Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Daj dozvolu za aplikacije da ti pise koliko ti zauzimaju, pa tek onda da vidimo koliko ti zauzima other ili drugo.

uspeo sam sve da iscitam i kudjenje i pohvale i hvalospeve , razna očekivanja
fan sam Note serije bio ali avaj
ali samo me zanima koliko Vas ce preci sa S21 U na S22 U ili drugi iz te S22 serije pogotovo sto ce biti sa Exy
kakav je bio S21U sa Exy

@spinks Ja iskreno ne razmisljam da prelazim, trenutno ne postoji razlog zbog cega bi presao. Videcemo sta ce biti posle 09.02. i kako ce se pokazati Exy2200 i da li ce imati neke razlike u odnosu na s21u.
S21U sa Exy radi odlicno, nema pregrejavanja koja su bila u pocetku (igrice ne igram).
Edit: @Spanjeli tek sad vidim da imas preko 50gb u others ili drugo, ovo je malo mnogo, sad ne znam koliko ti zauzimaju aplikacije. @msi993 nije mnogo, s obzirom da nisi radio fr, ja sam uradio fr kad je izasao a12 i trenutno mi stoji na 3.77gb.

Izgleda da novije verzije Androida mnogo više keširaju od starijih. Evo meni se za 3 nedelje nakupilo 30.3gb u other na Mi 10 MIUI13. 😅

S22 ili mi 12x ce cucnuti blagovremeno (velicina i cen igra ulogu)
Mada mi se najavljena cena za S22 8/128 od 849 EURa ne svidja i lici na iP 13 128 kada se pojavio kod nas (evo, nov/vakum 740 EURa!).
Za 3-4 meseca, cena na KP za S22 ode ispod 700 EURa ili tu negde ~

Mi 12 mini sa ekranom manjim od 6" a sa SD870, PAL MAL-mislite o tome! (ne spada ovde ali samo da pomenem)

Zvuči zanimljivo što se tiče dimenzija, ali MIUI...

Apsolutno nikakav pomak u odnosu na proslogodisnji soc,razlike u radu nece biti nikakve bukvalno

Lepo sam napisao da treba sačekati sa kupovinom. Nije ovo ama baš ništa revolucionarno niti bolje od S21 serije.

Plaćamo mi i ime samo tako. Nema odavno neke velike razlike, kada objekitvno pogledamo. Kvalitet izrade je podignut i kod drugih, ali mislim da je i dalje Samsung najbolji po pitanju balansa samih telefona i kako raspoređuju težinu komponenti u njima. Za baterije je vreme da pređu na novu tehnologiju.

Mene zanima, ako osetne razlike u realnom radu nema ili se ne oseca, a trajnost baterije (ili SOT) , je napr. losiji, da li onda u sustini nazadujemo :) ?

Uz to je najavio sa će S22U imati najbolji displej na tržištu, ali uz određene QC probleme, koji su i do sada pratili super amolede na Samsung telefonima.

Uz dužno poštovanje Samsunga i Ultra serije, što se kamere tiče, iPhone-u niko ne može vodu da donese. Ovo je moje mišljenje i ono je subjektivno jer sam posedovao i Pixela i iPhone i svašta nešto.
Ne vidim toliko cimanje oko Ultre kada će je 13 Pro Max stojećki poručkati i hardverski i cenovno... (iphone nema olovku... ***)

Da, kada sam pitao u Telenoru rekli su mi da se više ne proizvodi i da je neće više imati u ponudi.
Pisao sam vam još krajem decembra, kada mi je firma obnavljala ugovor i zanimali smo se za s21 liniju, da su nam rekli da ako želimo s21 ili s21 ultra da se brzo odlučimo jer ih u januaru povlače iz ponude.

Inače, ja sam iz android sveta prešao na ios, od koga sam bežao celog života i evo posle skoro dva meseca ne žalim ni malo.
Baterija iphonea me je najviše odvraćala ovih godina, sada kako su tu iskorak napravili kupili su me odmah.

A čitam eto na forumu za s22 seriju i pitam se koliko ljudi treba da budu ludi da plate mnogo više za novu seriju koja će vrv biti, ako ne lošija, onda u ravni sa prošlom. Šta, samo zbog olovke, pffffff.

Uz dužno poštovanje Samsunga i Ultra serije, što se kamere tiče, iPhone-u niko ne može vodu da donese. Ovo je moje mišljenje i ono je subjektivno jer sam posedovao i Pixela i iPhone i svašta nešto.
Ne vidim toliko cimanje oko Ultre kada će je 13 Pro Max stojećki poručkati i hardverski i cenovno... (iphone nema olovku... ***)
Druže, kao neko ko koristi s21u a svaki dan ima mogućnost da se igra sa ip13pro mogu ti reći da grešiš opasno, jedino što iPhone ima najbolje na tržištu mobilnih telefona je video snimanje.

Iphone ima sve bolje od bilo kog Androida (Samsung u ovom slucaju) sem ekrana (koji im Samsung pravi) i samog OS-a koji je obican garbage a na novoj 13 seriji baterija kida...
Ja koristim Android srednje klase (S20 i S21). Ultru/Pro Max nemam i nisam ih koristio jer mi cigla u dzepu ne treba te tako ostaje da ti verujem sto se S21U i 13 Pro tice ali svakako poredis modele drugacijih klasa. U i Pro Max su ista klasa.
Ponavljam, sto se mene tice, za fotografije/video bih uvek i pre kupio iPhone no bilo koji Android i to je to (i to iskljucivo 11 Pro ili XS sto se velicine tice).

Jel odradio iko onu rezervaciju za s22 seriju kojom se dobija 50$ od samsunga i neki pokloni (ukoliko se preorderuje telefon)?!...jel važi to u Srb uopšte? Nije da ću da kupim na ovaj način ali me interesuje da li napredujemo kao region.

Ja nisam nasao kod nas,moguce da ne trazim dobro ili nismo jos stigli na svetski nivo

Nazad
Vrh Dno