Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Jel neko ubacio 6.1.1 u s22U?Ima li nekih izmena kako se ponasa vidim da je 3gb veliki apdejt bas,kolko ce onda biti a15.😀😅

Pozdrav drustvo zeni na s22 ultra izbacuje poruku vlage u portu za punjenje a nije kvasen telefon u vodi.Sta moze biti?
Nama se to desilo na putovanju, gledali smo u pasulj 20 dana da li ce da puni ili ne. Sve sto je bilo na netu smo probali i nista, na kraju smo kupili bezicni punjac. Cim smo se vratili kuci krenuo je da puni ponovo i nikad se vise nije ponovilo... jedino sto mi je palo na pamet je veca vlaznost vazduha u aziji a evropski telefon 😂

Za ovaj 2-3 dana One UI v6.1 radi skroz lepo!
Baterija ako nije bolja, nije ni lošija.

Nama se to desilo na putovanju, gledali smo u pasulj 20 dana da li ce da puni ili ne. Sve sto je bilo na netu smo probali i nista, na kraju smo kupili bezicni punjac. Cim smo se vratili kuci krenuo je da puni ponovo i nikad se vise nije ponovilo... jedino sto mi je palo na pamet je veca vlaznost vazduha u aziji a evropski telefon 😂

Ma sad radi sve kako treba ne znam sta mu je bilo.😅😅

Takođe i kod sina na S22 Ultri se isto desilo pre dva dana. Izbacio poruku da je vlaga u portu za punjenje.
Nije hteo da puni par sati, a posle je bez problema počeo da puni.

Pozdrav da li je neko imao slican problem? Primetio sam da su mi na s22 ultra 256gb slike malo izduzene izopacene - odnosno neki detalji izduzeni dosta dodju naspram tela - naime fokus i detalji su dobri ali kad pogledam npr sliku gde stojim - sve je okej dok ne pogledam dole u patike - cipele ispadne kao da nosim 52 broj a ne 42 - ili kad je grupna slika sve nekako rasiri nekad ... bas razocaravajuce... ne znam kako je moguce da se napravi takav propust a "klasa od telefona" ... susrecem se prvi put sa ovakvim fotografijama...

Oko 250 evra

Pozdrav da li je neko imao slican problem? Primetio sam da su mi na s22 ultra 256gb slike malo izduzene izopacene - odnosno neki detalji izduzeni dosta dodju naspram tela - naime fokus i detalji su dobri ali kad pogledam npr sliku gde stojim - sve je okej dok ne pogledam dole u patike - cipele ispadne kao da nosim 52 broj a ne 42 - ili kad je grupna slika sve nekako rasiri nekad ... bas razocaravajuce... ne znam kako je moguce da se napravi takav propust a "klasa od telefona" ... susrecem se prvi put sa ovakvim fotografijama.

Pa to nebi trebali da se desava sem na ultrawide kameri to je normalno na glavnoj ne sme da se desava.

^ Probaj sa ovim u camera assistant
SmartSelect_20241015_120540_Camera Assistant.jpg

Da li neko ima problem sa Video zapisom od kada je izasao ovaj S22u novi UI update? Prvo mi je i mob lose radio pa se stabilizovao a kamera i dalje zeza randomly.
Krenem da snimam i počne da secka do neupotrebljivosti. Sve je isto kao i pre, 1080p na 60fps, nema veze dal je dan ili noc, nekad secka, nekad ne. Nema sta nisam menjao od opcija u kameri i camera assistant.
Pokušavam da okačim ali je veliki snimak (7.5mb)
Edit:

Evo smanjenje verzijez poenta je seckanje

Ovo je screen recording, nije video snimak? Imaš factory reset još kao opciju. Sačuvaj podatke i to je to. Ako ni tad ne bude ništa probaj se vratiti na stari FW, pa čekaj update i krajnja solucija servis.

Ovo je screen recording, nije video snimak? Imaš factory reset još kao opciju. Sačuvaj podatke i to je to. Ako ni tad ne bude ništa probaj se vratiti na stari FW, pa čekaj update i krajnja solucija servis.
Ne, nije screen recording, bas onako kako je u originalu, samo sam rezoluciju smanjio. Jezivo je da izgleda gore nego konverzija u gif.

One UI 7 will also arrive for the Galaxy S22 series eventually
Fortunately, the Galaxy S22 series is also eligible to receive the One UI 7 update. However, being old phones, even access to the beta program could take some time to arrive. Anyway, at least users of these devices will enjoy this big update for Galaxy devices sooner or later.

S22U / S23U / S24U .... Došao sam slučajno u posed mog starog S22U (otkupio ga) uzet u Mts-u tačno 29.12.2022 i eto posle 2 godine uzeo ga. Stigao decembarski apdejt preko 3gb 😳 . Koristim ga uporedo sa S23U i bolje da ćutim .... Ljudi moji to radi i to ekstra dobro radi (S22,23,24 = A14 UI6.1 ) sve isto .... Eto sad nam stiže i S25U navodno još skuplji (i najbolja Ultra do sada 😀😁) ... S21 i S22 serija isto dobijaju Android 15 i UI7.0 a S22U i Android 16 .
Lepo je kupovati svake godine novi model , samo ja tu više smisla ne vidim .
Messenger_creation_E2B5F552-8640-4782-96D8-F4F1D6085ED8.jpeg

S22U / S23U / S24U .... Došao sam slučajno u posed mog starog S22U (otkupio ga) uzet u Mts-u tačno 29.12.2022 i eto posle 2 godine uzeo ga. Stigao decembarski apdejt preko 3gb 😳 . Koristim ga uporedo sa S23U i bolje da ćutim .... Ljudi moji to radi i to ekstra dobro radi (S22,23,24 = A14 UI6.1 ) sve isto .... Eto sad nam stiže i S25U navodno još skuplji (i najbolja Ultra do sada 😀😁) ... S21 i S22 serija isto dobijaju Android 15 i UI7.0 a S22U i Android 16 .
Lepo je kupovati svake godine novi model , samo ja tu više smisla ne vidim .
Pogledajte prilog 474485

Moj s22U jos snapic radi bez greske i sto kazes dobice i sad 7.0 a i naredni 8.0.😀

Daj izveštaj o bateriji 22 vs 23U :) Mogu da se kladim da je barem dupla razlika.
20-30% bolja u korist S23U ... Ali to sve od korisnika zavisi , u svakom slučaju ceo dan sa S22U a S23U ostane naveče oko 20-30% baterije uz oko 4-5h SOT-a
Moj s22U jos snapic radi bez greske i sto kazes dobice i sad 7.0 a i naredni 8.0.😀
Tako je .

Poenta je da "stari" top modeli telefona rade odlično i posle 2g , malo mi nisu jasni oni što uzmu A55 za 350€ a za 400€ (i manje) može da se kupi S22 Ultra ... Prosto neuporedivo.
Jedino ako baš neko hoće baš novo nekorišteno , to mogu razumeti .

Vidis ti hvališ S 22 U , ja sam ga imao , 2-3 meseca posle izlaska ga kupio , radio dobro 5 meseci , uradio abdejt i počeo da me zeza . Trpeo sam ga jos 3 meseca i prodao . Problema je bilo koliko nećeš . A sada S 23 U i šljaka ko prvog dana . Planiram da kupim S 25 U posle par meseci od izlaska .

Dve stvari koje mu "zameram" u odnosu na s24 ultra jeste zvuk i video snimanje tu je s24 ultra bolji primetno.Al sa druge strane kontrast i boje ekrana bolje na s22U.

Vrh Dno