da Ultra model počinje sa 8/128 a nema podrške za SD kartice.
Kada sam pomenuo SD karticu milsio sam na Internu memoriju. 128 GB je malo, a ne može da se proširi sa SD karticama. 128 GB interne memorije je sada standard za midrange uređaje, flagship mora da počne od 256GB. A što se tiče RAM, sada imam S20 Ultra sa 12 GB RAM-a, ne želim da pređem na uređaj koji ima manje RAM-a.Kakve veze ima ram i sd?
Upravo, svakako planiram u preorderu da naručim S22 Ultra, ali za mene će biti poražavajuće ako ne bude u preorderu verzija 12/256 GB, jednostavno, malo mi je 128 GB, a malo mi je i 8 GB RAM-a pogotov na uređaju koji u nazivu nosi Ultra.Imam Galaxy Note 10 +, 12/256, dual SIM, sa SIM2 hibridnim slotom (sim ili sd card sa, mislim, max 512 gb kapaciteta), kupljen pre 2 ipo godine u preorderu za oko 112 000 rsd (koliko se sećam). Radi i dalje odlično, baterija takođe (nisam zahtevni korisnik-punjenje jednom dnevno), bez vidljivih tragova korišćenja. Realno, uzeo bih ovaj s22 ultra prevashodno zbog 5G modema, boljih kamera (nije presudno) i narednih 3 godine podrške. Apsolutno nije opcija da uzmem ponovo 12/256 a da dam znatno više novca, bez obzira na novi procesor i veći refresh rate. Ako bude u preorderui 12/512, možda i razmislim, pod uslovom da relativno dobro prodam Note 10+.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari