Pozdrav, društvo!
Moj S22U je od pre par dana ( par dana nakon apdejta na 6.1 ) počeo sam od sebe da se resetuje, i onda se zaglavi u boot-u.... Nekad se odmah upali, nekad nakon 5 minuta, nekad nakon pola sata... Pa onda radi nekad duže nekad kraće pa ponovo reboot sam od sebe... Nosio sam ga u promobi - rekli mi da je matična nakon pregleda od 5 minuta, 58800 din. Nosio ga u par drugih servisa, niko ništa pametno nije utvrdio. Samo su mi u ovom poslednjem ponovo instalirali sistem, ali isti taj, poslednji zvanični. I radio je pola dana ok i opet isto.
Ako je neko imao sličan problem, molio bih da me uputi na rešenje. Prelistao sam ovde stranice i stranice i ništa ne nađoh. Ili, ako je rešenje stvarno zamena matične, ima li neko telefon sa polomljenim ekranom ili eventualno neki servis koji bi preporučio da ga tamo odnesem? Pre dva meseca mi je istekla garancija, u VIPu. A Pre pet meseci su mi u garanciji zamenjeni baterija, ekran, touch, leđa telefona, pa mi je i žao da ga se odreknem, a i nemam baš novca za novi skupi telefon. Hvala vam unapred!