Nisam naišao na to. Hvala ti. Hoće li onda moći preko podešavanja ili preko Good Lock-a.U pitanju je bug,tako da cekamo ispravku
Imas po youtube recenzijama o 6.1
The Galaxy S22, Galaxy S22+, and Galaxy S22 Ultra are receiving the May 2024 update in some European countries. This is the first post-One UI 6.1 update for these phones and comes bundled with the May 2024 security patch.
Meni to (još🤔) nije stiglo. Ali ovim glavnim sam zadovoljan. Čini mi se da je baterija bolja. Malo mi je pokarabasio AOD podešavanja, ali uz Good Lock se uglavnom sve može vratiti na staro (osim ikonica na AOD-u, koje su jednobojne i ne moze viber da mi bude opet onako ljubičast kakav jeste u originalu 😉.Posle velikog 6.1 stiglo danas još jedno "manje" ažuriranje :
Pogledajte prilog 442542Pogledajte prilog 442543
Gde da nadjem ovo?
Google System Release Notes - Help
Google System updates make your Android devices more secure and reliable and give you new and useful features. They include updates from Google to the Android operating system, Google Play Store, andsupport.google.com
EUX
I mene zanima i preporuka u BG gdje da zamijenim a da mi ne uvale neko kinesko smece? S22 UltraIma li nekog da je menjao bateriju i kakva je situacija nakon zamene, 4.5h mi je sot u poslednje vreme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari