Stefan1995
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 525
Daj dozvolu za aplikacije da ti pise koliko ti zauzimaju, pa tek onda da vidimo koliko ti zauzima other ili drugo.
Još uvek jekakav je bio S21U sa Exy
Kod operatera nema vise Ultre u ponudi?
Pisao sam vam još krajem decembra, kada mi je firma obnavljala ugovor i zanimali smo se za s21 liniju, da su nam rekli da ako želimo s21 ili s21 ultra da se brzo odlučimo jer ih u januaru povlače iz ponude.Da, kada sam pitao u Telenoru rekli su mi da se više ne proizvodi i da je neće više imati u ponudi.
Druže, kao neko ko koristi s21u a svaki dan ima mogućnost da se igra sa ip13pro mogu ti reći da grešiš opasno, jedino što iPhone ima najbolje na tržištu mobilnih telefona je video snimanje.Uz dužno poštovanje Samsunga i Ultra serije, što se kamere tiče, iPhone-u niko ne može vodu da donese. Ovo je moje mišljenje i ono je subjektivno jer sam posedovao i Pixela i iPhone i svašta nešto.
Ne vidim toliko cimanje oko Ultre kada će je 13 Pro Max stojećki poručkati i hardverski i cenovno... (iphone nema olovku... ***)
Tragaš za odgovorom koji i sam znaš ali se potajno nadaš...jel važi to u Srb uopšte? Nije da ću da kupim na ovaj način ali me interesuje da li napredujemo kao region.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari