Kod mene otislo na preko 9%, ali pomoglo mi ono deinstaliranje updatePogledajte prilog 344919i kod mene je nesto zatupilo izgleda
hvala, jos samo da proverimo da li ce pomoci.Podesavanje - aplikacije - pronadjes google play usluge i u gornjem desnom uglu imaju 3 tackice i tu se deinstalira udate
Ponovio bezbroj puta! Btw pojavio se na kp (ne reklamiram, nemam pojma ko je ali možda usreći n3koga) s21+ snapdragon za HK i sa 256gb za fine novce pa ako neko traži dobar telefon za "prihvatljivu" sumu...Izgleda da je trenutno najbolja kupovina S21 Ultra (u premium segmentu) .... koliko samo problema sa S22U .
Nista GP usluge ne mrdaju i dalje srcu bateriju.hvala, jos samo da proverimo da li ce pomoci.
S21U, trenutno najupeglaniji premijum telefon iz Samsunga.Skačem iz podforuma u podforum, gledajući šta da mi bude sledeći telefon. Posle neslavnih 10 dana sa Xiaomi uređajem koji je vraćen mts-u, odluka je pala na Samsung ili Apple, s tim da se ne bih baš vraćao na Apple opet. Gledao sam i Bench recenzije na YT za većinu modela koji me interesuju i imam jedno pitanje. Dvoumim se između S21+ i S21u modela, generalno nisam zahtevan korisnik, telefon služim za fotkanje, socijalne mreže, pozive i mejlove i to je to uglavnom. Igre ne igram. Takođe, S pen nikada nisam koristio do sad, i ovo bi mi bio prvi Samsung telefon. Da li vredi platiti više za S21 ultra ili možda potražiti S21+ sa SD procesorom? Da li je razlika u fotografijama tolika da vredi dati više novca za Ultra verziju? Hvala unapred![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari