Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

^ naravno , S22U dobiće Android 15 i UI 7.0 tako da bukvalno dok ne izađe S25U i ne vidimo kakav je nikakvo menjanje za 23/24 nije spektakularno , S22U je i dalje TOP.

Vise provera: da li postoji nacin da odradim NANDROID backup bez da TWRPa? Jer za install TWRPa moram uraditi brisanje i full decryption, sto znaci full reset - a meni treba backup pre reseta :)
S22 Ultra Snap je u pitanju.
Tesko da mozes uraditi. Treba ti custom recovery, bio to cwm (koji ja mislim vise niko ne koristi) ili twrp. Jedino sta mozes je da koristis smart switch od samsunga i on ti odradi full backup skoro kao nandroid.

OT: stsvim "sad" emojija a pise "Inacxurate" :D

To je još i dobro - kad staviš ljutog smajlića jer si recimo besan na postupak operatera/prodavca opisanu postu a smajli je "Does not contribute" i poster još popije -5 reputacije...

Da li je moguće da ne može ekran s22u(severnoamericko tržište) u Promobiju da zamene jer nije isti flat kabl?!😂

Da li je moguće da ne može ekran s22u(severnoamericko tržište) u Promobiju da zamene jer nije isti flat kabl?!😂
Mislim da je više pitanje principa nego (ne)mogućnosti.

pitaj ih da li žele da poprave ako im ti nabaviš original ekran. 99% sam siguran da će odgovor isto biti ne.
Doduše nadam se da grešim ali me pređašnje iskustvo navodi na to.

Slican problem samo sto je problem da je signal los.
Neki predlog za servis u Nisu ili BG koji bi barem pogledali? Ploca da se menja je def.neisplativo ali ako je nesto sitnije sto da ne.

Uspeo sam u Unix Timu (nisam ocekivao, jer sam mislio da je do ploce.. ali za kablice su experti :))

Inace, Cloud Backup kroz Smart Switch = beskorisno :( Smart Switch izmedju starog i novog telefona skoro sve kopira i podesi (sem mBaking appova, Viber, WhatsApp istorije i sl.), dok cloud backup.. nije cak ni sve appove instalirao :D Naucio - TWRP odmah, taman da ne moze update da se desava!

Pozdrav narode, uzeo sam s22ultra 12gb Ram 256gb Memorije, telefon je jos pod garancijom do septembra.
Naime zadovoljan sam telefonom sto se tice baterije izdrzi posle skoro 2god 4h do 6h SOT u zavisnosti za sta ga koristim - posto dosta radim preko njega u programima za editovanje slika, videa, texta i itd za to i najvise...
E sad sto se tice problema - desava mi se kao da nekad opadne fps na sekund dva ili ti kao da padne na 60hz i vrati na 120hz - kada listam IG, FB da li se nekom isto to desava..? i jos jedna stvar npr na nekim internet stranicama kao da se zamrzne stranica kad ocita odnosno primer udjem na KP preko Chrome gledam neki oglas udjem da vidim i kad se vratim na pocetnu stranu ne mogu ni dole ni gore, mogu da opet udjem u te oglase koje su u opsegu ekrana i to je to - telefon nije blokiran - mogu da izadjem normalno, mogu na kvadratic da ocitam novu stranicu samo nemogu na toj ocitanoj da skrolujem dole gore
P.S. telefon mi se nikad nije restartovao sam od sebe ili imao neke duhove da kucnem u drvo, hvala na svakom odgovoru

Ovo za sajtove se meni na svakom telefonu desi ponekad. Skoro sam siguran da je do Chrome-a. Za FPS ne znam ni kako bi video?

Mozda ima veze sa HDRom ili sta vec neke apps rade. Npr.vidim da Maps, WhatsApp i Chrome (WA i C od skora, M odavno) smanje brightness primetno i vrate tek 2-3 sek nakon sto se izadje iz njih. Ako se nasilno ugase, moram da iskljucim i ukljucim ekran. Nema veze sa S22, imam 4 Samsunga i na svima je tako (S21, S22U, N20U, S23U).

Ovo za sajtove se meni na svakom telefonu desi ponekad. Skoro sam siguran da je do Chrome-a. Za FPS ne znam ni kako bi video?

Mozda ima veze sa HDRom ili sta vec neke apps rade. Npr.vidim da Maps, WhatsApp i Chrome (WA i C od skora, M odavno) smanje brightness primetno i vrate tek 2-3 sek nakon sto se izadje iz njih. Ako se nasilno ugase, moram da iskljucim i ukljucim ekran. Nema veze sa S22, imam 4 Samsunga i na svima je tako (S21, S22U, N20U, S23U).
OKej, hvala...
P.S. pa kao npr kad listam IG skrolujem desi se da na prelaz kao da "secka" kao frefresh rate da padne - da objasnim 🙂 npr kad prebacis na 60hz oseti se razlika nego na 120hz na, 60hz kao da nije tako glako, tako se i meni ovde desi svremena na vreme na sekund dva i posle normalno kad sam na IG - ili kad prelistavam reelsove na tik toku - kao da mu treba sec dva nekad da vrati u normalu... na Internet pretrazivacu nemam tih problema

Desio mi se neki bug na viberu jutros, kad udjem ne vidm ni jedan chat.
Probao sam sve, restart telefon, brisanje aplikacije skroz, na kompu mogu da vidim sve normalno.
Jel imao neko slican problem?

Vredi za takav.

Nazad
Vrh Dno